Aktív témák
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
A következő hibát írja ki a server ha akarok hozzá csatlakozni:
''Server is enforcing consistency for this file: models/weapons/w_c4_planted.mdl''
Valaki tud erre megoldást??
Még 1 kérdésem lenne:
Be szeretnék tenni botokat a serverbe de amikor beírom a parancsot azt írja, hogy ez a parancs futtatásához server opnak kell lenni!
Na de rconnal szetem én server op vagyok....vagy nem?
THX -
Lolek
aktív tag
Senki?
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy kell servert frissíteni cs:s-ben????
Help pls....
THX -
Lolek
aktív tag
válasz
heihachi #2240 üzenetére
1.6-ban nekem sem volt problámám a rate-kel de a source-ba már annál több...
Ha felteszem a rate-et 25000-re a cl_cmdrate-t 80-ra és az updaterate-t 80..akkor már szaggat, a pingem nem változik, az fps-m nem változik de mégis szaggat.
Elöszőr azt hittem, hogy a videkártyám nem bírja (fx 5200) de utána átmentem haverhoz neki 1 ati 9600XT-je van és ugyanez a probléma volt!
Most már lövésem sincs, hogy mi lehet...
Alap rate-kkel kell jáccanom, mert máshogy nem tudok! -
Lolek
aktív tag
Mi az alap hardver igénye a cs:s-nek??
Nekem van 1 3.0Ghz P4-em abit ic7 lap 512 ddr (dual) és 1 gf fx 5200 128mb... 1024/128-as adsl net!
És szaggat....
Próbálkoztam már mindenféle rate-ekkel...a pingem 40ms....
Mi lehet a gondja?
[Szerkesztve] -
Lolek
aktív tag
Hi all,
Olyan gondom van, hogy béreltünk 1 cs:s servert, de sehogy sem akar megjelenni az all seeing eye-ba......
Valaki találkozott már ilyennel????
Be van állítva, az sv_region hungary de így se. (Próbáltam már, hogy nem írok be semmit a server.cfg-be akkor se jelenik meg!)
Valaki segítsen plíízz....
THX -
Lolek
aktív tag
Hi all,
Hogy tudom elővarázsolni a konzolt a source-ba???
Plz valaki segítsen!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest