- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
Aktív témák
-
8zabi
őstag
ezt beírjátok konfigba és utána nem fogja letölteni a hangokat:
cl_downloadfilter nosounds
[Szerkesztve] -
-
8zabi
őstag
Ha dedicated, akkor Linux alatt:
./steam -command update -game ''Counter-Strike Source'' -dir . -username Valaki -password Valami
Windows dedicated alatt is hasonló, gondolom valami.exe, a paraméterezés ugyanaz. Ha Steam-es, akkor meg beállítod az automatikus frissítést.
Itt egy hasznos link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
8zabi
őstag
Viszont az ilyen botokat nem a 10 éves kis pöcsök használják, nekik jó a gagyi, ami rángatja az egeret.
Amiről te beszélsz az más, ott van intelligencia, mert minek az egeret rángatni, ha szépen oda is lehet mozgatni, ahogy azt az ember is teszi. De ezek nagyon ritkán vannak közkézen, aki egy ilyenért netán fizet az megtartja magának és soha nem bukik le. Csak ő használja, az Anti-cheat-ben sosem lesz benne az ellenszere. Sőt, mivel ez nagyon kis preciz program, igazából fel se merül senkiben, hogy csalhat is. -
8zabi
őstag
Tökéletes anticheat nincs, de legalább van egy kis elrettentő hatása. Normális ember nem kockáztatja a tízezres játékát, még ha tudja is, hogy a VAC (Valve Anti-Cheat) pont nem ismeri fel azt amit használ. De sose tudhatja mikor frissitik, mikor kerül bele az adatbázisba az ő cheat-je. A warezosak remélhetőleg szintén szűrve lesznek a normál szerverekről, mehetnek törtekre, onnantól meg nem érdekelnek senkit.
-
8zabi
őstag
válasz
Apophis #1563 üzenetére
Az ilyenekről vegyél demot és utána lelassítva nézd vissza az érdekes részeket, ha ilyen sebesség mellett is pixelpontos a rántás, akkor lehet aim, de addig nem szabad ezzel dobálózni. Én is naponta játszom, eddig egyedül egy speedhackes tünt föl, mert iszonyat gyorsan rohant
.
[Szerkesztve] -
8zabi
őstag
válasz
Apophis #1556 üzenetére
Ne legyen már ekkora az arcod, nem vagy te nagymenő. Spectelés közben meg max a Valve-n lehet röhögni, hogy mennyire elszarták a hitboxot, ami mindig lemarad, mögéd kerül. Ilyenkor van a levegőt lövi és fejes dolog. Ne képzeld azt, hogy minden második ember csal. Ha sokat játszol, lehet hogy eljön az idő, amikor majd téged is csitereznek.
-
8zabi
őstag
válasz
duracell89 #343 üzenetére
Volt bőven, de engem nem érdekel. A Source jelenlegi állapotában egy nagy béta sz*r. A sok hülye admin meg kirugdos mindenkit, aki lelövi. Nem bírják elviselni, hogy van, aki jobb náluk. Ennyi, a többin csak röhögök...
Még annyit, hogy a bétával 2 hónapig játszottam, nem egy hete kezdetem.
[Szerkesztve] -
8zabi
őstag
válasz
duracell89 #318 üzenetére
jelszó cshu?
már látom
[Szerkesztve] -
8zabi
őstag
Én leszek.
-
8zabi
őstag
válasz
duracell89 #292 üzenetére
Gép akad, de a net csak 34MBit
, bár a CSének 10 is elég
-
8zabi
őstag
Amúgy ha kell csinálok szervert, semmi akadálya.
-
8zabi
őstag
Ma este lesz valami?
-
8zabi
őstag
Jó volt, kár hogy hamar meguntátok
-
8zabi
őstag
Vicc?
-
8zabi
őstag
Remélem én is beférek
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest