- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Hali!
Sikerült feltenni, és játszani vele egy kicsit, elsőre nagyon tetszik, szép is , gyors is. Megmondanátok ti melyik szerveren szoktatok lenni? Mégiscsak vmi ph kompatibiliset keresnék a gyakorláshoz.
Közben látom sztornó megyek én is
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
Előre is elnézest a nagy CS-sektől de lenne pár, nyílván láma kérdésem.
Egész CS-t én odáig láttam át hogy volt a HL1 és annak egy mod-ja a CS. Azóta már van Steam meg Source meg HL2 meg mit tudom én micsodák, elvesztem na. Eddig egy verzióval se játszottam, csak havernál egyszer, sebtiben, de az nem az igazi. Most ''megszereztem'' egy CS:Source verziót, lassan fel is telepítem, kérdés az lenne, ezzel milyen szervereken tudok játszani (nem kuponos bolti verzió
) tulajdon képpen ez melyik játék melyik mod-ja.
Ha lehet olyan szervert szeretnék választani ahol magyarok vannak, jó hangulattal, csítelés, anyázás, és lámázás nélkül, gondolom senki se profin kezdte.
Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest