Aktív témák
-
Apophis
őstag
Az a baj, hogy a kis pöcsök ezt jópofának tarják, tönkretenni más ember szórakozását a kevés szabadidejében. Persze ez a BOTírás teljesen más, én nem ezekröl siránkozok. Csak azokat nem gyakran látni, nem úgy a szokvány cheateket...
Én is írok egy BOTot: Camper Joe mintájára: csak áll, de van neki improved aimbot, és egy Magnum, hehe...
Most meguntam, és megyek FT-zni, az nem fagy le és jobb vagyok... Frostmourne hungers!!! Arrrgh!
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Így van, viszont soxor előferdül, hogy csak fejre pontos valaki, azt meg isten sem mondja meg, hogy csal-e vagy sem. Nem csak botok léteznek.
(nehezen de bekerültem már egy ilyen társaságba külföldön, mert kiváncsi voltam rá hogy miért is csinálják a botokat.)
A BOT írás lényege nem a csalás, hanem a programozói megszállottság. Akik a BOT-okat írják nem azért teszik mert nem jó játékosok, akármelyik egy kézzel szétszedne bárkit itt a fórumon, sőt még a nagy klánokból is. Ők ezt hobbiból teszik és a lényege annyi, hogy ki tud job BOT-ot írni. Bemennek egy duel-re és ott egymásnak eresztik a botokat, autofire, boneaim, minden, aztán csak ülnek a gép előtt és várják melyik bot nyer. Csak vannak lámák akik ügyesen álcázzák magukat, regsiztrálnak és a nyilvánosság elé tárják a botokat amiket letöltöttek vagy megszereztek, így elősegítve a többi láma szórakozását. Nem véletlen, hogy most már több napos procedúra és pénz amig egy olyan fórumra regisztrálsz ahol a komolyabb botok írói vannak. Viszont egy meccset végignézni nagyon nagy móka. -
Apophis
őstag
Azzal én ritkán találkozom. Látszott az aimbot, hidd már el! Ahogy mentek, meg se mozdították a célkeresztet, jött egy ellen: sutty, de kb egy ezred mp. alatt, pont a fején, és minden golyó talált. Ha én sorozatot lövök, a legtöbb elszáll a fenébe... Ennyit erröl, teszek még egy próbát, ha találok végre egy magyar servert...
És amikor nem halnak meg? Na az mi? 3-4 teli fejes Magnum? Nem terminátorok, könyörgöm. Nem hitbox-hiba, mert fröccsent a vér, a kevlarhelmet meg nem véd ennyit. Söt semmit, 1 lövés elég a Magnumból, ha jól tudom...
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Nem nagy az arcom, és nem a hitboxszal van bajom! Az nem hitbox hiba, hogy ''valami'' nyílegyenes vonalban ráhúzza az ellen fejére a célkeresztet, és az sem, hogy nem veszi figyelembe a fegyverek szórását...
Csomó server van, amin alig találok csalót, vagy egyáltalán nem. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindíg ezeket fogom ki, az ég tudja...
95%-os pontossággal dolgozom...
Ja és nem játszottak jól, mindíg elakadtak, hátra nem néztek, tiszta NOOBok voltak, csak a célzásuk volt Isten. Ha valakin látom, hogy jól játszik, nemcsak mindent telibe lö, nem csalózom le.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest