- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Aktív témák
-
Zenty
őstag
válasz
Integra #3858 üzenetére
Hát ez elég kamunak tünik! Egy az ,hogy éppen akkor videozák amikor éppen roncs persze hihető!
A csávo egyébként is szépen rá jáccik föleg a végén amikor a kamerás menekül a házból és érdekes mod pont a csávo akor jön kih és ott veri szét a hülyeségét amikor a kamera oda fordul....
Egyébként a már emlitett iskolás balhék egyálltalán nem a gamek miatt volt a probléma!Az csak egy kifogás a valos történtetekel,és eseményekel szemben ,amit szeretnek eltitkolni ,mert akkor az áldozatokat is bünösök mutatnák fel valamenyire stb.! Igy meg egyszerüb rá vágni ,hogy örült ok nélkül a jatékok miatt ölt...!
Szerintem iszonyu ritka egyébként is ,hogy valaki kifejezeten a game miatt akar akár gyilkolni is igazábol!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Még mindig megvan a hiba
A vga-mat kb s3trio szintre ismeri fel!
Probáltam régi driverel akkor is ezt a video mod hülyeség adja kih hibaként!Csak a cs-énél jön elő ez a hiba más game-nél tökéletesen megy minden ( uj nv driverel is.)
Remélem a valve kiad a patchenek egy patch javitást( a lamak)
Bár ez nem meglepő tölük,nah majd 2 év mulva ki javitják ezt a hibát addig is patchelhetik a moddel törpéiket ,hogy még kissebek legyenek....
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
Darth_Revan #3788 üzenetére
Nekem is ezt csinalja most! Amikor felraktam az uj nvidia drivert azota ez megy lehet avval van gáz?
geforce 3 ti200 -
Zenty
őstag
Ez röhely igy nem lehet gamelni!...
Törpék a karekterek
Régen nem ilyen volt sőt még az 1.6 ba is oriások az emberek ehez képest -
Zenty
őstag
Nah pár honap után elővettem a gamet az új t skin jóh ,meg mintha mozgása karaktereknek most nem lenne olyan veroci raptoros?
Egy gáz van nemtudom hogy csak nálam van de rohadtul zavar! Az emberkék mérete ilyen kis tömzsi 150 cm magaskis cásovk szaladgálnak. Elöször nem vettem észre de officenal kicsit láthato volt
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Nah hi! Kicsit félre tettem sourcoz azóta változot valami? Szoval az oriási hibáknak már vége? Remélem igen!
-
Zenty
őstag
Publicon már nagyon régota nincs ilyen csapat játékos dolgok,meg normál játék ezért nem is szeretem csak ideg levezető hülyölésnek jóh! Ha normal gamet akarsz meny warazni!
Egyébként szerintem is sza@rab csapatba érdemes állni ,mert a sourbe egyébként sincs kihivás ,igy legaláb lesz egy nehezitett fokozat ! -
Zenty
őstag
A net beállitások része elméletileg! Azért mondják általában a vér pistikék ,hogy az 1 csit ,mert nagyon fogsz tőle lagolni ,de téged nehezb lelöni
!
Az alap beállitás elméletileg 25000 101 101!
De mivel el van kurva sourcebe a netkod igy nemtudom i a normál én még mindig nem tudtam normálisan beállitani! -
Zenty
őstag
Itt van egy jó kis faq cs sourchöz !
Igaz az a elején azt a tyunyaságot nem kell figyelembe venni föleg azért mert már nem müködés képes ,szivás!
De több értelmes hasznos info van még!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Ebben egyetértek ! De ha e felé haladnak nem lesz nagy népszerüségü fpse többé!
Nemtudom mit akarnak ,de lehet direkt csinálják ,hogy ne legyen népszerü ,mert akkor nagyob az elvárás,több bug fix foglakozni kell vele!Lehet havidijazni akartak csak rájöttek valahogy fps-nél az nem illendő azt most ez jó lesz a népnek! -
Zenty
őstag
válasz
heihachi #2363 üzenetére
Ez jóh ,lehet én nem nézem a sajátomat ,de másokét látom
!
Egyébként szerintem nem nehéz megkülönböztetni a terrort a ct-éktől akármilyen cucba van a másik! Persze még ott van akiknek problémás lenne a bal sarokban egy ugynevezet sokak számára disz radar,ami mutatja ki az ellen és ki a barát!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
''Azért reménykedjünk..
Én cak azt nem értem, hogy azt a legnagyobb bugot, hogy az ember lepattan a hordókról meg a hasonló tárgyakról, azt miért nem javították eddig??? Ez a legidegesítőbb.''
A valve szerint az nem bug, hanem profi taktikai újitás,ezt szerintem nem fogják kiveni ,mert a kincsó vezető csé programozonak aza tutko!
Egyébként abban reménykedtem én ,hogy ennyi késletetett patchek után javitanak valamit a párszor leirt fő hibákon!pl(hitbox,netkod,sebzés,stb)
És + végre be rakják az alap mapokat meg skineket a gambe!
Szerintem ez alap lett volna hogy az uj csé annyit nyutson legaláb mint a régi csé!
Erre ennyi idő után be raknak egy mapot és egy botot! Ami mind a 2 cz-ből van hát grat!
Ebből is látcik sz@arnak az egészre és hawaioznak bevándorló ferdeszem modjára
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Nah hol az a nagy a update?
Az poén ha éfel ellöt 1 perce fogják kiadni!(lamo valve)
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Nah aki csbotra várt ha jól értelmeztem január 17 jön a hivatalos csbot a sourchöz!
Ez a az a bot amit a cz-hez használtak ,aránylag nem olyan rosz tud voicolni meg hasonló!
Mondjuk nekem nem fontos csak itt töben mondták,hogy köl! Mindenestre ez jobb mint az aimbot! -
Zenty
őstag
válasz
replika #2282 üzenetére
Azért ennek a fele se igaz és elég ilyen furcsa elfogult ,mert láma voltam régen írások,kijelentések vannak benne!
Nagyon szép hogy a gyerek aki irta revulotion forradalmi igazságokat akart előcsikarni ,hát valahogy nem jött össze neki!
Kezdjük sourcel:
1. fizika jóh ,meg a kinézet is ,az más kérdés ,hogy még vannak benne elég kemény bugok és még lesznek is!Még annyit leszámitva ,hogy a modelek gyors futásba olyanok mint a jurassic parkbol a veroci raptor az gáz!Szoval ez aránylag helyes kijelentés!
2. ''isteni netkod!'' Mondja már el valaki nekem hol van?cs 1.6 se volt nagy szám,de ennek förtelmes!Egyszerüen nem lehet beállitani normálisan!Lehet az ultra német serveren a(németeknek jóh) ,meg talán magyar serveren ahol 3 man játszanak egy serveren ugy aránylag elmegy!
3.Hitbox érdekes ! ''Irja hogy teljesen reális és nincsenek benne mákok''? Hát nemtudom ,én most bemegyek egy servere mindeki tunkol senki nem talál el senkit! Ha mégis rá célzok valakire szo szerint elmegy a golyo mellete, és golyó elől el lehet ugrálni mert olyan gyors az oldal mozgás!Eddig ugy vettem le hogy pont a sourcbe lehet csak mákkal lőni ,és eléggé ilyen irreál még az 1.6-nál is az egész !Mint már mondtam én 25/2 simán lenyomok
4. source pro modbol pedig szerintem nem lesz semmi ! Erről is volt egy külön cikk ,hogy fejlesztőik csunány mondva sz@arnak az egészre!
Aki utálta a régi csét azt azért mert ,már régi game és sok volt benne tapasztaltab játékos! Ezért persze mentek ott rendesen a fejesek! Ezek nem mákok hanem több éves tudás és a hitbox féle bugok kihasználását is tanulni kell!
Nekem nagyon tetszik a source, de pont olyanokat emelt kih revolution gyerek ,ami pont a legnagyob hibája gamnek!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Ip cimek ugynazok némi eltérésel ,általában a port végződésekel szokták cimet különböztetni! Szoval igen a hltv lehet az alap game server mellet is!
Az más kérdés ,hogy birja, a régi csénél a cpl világbajnokságon voltak vagy 4000-en egy hltv-én! Jó mondjuk ott külön hltv servereket állitottak fel,de az is alig birta a népet
!
Igen ugy találhatsz servert ,hogy általába oda irják a server név mellé ,hogy hltv! De régen ugy volt, hogy hltv servereket zöldel voltak jelölve ,igy lehetet tudni, hogy ez ám tv!
De most már én is ki fogom probálni , még nem használtam source tv-ét,de most jönnek a ligák szoval valami csak lesz! -
Zenty
őstag
jó kérdés!
Prodigy mapot is elég sokára adták kih szoval nem nagyon biztató a dolog!
Még az alap fő problémákat se csinálták meg ( hitbox,sebzés,netkód stb)
Bár már jó régen nem adtak hozzá updatet,még a deathmatchet is frissiteték azóta!
Lehet készülgetnek egy nagy updatel amivel kell?(sajna nem valószinü)
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
akkor ide is beirom
Bővebben: link -
Zenty
őstag
Keresel egy hltv ip cimmet ,be csatlakozol és kész tv-zhetsz!
Lényegében olyan mint ha spectátorba lennél,vagy amikor gambe nyifantál egyet és lessed a társaidat lebegve néhány pozba és nézedből!
Nem kell hozzá semmit letölteni vagy állitgatni! Legalábis a régi csénél igy volt igy szerintem source-nál se más!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
LicskaiJ #2223 üzenetére
ott vannak linken a képek
!
Általába fegyverek modelek stb. szebek részletesebek!Ugy általába az egész game mindenét szebbé akarják varázsolni!+ pár extra funckiok is szokot lenni benne azt most nemtudom mih!
De még beta állapotu és ahogy ismerem a fusion csomagokat ennél még csak jobb lesz!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
a fusion pack is alakulgat Bővebben: link
-
Zenty
őstag
válasz
LicskaiJ #2219 üzenetére
Bővebben: link
Ezt pont nem lehet letölteni de itt sok minden más is van! -
Zenty
őstag
ezt letöltöd és össz magyar server közül válaszhatsz
Zenty
őstag
válasz
heihachi #2194 üzenetére
15 mp meg akad? Általában ilyenkor ha nagyon lagos a server akkor szokot ilyen előfordulni!
Jah de irtad ,hogy annál wav fáj töltésésnél akad kih! Hát ha az a problema töröld és néz meg mit csinál nagy gáz nem lehet !
Egyébként ha ennyire gázos a helyzet küldhetsz egy bug riportot az atom lassu valvenak!
Van egy külön kis menü e részre a cs source fő menüjénél!
Ha megint jön az akadás game közbe nyomd meg az F4-et! Ott srenhostolod annyit leirsz oda ,hogy 15 mp akad és van ez a wav fálj már ,meg töbször csinálta ezt blablab! Megadod az mailed aztán talán jelentkeznek vagy megoldják patchel a problémát! -
Zenty
őstag
Gyerekek ha valaki nem emlitette volna a movit kötelező megnézni atom!
Zenty
őstag
válasz
Apophis #1449 üzenetére
''Szerinted ez mi: társ lövi a falat nagyban, majd látom, hogy az ellen sorra hal meg, persze általa... És nem fafalat lött át, vagy vékony téglát...
Ugyanezt megcsinálták sniperrel...''
Hát ezt hivják máknak,bár ha téleg sokszor ezt megcsinálta és sok usert nyirt kih egyszere az picit téleg feltünő!
De mondjuk vannak olyan pontok ha begyaokorolod és figyelsz a hangokra akkor megoldható ez is! De ilyen feladatnál mindig kell a mák!
''És te is gyakran lösz le embereket 100 méterekröl kispisztollyal???''
Usp,glockra gondolsz? Jah
Egyébként nem ezen vitázok téleg sok a cheter! De a fölösleges mindenért cheterezők száma is!
Ezért mondom kell egy kicsi tapasztalat + gyak! Mert mondjuk újónc korodba akárhogy is nemtudtad elképzelni ,hogy mások ,hogy csinálják ezt azt stb stb. Késöb meg lehet amiről azt hitted chet simán megcsinálod! Általában ez a trendi ,csak türelem kell hozzá! -
Zenty
őstag
Majd 3-4 év csézés útán mondhatjátok ,hogy felismeritek a csitereket! Ez a minimum higyiték el, a többi csak paranoija!
15/ 1 átlag ,meg 20/2 az egyáltalán nem is vészes! Egy jó napon vagy egy lama serveren pár perc allat kivitelezhető!
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest