- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
BatemanX
tag
ERROR szerverről csupa jó emlékem van. Még indulásakor léptem be egyszer, olyan jól volt beállítva, hogy lehetett hallani, hogy a másik csapat mit beszél.
1 fraget osztottam ki egy adminnak, azonnal sipít a mikrofonba csapattársaknak, hogy ''arohadtg*cicsíterqrvaannyátnemvakulaflestöldögölnemeg''. Erre írok neki, hogy fogja vissza magát, erre a válasz, hogy ő nem is anyázik, honnan veszem?
Szóval jó volt na. -
BatemanX
tag
Kicsit kapcsolódó szösszenet:
Pár napja nem cs-zek (fránya WoW), de tegnap benéztem 10 percre, utána nem sajnáltam hogy kihagytam pár napot.
Italy-n t-ként kiosztok 2 fejest, majd meghalok, már jön is, hogy rohadt **** csíter vagyok. Történt ugyanis, hogy ''vakulva'' lőttem fejest. Azt már nem érte föl ésszel a gyerek, hogy ha 200 méterre dobja el tőlem a vakítót, akkor hiába villan a pofámba, nem vakulok meg teljesen, illetve, ha áll ugyanott, ahonnan a gránátot dobta, emlékezetből is símán lelövöm.
Szerintem lassan bebindelem vmelyik gombra, a ''Csinálj demót, pofára lakat!'' üzenetet.
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Ma reggeli ápdétnyúzban említik, hogy pár hét és jön az új de_port pálya (ami gondolom a compoundhoz hasonlóan ''népszerű'' lesz), de mellécsapják a de_inferno-t is.
-
BatemanX
tag
válasz
heihachi #3185 üzenetére
Úgy szabad, az én standard eljárásom az, hogy csapkodom az egérrel az asztalt és elmondom az ''A ku***** élet ba**** +'' kezdetű monológomat.
Ma reggel lemmingen egyébként az volt a vicc, hogy belépek terrorként és az egyik játékos (legyen x) teli torokból szidja a másik csapat y játékosát, meg megy a ''biztos csíter, fejbelőttem szöveg''. Játék felénél átdob ct-nek, ott a fent nevezett y játékos hasonló szóhasználattal szidja x ''aimbotos csíter nénikéjét''. Mindkét játékos tök ugyanúgy játszott , a fragjük is majdnem ugyanannyi volt. Az egyikük ráadásul lemming admin volt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
válasz
Hale Bopp #3089 üzenetére
Szervertúlterheltség miatt van. Várni kell és megjavul. Esetleg megpróbálhatod, hogy steam-re csatlakozáskor megadsz egy hibás név/jelszó pársot, majd a hibajelzés után megint saját névvel jelentkezel be. (Ez elég bűvészkedős dolognak tűnik, de nálam segített, persze az is lehet, hogy pont akkorra javult meg magától is. )
-
BatemanX
tag
A cshu-n biztos lesz teljes magyar fordítás, de addig is kivonatolva:
'' A következő ápdétekkel a játék realizmusát kívánjukl növelni:
- A játékos sebessége duplázódik ugrás közben és ez a hatás összeadódik. Tehát minél többet ugrasz, annál gyorsabban haladsz
- Az AWP fele annyiba kerül
- akimbo(?) rendőrpajzs vásárolható
- a de_dust pályát eltávolítottuk ''
Steampowered fórumon olvastam, hogy egy fejletlenebb humorérzékű srác nem fogta, hogy viccről van szó és mikor látta, hogy az említett dolgok nála nem működnek, uninstallálta cs+hl2-t, hátha egy reinstall segít. Ezzel szerzett magának 2-3 óra fölösleges munkát, nekünk pedig egy jó okot a röhögésre. Szerintem lesz még pár(1000) ilyen eset.
Amúgy úgy fest, hogy a kiszivárgott VAC2 hír is tréfa, legalábbis félig meddig. Az tény, hogy VAC2 béta tesztelés alatt ál (1 hete volt is egy update vele kapcsolatban), de a logolás és a kiosztandó több1000 ban még nincs tervbe vévve. -
BatemanX
tag
Áprilisi tréfa Valve stílusban:
A mai Update News a következőket írja:
''Friday, April 1 2005
An update is available for Counter-Strike: Source. The update will be applied automatically when your Steam client is restarted. This update addresses requests for more realism in Counter-Strike: Source. The changes are as follows:
Features/Additions
Doubled player speed when jumping. The effect to cumulative, so the more you jump, the faster you go.
Cut price of AWP by 50%.
Added akimbo Riot Shield to buy menu.
Removed de_dust from mapcycle. '' -
BatemanX
tag
A második szerintem is simán lehet a sajátos myg0t humor egy újabb terméke, de az elsőt ez is megerősíti vmennyire:
Bővebben: link -
BatemanX
tag
Ja és remélem, egyik hír sem áprilisi tréfa.
-
BatemanX
tag
válasz
-Jackson- #3042 üzenetére
Még egy jó hír. Elmentem myg0t.com-ra, hogy mit szólnak a ''kihíváshoz'' és a következő kis post fogadott:
''
Due to recent legal rulings in favor of VALVe Software and Vivendi Entertainment, myg0t has been forced to close its doors. The new Republican-run government has passed a law stating that abuse of online entertainment venues in order to ruin another's experience is illegal. This law has effectively shut down myg0t, and many of the key members are being arraigned for charges under federal jurisdiction.
Donations would be appreciated and we'll be setting up a private account to accept them. Please e-mail [email]omp@myg0t.com[/email] or [email]g0d@myg0t.com[/email] for information on how you can support us in our fight.
We will keep the forums open as long as the courts allow us to do so.
Keep up the good fight, keep on raging no matter what.
Once the forums finally go down I will know how much I will miss the community but nonetheless our spirit will be alive forever in all the ragers harassing everyone else.
'' -
BatemanX
tag
CSHU-ról:
''A Valve Software Corporation már korábban is kiszivárogtatott a VAC anticheat technológiájuk 2es verziójáról híreket. A napokban felmerült az az információ, hogy a VAC2 már hetek óta ott lappang a Source szerverekben illetve a sima HLDS szerverekben is viszont eddig csak logolásra használták. A mai napon Alfred Reynolds elszólta magát a hlds_win levelezőlistán ami után megindult a lavina és kénytelenek voltak kipakolni: igen a technológia hetek óta működik logolnak és a hivatalos bejelntés pillanatában több ezer Steam bant fognak kiosztani.''
Ó, de szép nap lesz. -
BatemanX
tag
válasz
realsteam #2820 üzenetére
Kipróbálni csak ne akard, mert attól okosabb nem leszel és még a végén rákapsz az ízére.
Javaslom a csmovie.hu-n fentlévő cheater videókat. Igaz, hogy még 1.6-ból készültek, de azért lehet belőlük tanulni. A legnagyobb probléma, hogy rohadt nehéz felfedezni, ha valaki csítel, elég sokáig kell spectelni, hogy biztos lehess benne.
A CS:S-hez nemrég jött ki az első hook pack, ami a következő ''lehetőségeket'' tartalmazza:
Wall Hack: Átlátsz a falon. Ha valakiről ezt gyanítot, specteld mondjuk fél óráig, akkorra elég biztos lehetsz benne, hogy ezt alkalmazza.
Aimbot: Kapásból fejest osztásnál lehet gyanús. Alap esetben elég nehéz lehet felfedezni, mert ha valaki már érzi a játékot, simán osztogat csítelés nélkül is maki fejeseket, de az azért gyanús lehet, ha 1/30 másodperc alatt az egész képernyőn átrántja az egeret valaki és úgy ad fejest. Szintén 1st person spectelésből lehet szerencsével észrevenni.
Aim hitbox: Mint az aimbot, csak kifinomultabb módon nem fejest ad, csak 3-ból 3 lövés testre talál. Szerintem ez az egyik legkevésbé észrevehető dolog.
Anti-recoil: A gépfegyverek nem rúgnak vissza. Szerintem észrevehetetlen.
A hook pack amit én láttam még tartalmazott pár olyan ''lehetőséget'' is, hogy a radaron látod az ellenségeket, cst-ként a bombát, nem vakulsz a flashtől, átlátsz a smoke-on, stb., stb.
A legdurvább az egészben, hogy minden gombnyomásra ki/be kapcsolható, tehát elég annyit tennie a delikvensnek, hogy ha rosszul áll a szénája bekapcsolja az aim-et, kioszt 2 fejest és kikapcsolja, jöjjön rá valaki.
Ezért remélem én azt, hogy a VAC2 fog olyan opciót tartalmazni, hogy a biztos csalókhoz kimegy 2 markos legény és kávéskanállal szépen kiherélik a szerencsés nyertest. -
BatemanX
tag
Újabb ultra nagy ápdét jött ki, a küövetkezőket tartalmazza:
Fixed server browser not displaying favorites in game -
BatemanX
tag
Mai update news tanúsága szerint, ma jön compounds pálya ÉS meglepiként de_train.
-
BatemanX
tag
válasz
Johnyka #2695 üzenetére
Velem előfordult ilyesmi, senkit nem hallottam és én sem tudtam beszélni, közben a konzolban valamilyen ...chanel... hibaüzenet szaporodott. Annyira sikerült rájönnöm, hogy vmelyik dll b@szódott el (bár ez sem biztos). Nos egy re-install segített a dolgon.
Ennél nyilván van szofisztikáltabb megoldás is, de hiába túrtam külföldi fórumokat is, csak annyit tudtam meg, hogy mással is előfordult. -
BatemanX
tag
Mai ápdét nyúzban:
''And just a quick note for those of you who have been asking -- yes, VAC 2 is coming.''
Hát már épp ideje lesz... -
BatemanX
tag
válasz
Predator666 #2440 üzenetére
Ja, láttalak már párszor. Ma nekem is elég szarul ment. Az a legnagyobb bajom, még mindig nincs semmi konzisztencia a játékomban. Néha qrva jól megy (pl. 24-9 stat tegnap),, néha meg iszonyú láma vagyok (most mikor kiléptem, talán vmi 3-10 körül lehetett). Ez eléggé fluszráló így...
-
BatemanX
tag
válasz
duracell89 #2435 üzenetére
Barmok ott is vannak, ráadásul a német nyelvnél talán csak a franciát utálom jobban hallani. Ha valamelyik elkezd németül beszélni, 50%-kal visszaesik a teljesítményem.
-
BatemanX
tag
Tegnap este végre elért az a hatalmas megtiszteltetés, hogy végre lecsítereztek.
Természetesen a szokásos kultúrált hangnemben zajlott le a dolog. Összehoztam valami csoda folytán 12-0-ás statot. Ekkor a másik csapat első embere nem állta meg, hogy dádázó hangnemben ne hozza tudomásomra, hogy jó lenne ha figyelnék egy kicsit mert gyanús vagyok. A szívemet elöntő büszkeséggel eltelve visszaírtam, hogy rám kellene lőniük, hogy meghaljak, mivel addig max 2 lövés hagyta el egyikük fegyverét az irányomban. Ekkor már csíter mellett nagyképű is lettem.
Imádom ezt a játékot, a kincset érő magyar mentalitással vegyítve... -
BatemanX
tag
Merész dolog erről kijelenteni, hogy ez a legnagyobb bug, hisz van nekünk 2 méterrel lemaradó hitboxunk, villanást kitakaró kólásdobozunk, stb. Hitbox kapcsán már sokszor elképzeltem azt a szituációt, hogy a programozásáért felelős vezető programozót odaállítom egy falhoz, szembeállok vele 2 méter távolságra, AK-val becélzom a fejét és kieresztek egy teljes tárat. Ha ezek után még él és csak 2 lövés találta el (mondjuk a karját, hogy 40-et sebezzen
), akkor visszaszívok mindent, a hitbox nem szorul javításra... Tőlem oldalazhat közben jobbra, balra nem érdekel...
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy próbálkozott-e már valaki azzal, hogy a hl2-t eltávolítja, úgy, hogy a CS : S megmaradjon? HL-2-t nemigen fogok egy ideig játszani és jó lenne, ha az a kb 4 Giga felszabadulna, amit elfoglal. (A CS ha jól tudom, csak 500 megát tesz ki belőle).
-
BatemanX
tag
Már egy ideje be akarom linkelni:
Bővebben: link
Gondolom páran már látták, lehet, hogy már vot is a fórumon, de biztos ami biztos, itt van.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest