Aktív témák
-
rebi.
tag
válasz
BatemanX #3288 üzenetére
Ma fogtam egy csítert az ERROR serveren,de nem is ez volt a furcsa,hanem az,hogy nem csíterezték a gyereket,két kőrt játszott ás én már vettem is a demot,mert levágtam az aimozást,de senki nem szólt egy rossz szót sem neki!!
Bezzeg amikor én desertel lövök egymásután 3 egygolyós fejest akkor megy a duma!
Szóval az a lényeg,hogy sok ember azt sem tudja,hogy néz ki ha valaki csal,csak szövegel,de amikor csítert lát nem is veszi észre egyből!
[Szerkesztve] -
rebi.
tag
válasz
BatemanX #3059 üzenetére
Közben ráébredtem a dologra,és nem raktam újra a game-t.
Ez hasznos lehet aki gyorsan akar vásárolni fegyvereket:
Bővebben: link
Cs source buy script generátor vagy mi.
Én frankón be bindeltem azokat a fegyverarzenálokat amik a legtöbször használok!
Csak megnyomok 3 gombot és már meg is van véve amire szükségem van,többféle variációt állítottam be,pénztől és maptól függően.
Ha awp-zni akarok,egy gombnyomás,és már meg is vettem az awp-t desertet,pajzsot,gránátokat,defusert-t!
[Szerkesztve] -
Arius
aktív tag
válasz
BatemanX #2790 üzenetére
Ja de azt az adminok ''nyomják'' hogy támadó csapat 3 fős, védő meg 5 (ebből 2 admin) körökön keresztül és még kérésre sem hajlandóak senkit áttenni, átállni...mikor atom mód vezetnek. Hálistennek már a nevét is elfelejtettem melyik szerveren volt pár órája. Kb 10 szervert próbáltam végig és egyetlen egy jót nem találtam...ja volt olyan amiről úgy kickelődtem ki, hogy maradtam egyedül terrorral 5 ct ellen, 4-et lelőttem és letettem a bombát...erre kirúgódom...mikor visszajövök és kérdezem miért rúgtak ki, a válasz ja bocs véletlen volt, a terrort akartam
Szal ezek már siralmasak...
Most úgy próbálgatom a szervereket, hogy amire belépek és látom hogy bármi külön hangot elkezdene letölteni már lépek is ki. -
replika
tag
válasz
BatemanX #2430 üzenetére
Cool, jó kis feeling mi? Este ideges voltam kicsit, aztán jobban ment a kelletinél igaz nem csítereztek, de morgolódás azért volt a smallán. Biztos anyáztak, amikor beregeltam a rankre léptem is .
De hát mennem kellett.
A fentebb említett folyosói történet idegesítő szoktam szólni érte, ebből is tanul a láma, de nem ezért szokás anyázni, hanem amikor2-en fognak egy irányt, te egy másikat nézel persze, hogy védd az ö seggüket, erre abból az irányból lőnek le, mert nem voltak hajlandóak lőni az ellent..... erre azért ideg leszek. -
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest