- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Aktív témák
-
xlaci
senior tag
En csak a tapasztalataimat irtam le...
Amugy meg egy erdekesseg - most mar ket oraja megy az orthos (1 db), amikor elinditottam melle meg kettot, akkor a homerseklet lejebbment 2 fokkal.... Amikor bezartam a kettot, es csak az eredeti ment tovabb, akkor megint visszaallt a 2 fok -
jani1191
csendes tag
-
westlake
félisten
nehogy vegyel gyarilag cl3-as 800-as kit-et.. annyiba kerul, mint egy ketszemelyes europai korutazas
ilyeneket nezegess
BUFFALO Firestix - FSX800D2C-K2G
Patriot - PDC22G6400LLK
SUPER TALENT - T800UX2GC4
G.SKILL - F2-6400PHU2-2GBHZ
CORSAIR XMS2 - TWIN2X2048-6400C4
ezekben biztosan nem fogsz csalodni! -
Achill3uS
nagyúr
Ezért utálom a Corsair-t
amugy ha meglátnád az árát annyira már nem tetszene, simán 100 fölött van még
amugy személy szerint a G.Skill 6400 HZ-t, GA-t ajánlom (előbbi fekete, utóbbi narancssárga) mind2 nagyon jó memó, árban még megfizethetőbbnek mondható, vagy Team Xtreem 6400, igaz abból még az 5300-as is D9-el szerelt, igazi tuning memók. OCZ-t nem ajánlom, hasonló okokból mint a Corsair-t, fene tudja követni melyik rev-en milyen ic van, és DDR2-ben nem is villognak úgy a ramjai már mint anno DDR1-ben sajnos (sok a hibás, az árához képest semmi extra..) ja igen Crucial Ballistix 6400 is jó, D9-es szintén nem vészes ára van.. csak ezeket tuti nem kapod meg itthon
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Köszi a tippet.Nem jó ez sem.Nincs benne Asus P5B támogatás,csak Deluxe.
Igazándiból csak a 3d Mark rekordom döntögetésére kellene. 3,93Ghz-en már nem akar bottolni a procc.Kifagy a win képernyőnél.Gondoltam belövöm win alól. A baj a lappal van BIOS-ból beállítok 1,7V procifeszt,ami terhelés alatt leeseik 1,47V-ra.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
van egy opcio a bios-ban (cpu features kozott) ami arra jo, hogy ha engedelyezve van, akkor a lap ugyanolyan mertekben noveli a feszt, ahogy te noveled az fsb-t.. ezt en mindig kikapcsolom.. nem tudom pontosan a nevet, de az infoban le van irva.. ugy allitsd be a biosban a feszultseget, hogy windowsban terheles alatt kb. 1.296 volt legyen a fesz.. ez bios 1.32-1.33 volt szokott lenni
-
Speed
addikt
nem lesz ez rossz gép de azért ezen is lesz mit csiszolni pl. így elsőre a ram szúr szemet mint mondtad megy is 400-on de milyen időzítésekkel
Mondjuk ha nem akarsz nagy tuningeredméyneket elérni akko nem nagyon számítanak az időzítések gamenál jobban a méret a lényeg
Még ide valami jó hűtés és már egész jó a cucc? Miért döntöttél amúgy E6600 mellett?
-
Lalaboy
őstag
Nagyon sok fugg a procitol sajnos! Kifoghatsz egy kivalo peldanyt is, ami 1.45V-on is betonstabil 3600-on, de kifoghatsz egy olyat is, aminek 3600-hoz 1.55V sem eleg es ekkor a leghutes bedobja a torulkozot, ha eppen jatszol. Gab-e es az enyem az atlagosnal jobbak koze tartoznak, ezek vizzel 3800-on betonstabilak! Kiprobaltam, orakat nyomtam a COD2-t, Oblivion-t, stabil, de 3850-en mar ''szall a kakukk feszkere'', ha ketmagra akarok komolyabb progival tesztelni! Pld. 3DMark06
-
-
Speed
addikt
Hiábba léggel ne számíts nagy tuningra nekem most a gyári léggel má 1,47v nél meghal pedig az még nem sok de má a win. sem nagyon tölt be malyd én is felpakolom a vizet
meghát a c2d nem fokozatosan melegszik hanem pillanatok alatt ugrik fel és a lég nem bírja ezt követni eléri a 80-at és vége bár nem tom meddig akarod a dolgot felhúzni mert ez már nem 1,5v-nél és 3500MHz-nél van
-
#gab_
őstag
hát. alapfeszen a c2d max 35-40fok.. kb 3300mhzn is max 55-58 fok.. de utána nagyon durván elkezd melegedni
már 1.55vn is leggel felmegy 77-82 fokra..
3600-3800hoz már víz kell.
20 percig nkem is futott az orthos 80 fokon.. aztan 4x percnél resetelt..
ha 1 oraig birja a terhelést akkor igen az stabil..
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged