- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
thomasthomas
tag
-
thomasthomas
tag
No hát elindítottam, megszülettek az eredmények, nem lett valami mesés:
a CPU magába 46 fokos volt, annál nagyobbat nem tudtam elérni (pedig 8percet vártam de semmi)a cpu inkább 44-45 fok között volt
Ráadás:
Az 1. és a 2. CPU-val ritkán 53 fokost sikerült elérni volt de itt is inkább 51-52 fokosak voltak a magok...
A processzor 100%-on volt mind2...ez most nagyon rossz eredmény, főleg ha tuningolni szeretném 3GHz-re??
előre is kösz a segítséget.
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
-
thomasthomas
tag
Mivel komplett gépet vettem, ezért a típusát nem tudom...de megyek a honlapjára és megpróbálom azonosítani....a 3 közül biztos hogy ez:
[link]
Magyar oldalon ilyet még nem láttam....igaz a fujitsu német gyártó, azaz náluk már
lehet(ett) kapni...19-24 fok az nagyon jó szerintem, 2200-2600 RPM között van a fordulatszáma..
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
Jah és tuningolni csak azért akarom , mert egyben gyorsabb legyen a játékokban a gép+nem nagyon félek a túlmelegedéstől, mert egy cooler-master ventilátor van rajta, amit az everest és a speedfan is 20-25 fokosnak lát---néha 19-nek---.....ez pedig nagyon jó eredmény szerintem...
-
thomasthomas
tag
Hi!
Cpu-t akkor csak a BIOS-ból érdemes tuningolni.....csak hát én még a BIOS-ból sohase semmit se tuningoltam!Megmondanátok hova menjek?
Amin szeretnék átnézni/módosítani:
FSB most 1066MHz
meg azt ami most van: 266MHz*7 azaz a szorzót + a nemtudommi a szakszerű neve(a másik(266))
#2701: tudom, az alaplap lesz a gond meg az 533MHz-s memo...de majd elválik
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
válasz
afterburner_ #2696 üzenetére
nevemre katt és ott van(most írtam be)
-
thomasthomas
tag
Hi!
Core 2 Duo E6300-am van és szeretném valamilyen programmal tuningolni.....ajánljatok már nekem olyanokat:
-amelyek lehetőleg magyar nyelvűek, mert vannak olyan dolgok, amelyeket még magyarul is alig értek nemhogy angolul.De ha ilyen nincs akkor jó az angol is.
-valamennyi megbízhatóság legyen benne, azaz ne legyen noname.
-lehetőleg legyen freeware, de shareware csak akkor legyen ha még nem elavult, azaz le tudom tölteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest