- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
janee_
tag
nalam is vitte, csak elinditottam egy irc-t ahol 3500 ember van kb, telepitést, 3 ie, 5 mozzila,
memtest stb, jah de nálam 2 db orthos ment, mind a 2 ö 9-es priority-n, és ezt már nem birta rájöttem hogy ez bizony nem stabil!
up:mondjuk 76 fok föllé ugy se ment
[Szerkesztve] -
janee_
tag
lol az jó, nekem 3.6 ghz-n ment 40 percig az orthos, 1.53 v feszen, de lefagyot.
amugy mien priority-n nyomod? jah meg még valami, én 2 darab orthost futattok, és mind a 2-ö 9-es priority
up: és még melette: egy csomo mozzila , ie , msn , everest , meg néha telepités is
ugy hogy, ha ilyenkor engedné tovább mint 100 % a cpu leterheltséget, akkor mind a 2-ö 150% lenne kb
[Szerkesztve] -
janee_
tag
-
gamer2
tag
Én is az Orthos-t szoktam használni+ böngészek közben. Tegnap találtam még egy progit amivel lehet pocit terhelni, a neve Intel Thermal Analysis Tool, erről valakinek vmi tapasztalat?
Janee_: Szerintem ''A'' szériás... L629A415
Speed(R): A BIOS-ban az MCH-nál ezek a lehetőségeimvannak: 1.50V 1.60V 1.70V 1.80V
Próbáljam 1.50-en?
A P5WDG2-vel és a P5W64 WS PRO-val elég szé eedmények szoktak születni tuningban...
Legalábbis tudtommal. -
Lásd konfigom.
(Coolink u8-120) Egyébként azért ien kellemesen hűvös, mert westlake tükörpolírozta ezt a példányt anno, így nagyon szépen felfexik rá a hűtő. 85 fok a maglassulási határ, egy-egy teszt erejéig szerintem nem vészes a 70+ fok, de 24/7-ben azért nem használnám ien hőmérsékleten.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest