- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
Aktív témák
-
xlaci
senior tag
Jo otlet office-t instalalni 2 db 9-es prioritis orthos mellett? Piszok lassu a dolog
Amugy nem akar menni valahogy 3.7, 3.8-on, tobb mindenre gyanakszom, de nagyon valoszinu hogy a problema az 1.53 fesz (biosban 1.7), amit sajnos nemtudok tovabb novelni.
Meg tudja nekem valaki mondani hogy miert van az hogy van egy bizonyos fesz nyugalmi allapotban (jelen esetben 1.58) amit automatikusan lejjebbvesz a kartya load-nal (1.53-ra)Lehet ez ellen valamit tenni?
-
xlaci
senior tag
1.48v-al nem, de igy mar stabil a 3.6 ghz
[link]
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
Meddig szabad elmenni a feszultsegekkel hetkoznapi hasznalatra? Tehat pl mindennapi hasznalatra nem gaz az 1.55 volt? (ha a hofokok rendben vannak, jatek alatt nem eri el az 50 fokot)
-
xlaci
senior tag
3.6 ghz-n 1.48 volttal stabil az orthos
(egyenlore, de nalam eddig mindig ugy volt, ha 5 masodpercen belul nem szakad meg, akkor atomstabil
)
-
xlaci
senior tag
Na felraktam a legujabbat amit talaltam, utana nem akart indulni a gep
, megilyedtem egy kicsit, de most mar megy problema nelkul. Es ami a lenyeg: egyenlore stabil 3.4 ghz-n
Es egy dolgot szeretnek kerdezni mindenkitol: az addig ok, hogy a biosban beallitott feszultseghez kepest valojaban kevesebbet kap a proc, de miert van az, hogy pl. biosban beallitom 1.5-re, belepek a win-be es idle-n 1.448, viszont amikor felporog a proci orthos alatt akkor rogton visszaveszi 1.4-re -
xlaci
senior tag
Hogy megint a homersekletekrol beszeljek
, uj 9cm-s venti a haz oldalan, c2d 3.2ghz 1.35 v orthos alatt max 45 fok (thermaltake big typhoon
)
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
En csak a tapasztalataimat irtam le...
Amugy meg egy erdekesseg - most mar ket oraja megy az orthos (1 db), amikor elinditottam melle meg kettot, akkor a homerseklet lejebbment 2 fokkal.... Amikor bezartam a kettot, es csak az eredeti ment tovabb, akkor megint visszaallt a 2 fok -
xlaci
senior tag
Na felraktam a thermaltake big typhoon-t, az eddigi max 2.8-rol rogton feldobtam 3.2-re a procct, es nem szakadt meg az orthos 3 masodpercen belul
ugy nez ki menni fog a dolog, remelem elerem a kituzott atomstabil 3.5-ot
-
xlaci
senior tag
Na felrakom a thermaltake big typhoon-t oszt meglatjuk mi lessz
-
xlaci
senior tag
Nekem csak 350-ig ''atomstabil''. 370-re azt mondod tuti stabil, ezt mivel tesztelted? En pl siman fel tudom rakni 400, 420 fsb-re, a gep mukodik normalisan, meg jatszani is tudok vele, de az orthos nevu program par masodperc utan hibat ir ki - ez azt jelenti hogy nagy megterheles alatt nem biztos hogy olyan stabil
-
xlaci
senior tag
válasz
Overlocker #1784 üzenetére
Bocs a hulye kerdesert (lama vagyok meg ilyen teren), de mivel tudod ezt megnezni?
-
xlaci
senior tag
válasz
Overlocker #1779 üzenetére
1.6v a bios szerint vagy valojaban?
-
xlaci
senior tag
válasz
Overlocker #1777 üzenetére
1.138v? Az meg hogyan
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
Mivel tudom megnezni hogy mennyi v megy a ramnak es az fsb-nek
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged