- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
zLL
tag
válasz
Pulsedriver #4554 üzenetére
biztos nem, 70 fokon is simán mehet
-
zLL
tag
válasz
Pulsedriver #4543 üzenetére
nekem 1.325 Volton megy a cpum 3.2-t mguruban állitottam be
-
zLL
tag
Hali all!
Segítség kéne! Van egy Abit AB9Pro alaplapom, amivel most nem tudok húzni procit, korábban ment stabilan 3200-on az E6400, de most amióta ház és vga és vinyó csere volt új winnel nem akar menni, ahogy állítom egyből restartol a gép, biosból állítom akkor se jó, ha micro guruval akkor se, amivel korábban tudod 400 fsb fölé is húzni, most csak 400 a max. Ha bios update nem oldja meg a gondot, akkor melyik alaplapot ajánljátok 965 chipsetest ? Asus P5B-Deluxe vagy Gigabyte S3 lenne jobb nekem ?
[Szerkesztve] -
zLL
tag
válasz
laragirl83 #2558 üzenetére
Szép eredmény!
-
zLL
tag
válasz
laragirl83 #2550 üzenetére
milyen hűtőd van és mennyin fut a procid ?
-
zLL
tag
Jorus, felvettelek msn-en, tudunk ott beszélni tovább ?
-
-
zLL
tag
Mert én nem biosban állítottam, hanem az abit micro gurujával húztam az e6400-et 3.2-re kb 1,305 feszen nem tudom már pontosan mennyin megy de az alap fesznél nem sokkal adtam többet és nem érte el az 1,4-et. Látom neked is Abit alaplapod van, te mivel húztad ?
-
zLL
tag
tomshardware-en azt írták tesztben, hogy faszán lehet vele tuningolni, csak mindenhol azt látom, hogy asus p5b és gigabyte s3-al húzzák szarrá a procikat
nem szeretném szét húzni, de legalább olyan 3,4 Ghz-et elkéne érni vele, csak gondolom ott már feszt kell emelni, nem kicsit
[Szerkesztve] -
zLL
tag
Hali!
Tud valaki esetleg olyan infot, hogy Abit AB9-Pro mit tudhat egy E6600-al, Scythe Ninja Rev B hűtővel és 800-as Corsair rammal ? Nem akarom 400 fsb fölé vinni, csak valamennyire megközelíteni -
zLL
tag
Hali
Az en E6400-em 3 ghz-ig engedte huzni magat Abit AB9-Pro-val. Szerintem meg alapfeszen megy, de amint feszt emelek es huzom az fsbt tovabb ujraindul a gep.
Valaki otlet ? -
zLL
tag
Hello!
Nekem van egy Core 2 Duo E6400-esem, Scythe Ninja Rev B. hűtővel, két giga 800-as Corsair rammal, és Abit AB9-Pro alaplappal.
Egyszerű a kérdés, mennyire húzható a procim ? Hátha valaki tudja
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged