Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
A minap vettem egy E6300-at gyári hűtővel, meg alá egy Asrock 4CoreDual-VSTA lapot (jelenleg egy 7300GT AGP és 1 GB DDR400 ram csücsül benne, a Bartonom hagyatéka).
Nem kimondottan tuninglap, az alap 266-os FSB-t 300-ig tudtam húzni
jelenleg is annyin megy.A kérdés: mivel szeretném a lehető leghalkabban járatni a hűtőt, kíváncsi vagyok, mennyi a legnagyobb ajánlott maghőmérséklet? SpeedFan-ban a maghőmérők (Core 0 és Core 1) alapján állítom a venti fordulatszámát, ~900 és ~1900 között szabályozható. Max sebességen, max terhelésen kb. 60 fokosak a magok, úgyhogy ennyire állítottam be a kívánt hőmérsékletet. E fölé lehet menni? Mondjuk 65-ig? (Amennyire tudom, a Tjmax 85 fok, addig azért nem akarom elvinni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jelenleg is annyin megy.