- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Tyberius
üzenetére
Az Asrock lapokat általában nem szeretik, de volt szerencsém sokat "játszani" velük, a mai napig meg van egy jólsikerültebb VIA-s darab.
Tényleg nem tuningbajnokok, de ha a ram-ot visszafogod és tudsz +feszt adni chipsetnek akkor 20-25% elérhető fsb-ben némelyikkel.
A 4CoreDual-VSTA-val is sikerült kb ebnnyi E2140-vel.Bár a Biosban van CPUfan szabályozási lehetőség (nem minden tipusnál), nekem nem sikerült beállítani, úgy hogy értelmesen müködjön.
A legjobb megoldást nekem is a speedfan adta CPUfan csendesítésre.Én nem szívesen engedném a procit 60-65 fok főlé. 70C is csak folyamatos terhelésnél jöhetne szóba.
De nyilván többet is bírnának.
Idle-ben a 40C alati maghőmérsékletet célzom meg, ami még gyári hütővel is elérhető egy jól szellöző házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Wise (ex-TransferWise)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest