Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
levetem rola a vizhűtést, mert eladtam, és most elfelejtett mindent a szemétje, pedig tök tutin volt 3500-on, a ram meg 1121-en... crucial ballistix 1066-os, szal ez birja, tuti a proci a gond, mivel prime-ot elindítom, és azonnal levágja mind a 4-et fatal errorral
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van
szted amiket megadtam nb-sb értékek, azok kevesek lennének? 
nemtom már mivel játszak, de elég idegesítő a dolog.
a procit most Ninja rev B hűti, szal a tulmelegedés nem lehet gond, mivel 50 fok körül mozog, amint terhelés éri, akkor meg lefagy, ujraindul. Pl elindítottam az assassins creed-et, betöltötte, azonnal kékhalál 0,1 mp-re, aztán restart

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van