- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
BerenyiI
üzenetére
megoldható a probléma.
amennyiben van szép 2B vagy 5B-s grafitceruzád már meg is van oldva.
CPU Voltage - Pencil MOD!!!
a sárgával bejelölt kis apró izét szépen besatírozod.
utána amikor belépsz a BIOS-ba, van egy olyan rész hogy Hardware Monitoring. na ott szépen kiírja hogy a proci mennyi feszt kap (VCore).
ha esetleg még mindig kevesebb lenne, mint amire be van állítva, akkor megint megpiszkálod a cerkával. közbe mehet a gép , de csak óvatosan, csak azt az 1 részt satírozd.
közbe ha figyeled a monitort akkor látni fogod, hogy amint idaérinted a cerkát változik majd a fesz kiosztás. ha ügyes vagy, akkor még a beállított értéket is túlszárnyalhatod.
PERSZE CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE !!!!, de mondjuk nagy bajt nem csinálhatsz, csak ha nagyon elpancserkodsz valamit, ha esetleg félrecsúszik a cerka, akkor megfagy. de akkor meg reset. és ennyi. megy minden tovább.nekem is ilyen lap van ezért tudom. én tegnap csináltam meg, és annyira jó lett, hogy 1,40V helyett 1,426V-ot kap a proci.

sok sikert, nem kell besz@rni, menni fog !!!
Csak ügyesen !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak ügyesen !!!!