- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anthony28
üzenetére
Értem, tehát, ha 5 óra alatt nem hibázik, az nem jelent semmit, hiszen a 7. órában még hibázhat. Ellenben, ha 8 óra alatt nem hibázik, akkor már a 10. órában sem fog?
Miért, mi történik történik 8 óránál? És miért pont 8?
Az "összedőlés"-t fagyásra értettem természetesen, és igen, láttam, öcsém gépén futott egy éjszakán keresztül az Orthos 9-es prioron hoba nélkül, majd ebéd után ugyanazon a beállításon egy combos maya render közben megfagyott. Az órajelet visszavettük, és hipp-hopp, azóta is megy a gép.
Egyébként csak arra szerettem volna utalni, hogy nem kell ennyire komolyan venni egy bevallottan béta program eredményeit, amely bevallottan nem tesztel néhány fontos CPU tulajdonságot. Természetesen jó irányadó lehet teszt közben, de muris, hogy sokan szentírásnak veszik az eredményeit, ez a 8 órás limit meg hát... na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miért, mi történik történik 8 óránál? És miért pont 8?