Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anthony28
üzenetére
Értem, tehát, ha 5 óra alatt nem hibázik, az nem jelent semmit, hiszen a 7. órában még hibázhat. Ellenben, ha 8 óra alatt nem hibázik, akkor már a 10. órában sem fog?
Miért, mi történik történik 8 óránál? És miért pont 8?
Az "összedőlés"-t fagyásra értettem természetesen, és igen, láttam, öcsém gépén futott egy éjszakán keresztül az Orthos 9-es prioron hoba nélkül, majd ebéd után ugyanazon a beállításon egy combos maya render közben megfagyott. Az órajelet visszavettük, és hipp-hopp, azóta is megy a gép.
Egyébként csak arra szerettem volna utalni, hogy nem kell ennyire komolyan venni egy bevallottan béta program eredményeit, amely bevallottan nem tesztel néhány fontos CPU tulajdonságot. Természetesen jó irányadó lehet teszt közben, de muris, hogy sokan szentírásnak veszik az eredményeit, ez a 8 órás limit meg hát... na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miért, mi történik történik 8 óránál? És miért pont 8?