- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
IOSvL2 EtherChannel bugomrol:
"I've opened a defect to track this internally and the IOSvL2 folks are looking into it. No ETA for the fix."
Legalabb a szokasos cisco valaszt kaptam
-
FeRkE
őstag
GNS3-ban van vmi tuti módszer a konfigok mentésére? Kiírom a routerekben a konfigot wr-el,mentem a projektet GNS3 felületén, erre a 4 routerből 1-ben van csak a winyora mentett konfigban a Crypto rész. Ez komoly?
Bezzeg ha File->Export configs to a dictionary-re megyek, akkor elmenti a rendes konfigot.
-
FecoGee
Topikgazda
A 19 éves CCIE...
https://learningnetwork.cisco.com/blogs/certifications/2015/05/22/ccna-age-13-ccnp-age-14-ccie-age-19-bam
-
crok
Topikgazda
válasz
zsolti.22 #8591 üzenetére
Ha csak ennyi konfig van fent akkor a "line vty ACL előbb kerül vizsgálatra, mint a ZBF service-policy" se állja meg a helyét teljesen mivel nem látok self zónára vonatkozó policy-t. Ha ZBFW-l szeretnéd megoldani az SSH hozzáférést akkor egy OUTSIDE-to-self-et kell csinálnod, az ACL meg a class maradhat. Mókás ez a ZBFW meg a self zóna.. nagyon mókás.. pl. nem áll össze a HSRP ha nem csinálsz egyértelmű engedélyezést self-re ( :
[Szerk.]
Ezt kihagytam:
show policy-map type inspect zone-pair INSIDE-to-OUTSIDE sessions
..a dropnál látod mennyi volt a dobás, azt persze nem, hogy mi (de azt meg syslogba beteszi..) meg persze az aktív session-öket és a half-open-eket is látod.ZBFW 12.4T:
http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/sec_data_zbf/configuration/12-4t/sec-data-zbf-12-4t-book/sec-zone-pol-fw.html
ZBFW 15M & T:
http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/sec_data_zbf/configuration/15-mt/sec-data-zbf-15-mt-book/sec-zone-pol-fw.html -
zsolti.22
senior tag
Az, hogy megy, az túlzás, lelkes amatőr vagyok max.
Na most megváltoztattam a konfigot, most szépen megy minden.
Kettő dologra lettem figyelmes:
- hiába rotaryztam az ssh portot 22-esen kívül másra, mégis válaszol a nyomorult a 22-es porton is (pedig szerintem nem kéne; nem több SSH portot akarok, hanem egyet, de nem 22-esen)
- a line vty ACL előbb kerül vizsgálatra, mint a ZBF service-policyVégül ez lett a konfigom, hátha valakinek később még jó lesz:
Még valami: hogy tudnám ellenőrizni a show policy-firewall session-ön kívül, hogy valóban működik a tűzfal és dobálja elfelé a bejövő service-policy miatt eldobandó csomagokat (bónuszként konkrétan milyen csomagokat (SRC-DST IP
ORT akár)?
-
crok
Topikgazda
válasz
zsolti.22 #8588 üzenetére
Soha nem is fog jól működni.. a Cisco bizotnsági eszközökben a SIP inspection - de még a sima allow is - egyszerűen szarul van implementálva.. ennyi, sajnos nem tudok jobbat mondani róla, ezer és egy hibajegyünk van, volt és lesz amíg a hálózatban használatban van.. suxx.. olyat tudsz hogy felveszed acl-ben amit tényleg engedni akarsz és ugyan úgy allow-ra teszed.. mert a match proto egyszerűen megbízhatatlan SIP-vel kapcsolatban.. De legalább a ZBFW már megy ( :
-
zsolti.22
senior tag
Pici ISR és switchportok vannak rajta, kivétel a FA4.
Átraktam az SVI-kre és jó már, csak a sip-pel kellene valamit kezdeni. Kifelé tudok hívni, de befelé nem jön hívás, fel se regisztrál a teló és ilyeneket dobál a konzol:*Mar 2 06:57:13.346: %AIC-4-SIP_PROTOCOL_VIOLATION: SIP protocol violation (Forbidden header field found) - dropping udp session a.b.c.d:5060 e.f.g.h:5060 on zone-pair OUTSIDE-to-INSIDE class FORGALOM_CM
*Mar 2 06:55:22.345: %AIC-4-SIP_PROTOCOL_VIOLATION: SIP protocol violation (Invalid Dialog) - dropping udp session a.b.c.d:5060 e.f.g.h:5060 on zone-pair OUTSIDE-to-INSIDE class FORGALOM_CM
Erre még az EMD se mond semmit...
-
zsolti.22
senior tag
válasz
zsolti.22 #8585 üzenetére
Azt hiszem, hogy a DDNS részét megoldottam, viszont így korán reggel üres hassal alkottam egy ilyet és nem megy a net
class-map type inspect sip match-any SIP_CM
match request method register
match request method update
match request method invite
match request method bye
match request method ack
match request method cancelclass-map type inspect match-any FORGALOM_CM
match protocol http
match protocol smtp
match protocol https
match protocol pop3
match protocol pop3s
match protocol icmp
match protocol ntp
match protocol ftp
match protocol ssh
match protocol dns
match protocol tcp
match protocol udppolicy-map type inspect sip SIP_PM
class type inspect sip SIP_CM
allowpolicy-map type inspect FORGALOM_PM
class type inspect FORGALOM_CM
inspect
class class-default
dropzone security INSIDE
zone security OUTSIDE
zone-pair security INSIDE-to-OUTSIDE source INSIDE destination OUTSIDE
service-policy type inspect FORGALOM_PM
zone-pair security OUTSIDE-to-INSIDE source OUTSIDE destination INSIDE
service-policy type inspect FORGALOM_PMinterface FastEthernet0
zone-member security INSIDE
interface FastEthernet1
interface FastEthernet2
interface FastEthernet3
interface FastEthernet4
zone-member security OUTSIDEKét kérdés: a SIP így már inspektálódik (nincs sehova se service-policyzve és hibát is ír, ha berakom zóna-pár alá)(?), a másik kérdés, hogy mit hagytam ki, hogy nem tudok netezni ezen konfig mögül?
-
zsolti.22
senior tag
Konfolt már valaki IPDNS-nél lévő DDNS-t ciscora?
-
józsi9995
tag
Igen, abból is. Meg a Wendell Odom féle könyvből. A kettőt egymás után olvastam , már ami a témákat illeti, így felfrissítettem a tudásom + más szemszögből is ráláttam a dolgokra.
Először az Odom könyvet bogarásztam,az ábrái borzasztóan hasznosak, csak aztán rájöttem, hogy abban nincs minden benne (lásd pl. DR, BDR koncepció az ICND1-hoz) és Todd bácsinak egészen más, közvetlenebb a stílusa. Bár az amerikai phrasal verb-jei kiakasztóak tudnak lenni :-)
És Todd valós életből vett példái+ a Hands on Labs-ek és a Written Labs-ek aranyat érnek.Szóval és azt javaslom ha van időd kukkants bele az Odom féle könyvbe is.
Én még gyúrtam CBT Nuggets+ CBT exam walkthrough+ hivatalos Cisco videókkal is.
-
quby
őstag
válasz
zsolti.22 #8579 üzenetére
A multkor egy site-to-site VPN-t akartam vele összehozni. Egyik routerre nagynehezen összekatingatom a configot, feltölti....ok boldog vagyok. És itt jön a funkció hogy (asszem mirror) a másik oldalra feltölti ugyanazt csak nyilván az ip-ket (meg amike kell) tükörben. Erre feltölt egy tök mást a másikra, majd azt mondja minden ok...pedig semmi sem volt OK....
CLI-ben konfig csekk...javit...OK...
Fejleszgessék lesz@rom mivel ütik el az idejüket, csak ne tegyék kötelezővé egy olyan vizsgán amiért elkérnek 250$-t. És 1 hónap szenvedés után nem megyek el, mert valójában még soha semmit nem tudtam vele megcsinálni, ugy hogy az működjön....
Nyáron a haverjaim ugy szívattak mint Besenyő Pista bácsi Margitot...csak nem azt kiabálták, hogy savanyucukor, hanem...CCP... -
quby
őstag
válasz
józsi9995 #8576 üzenetére
Jaa...lényegében a nem subnetting-re irányuló kérdések 95%-át is csak számolás után lehet megválaszolni. Rengeteg időt lehet vizsgán spórolni ha ez csuklóbol megy.
(#8571) zsolti.22
Hogy őszinte legyek, én nyáron majdnem elmentem CCNAS-re de mivel mindenhol azt harsogják hogy a CCP-t kitéve-betéve tudni kell gondoltam inkább halsztom....azért mert a "látott már valaki CCP-t működni?" kérdésedre a válasz, egy határozott NEM. Legalábbis részemről. Eeleinte azt hittem hogy csak a GNS-t, vagy az adott IOS-t nem szereti, de van egy pár eszközöm, és azokkal is szar. Egyszerűen nem lehet egy folyamatot végigcsinálni, mert valamilyen hibával tuti elszáll. Vagy java, vagy akármi. Millió java/flash/IE/win verzió kombóval próbáltam és mindenhol csak a vérnyomásom ment fel tőle....
Arool nem is beszélve, hogy ha valami mégis összejönne, akkor ugy telefossa a konfigot mindenféle szeméttel....jól mondod...viccc....Mérges vagyok cisco-ékra
Mostanában (igaz egész kicsi hálón) használok mikrotiket, de egyszerűen....teszi a dolgát. -
józsi9995
tag
Szia, én most tettem le az CCENT+ ICND2 párost nem olyan rég. Gyors subneting számolás bizony nem árt, főleg az overlapping kérdéseknél. Ahogy Todd Lammle mondta: minden kérdés subnetting kérdés.
Két dolgot tudok javasolni amit én csináltam:1.Megtanulni a 16 többszöröseit. Ha subnetet számolsz, rájössz, hogy a /28 /20 subnetekkel a legnehezebb számolni.
2. http://www.subnettingquestions.com/
Napi 100 közvetlen felkelés után.Kávé helyett.
Eleinte papíron számoltam. Pár nap után már nem.Kérdés?
-
zsolti.22
senior tag
-
_NCT
addikt
CCNA vizsgán mennyire számítsak subnet host stb számolgatásra különböző osztályú IP címekkel. Lehet külön letenni icnd1 es 2-t vagy már csak egyben lehet?
-
zsolti.22
senior tag
Használ valaki CCP-t?
Nálam már vagy 4 perce pörög, pedig csak egy "Interface and Connections"-t akarok lekérdezni...Szerk: Fenéket, csak nem kattintottam az Explorerre. Mindig ezzel száll el: Connection to the device has been lost.
-
crok
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #8558 üzenetére
Több bug mint kolbász ( : Én ma is nyitottam egy SR-t.. Prime LMS 4.2.5-re, kilencedik..
-
RogerP
csendes tag
Újra jönnék a néhány oldallal korábbi rendszeremmel...
A jelenlegi helyzet a következő: Van 5 db, egyenként 6-20 gépből álló 100 Mbps hálózatunk egy nagy telephely különböző részein. A hálózatok teljesen izoláltak.
Ennek egy részét tudjuk/szeretnénk virtualizálni egy központi irodaépületbe, a kommunikációt az ügyfélAmit sikerült kiderítenem, hogy a biztonsági előírások és a saját programjaink limitációja miatt site-to-site VPN kapcsolatokra lenne szükségünk a virtuális szerverek és a távoli siteok között.
A hálózatok ugyanúgy maradnának függetlenek, gondolom ezeket érdemes ilyenkor nem csak más subnetbe tenni, hanem VLAN-ok segítségével izolálni.A várható átlagos adatforgalom kb 10 Mbps/site környékén mozog, távlatilag még kettő site kialakítása/bekötése várható néhány éves távlatban. Amire gondoltam, hogy a távoli siteok egy-egy ASA 5505-öt kapnának, a szerver mellett egy ASA 5515-X kapna helyet.
A kérdésem az lenne, hogy ez a rendszer így mennyire tűnik reálisnak?
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Cyber_Bird #8531 üzenetére
Hah, eszrevettek, es raneznek az etherchannel + stp bugra
el se hiszem.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Cyber_Bird #8552 üzenetére
Hmm, menjünk csak privátba...
-
zsolti.22
senior tag
Tudom, hogy nem apró, de nincs valakinek wifi-s ISR-je eladó (851W, 871W, 881W)?
Esetleg valakinek pozitív tapasztalata olyan eladótól, ahol jó árban vannak a cuccok és választék is van? -
FecoGee
Topikgazda
Kiprobaltam, eleg komoly kerdesek vannak benne. El kellett gondolkoznom joparszor a valaszon. CCNP-re keszuloknek mindenkeppen ajanlom.
http://www.ine.com/self-paced/ccnp/bootcamps/ccnp-routing-switching-course/ccnp-routing-switching-practice-exam.htm
-
a vMX-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Létezik ebből valamilyen demo verzió otthoni/tanulási célra? A Juniper oldalán elég kevés az infó erről.
Ami durva benne, hogy a forwarding engine-t is emulálja egy virtuális gépben, tehát a platform specifikus featurek is gyakorolhatók (qos, vpls, switching, stb).
Ha ezt meg tudná csinálni a cisco is az XRv-ben, az maga lenne a kánaán. -
zsolti.22
senior tag
5 nap múlva lesz 2 hónapja, hogy egy hibát leadtam a TAC felé és azóta ugyanúgy nem tudok többet, mint amikor leadtam a hibát, tehát még a hiba okát sem ismerem, pedig több levélváltás volt az ügyben a TAC-kel. Hogy van pofájuk 2-3 hétig válaszra sem méltatni?! Vagy ha tudja valaki magáról, hogy huzamos ideig nincs, akkor nincs helyettese? És ilyen supportért még fizet is az ember?! Szánalom-hegyek!
-
FecoGee
Topikgazda
Ma osszepattintottunk egy ISR 4451X-et egy 4431X-szel. IPSec-elve 900 Mbit-et tudtunk kihajtani. Azert ISR vonalon ez brutal teljesitmeny
-
oleeg
tag
válasz
Szia!
Jelentkezem.
SP track-hez vettem meg. egyelőre a multicast témakörnál járok és sajnos itt is vannak problémák IOS XRv vonalon. Már egy alap multicast konfig sem működik. Nem tudsz csatlakozni multicast group-hoz, RP nem látszik... Valóban csak community support van ahol elismerték, hogy hát a multicast XRv platformmal időről időre különböző hibák jelentkeznek... Két napom ment el arra mire rájöttem, hogy biztos nem szabtam el semmit, mert IOSv-n simán működik. Eléggé bosszantó, mert a VIRL adná, hogy vele az ember ne az IP címeket és a static routing -ot gyakorolja, hanem valami komolyabb bonyolultabb hálózatot rakjon össze.
Üdv:
o
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #8536 üzenetére
Ez fog majd ütni, én még nem próbáltam ki, elvagyok a GNS3-IOU kombóval:
Támogatott image-k:
A10 vThunder
Aruba ClearPass
Alcatel 7750 SR
Arista vEOS
Brocade vADX
CheckPoint Security Gateway VE
Cisco ASA (porting)
Cisco ASAv
Cisco CSR 1000V
Cisco IPS (porting)
Cisco IOS 1710 (dynamips, ethernet only)
Cisco IOS 3725 (dynamips, ethernet only)
Cisco IOS 7206VXR (dynamips, ethernet only)
Cisco IOL (for Cisco internal use only)
Cisco Titanium (for VIRL customers only)
Cisco vIOS (for VIRL customers only)
Cisco vIOS L2 (for VIRL customers only)
Cisco Virtual Wireless Lan Controller (vWLC)
Cisco Web Security Appliance (IronPort)
Cisco XRv
Citrix NetScaler
ExtremeXOS
F5 BIG-IP LTM VE
Fortinet FortiGate (new)
HP VSR1000
Juniper Olive (porting)
Juniper vMX
Juniper vSRX
Palo Alto VM-100 Firewall
VMware ESXi
VyOS
Windows host -
Cyber_Bird
senior tag
Van nekem is fizikai eszkoz is, vissza is alltam most arra a ccnp tshoot-hoz, de sokkal gyorsabban at lehet kabelezni a Virtualisat, mint a fizikait
meg pl egy 15 routeres mpls cloud-ot is gyorsabban osszerak az ember igy. (mar ha mukodik es nem a debugolassal sziv)
Egyebkent elvileg a CML az, ami mogott van support, de azt cegeknek szantak, ceges arazassal, TAC supporttal, 15-os node limit nelkul.
Mindenesetre megvarom az 1 eves licenszem lejartat, es ha az akkor elerheto legfrissebb verzioban is talalok hasonlo bugokat, akkor nem vasarolok tobbet ilyen szart
Routerekhez meg limited L2-hoz ugyis ott van a gns3+ IOU, sokkal tobb bug abban sincs, de az legalabb ingyenes.
-
FeRkE
őstag
válasz
Pont ezek miatt részesítettem eddig előnyben a fizikai eszközökön laborozást...
-
tusi_
addikt
válasz
Mi jovo héten kapjuk meg + 4 lizencet hozza. Kivancsi vagyok.😞
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Az komoly. Ugy emlekszem pont azt nyomta a Cisco hogy folyamatosan fejlesztik, es nagy support lesz mogotte...
-
Cyber_Bird
senior tag
Udv!
Hasznal itt meg valaki VIRL-t rajtam kivul?
Csak azert kerdezem, mert hozza a szokasos cisco minoseget...
Etherchannel+Spanning tree BUGMasik bug amibe most futottam bele, es otletem sincs ra...
felhuztam egyik routeren a 10.0.3.1/32 ip-t loopbackre, masik routeren a 10.0.2.1/32-t szinten loopbackre.
A 10.0.2.1-rol meg tudom pingetni a 10.0.3.1-et, de visszafele nem tudom megpingetni.
Ami kulon izgalmas, tekintve, hogy az echo reply meg visszajott ugye az elobb...
A legszebb a dologban, hogyha pl ugyanerre az interfacere felhuzom a 10.0.31.1-et azzal oda vissza hibatlanul mukodik mindent.A legjobb tippem, hogy a VIRL valami belso folyamatahoz hasznalja ezt a 10.0.3.1-es ip-t, vagy a tartomany egy reszet, es ebbe doglik bele, de nem volt lelkierom kinyomozni.
MIndenesetre nevettseges, hogy ezert elkernek 200$-t evente, vagy 80-at, ha diak az ember...Jah es persze community support, tehat ~0.
-
htc07
addikt
válasz
FecoGee #8501 üzenetére
Sziasztok!
CCNA vizsgának szeretnék nekifutni a nyáron, a discovery 4.1 négy szemeszteres verziójából készülgetek, illetve a gns3vault-ról laborozok mellé.
Tudtok még valami tananyagot, ami segíthetne, tömören lényegre törően, az alapoktól? (nem gond ha angol, de ez a virágboltos pdf nagyon híg; igazából az alapokkal sincsenek gondjaim, csak félek, hogy kimaradtak kulcsfontosságú elméleti dolgok).
szerk. hopp, nem válasz akart lenni.
-
FecoGee
Topikgazda
Ez most total offtopic, de a fogorvosi palyan is lehet am keresni rendesen... Foleg implantatumok teren.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Hedgehanter #8525 üzenetére
Kepzesek, ingyen recertification, extra jogok
. Bar epp most jelentettek be, hogy evi 4x-6x CCIE-only webinarok lesznek. Elsokent majusban SDN.
-
FecoGee
Topikgazda
Kb. ennyi az osszes benefit amit a Cisco ad a CCIE-ra...
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Cyber_Bird #8521 üzenetére
Haha, jó az ötlet
Osztottam.
-
FecoGee
Topikgazda
Technical Service Requests (Case Routing)
Service requests made to Cisco Technical Support (TS) by CCIEs in good standing, on behalf of an organization with a valid support contract, will be routed directly to the more experienced core TS support engineers. Routing is done automatically based on Cisco User ID; no special phone number or URL is required. For more information, contact Cisco Technical Support.http://www.cisco.com/web/learning/certifications/expert/program/index.html
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #8518 üzenetére
Nem tudok ilyenrol. Eleve 3-as Prioval nyitod a caset, ha emelni akarsz rajta, akkor fel kell hivni a hotline-t.
Multkor leallt az ugyfel netje, mobilrol hivogattak, mert persze telefon sem volt.Nyitottam 1 Case-t, hivom a cisco-t, hogy 1-es re emeljem a priot.
Bakker. Megkerdezi a gepi hang, hogy halo kieses van? Nyomjon 1-es gombot. Nyomom. 10 Percig valami elb...ott zenet kellet hallgatnom, melynek vegen kidobott a rendszer.
Egybol visszahivtam, ekkor felvette valaki. Na az megkapott mindent, amit akkor mondani akartam...
Lassan nalam szitokszo lesz a Cisco.... -
FecoGee
Topikgazda
válasz
zsolti.22 #8517 üzenetére
Jo kis TAC... Alig varom, hogy ne a first level TAC-kel nyissak majd ticketet (elvileg a CCIE altal nyitott case magasabb szintet es prioritast kap. Aztan lehet ez is csak marketing duma). Amugy a labmeretedtol a fogaid szamaig mindent megkerdeznek, mit ettel reggelire amikor tortent a crash, stb. Aztan megoldjak egy "frissits szoftvert" dumaval. Olyan esetunk amikor ertelmes megoldas lett volna meg nem volt. Ez van.
-
zsolti.22
senior tag
tusi_: megvan a CCIE? Na grat
Mi is elvagyunk egy TAC-essel, de baszki, tetűlassú. Lassan 4 hete nem tudnak keríteni egy ki#@#&@tt 892-est meg egy legalább 100-as internetet, amit nyilván modemről kellene produkálni (mert manapság még így adja a szolgáltató a netet, modemről
), nem pedig úgy, hogy modem helyett PC-t teszünk rá, ami 100 megás, mert nagyon nem mindegy és nem nagyon kapkodnak. Folyton a hülye webexet emlegeti, hogy webexezzünk. Pedig kapott a nyomorult specifikációt is, hogy miket hogyan teszteltünk és mintha valami óvódással beszélne az ember. Ez a webex is nagyon marketing szagú...inkább oldaná meg a problémát...
Én hamarabb összeraknám a konfigot, mint félig magyar-német-angolosan elmagyaráznám egy mexikói-angol csókának, hogy mi is a problémó.
-
tusi_
addikt
válasz
Cyber_Bird #8513 üzenetére
Jol ossze is kaptam a TAC-ossal. Irja nekem, hogy egy jol ismert BUG, linket hozza azt hogy zarhatja -e a Ticketet.
A link nem muxik, mert meg nem publikus es nem zarhatod ocsem, mert a problema nincs megoldva.
Most eljutottunk oda, hogy segit. De kedves.... -
crok
Topikgazda
Miért nem mondtad, hogy Prime.. mondtam, hogy most azzal foglalkozom
ne használjátok IOS upgrade-re, mert ha nem volt jó a copy akkor is restartol.. ugyanis felmásolja az IOS-t, megnézi, hogy a file *nagysága* megegyezik-e a szerveren levő IOS nagyságával, restart, visszalép és MD5 hash-t néz.. ami persze kb. már mindegy, mert ha visszajött, akkor jó volt az IOS.. ha nem akkor nem lesz MD5 se (: Egy vicc.. komolyan.. olvass vissza, írtam már róla, és nálunk egyben használunk LMS-t is és Prime Infrastructure-t is. Kuka mind a kettő, többet tudok már a rendszerről mint maga a Cisco, eddig még csak úgy jött vissza SR, hogy a) jó ötlet, adjunk fel PER requestet hogy a dev. team lássa hogy van feature igény; b) ismert bug; c) ismeretlen bug..
-
tusi_
addikt
Pont irni akartam, hogy format flash neki, amikor is irja az ugyfel, hogy egy masik 2960 ugyanazt csinalja.
Na kiderult, mint mindig, hogy Cisco Prime 2.2.1 BUG
Nagyon elegem van mar a Ciscos szoftverekbol. A Tikketjeink 60% valami BUG.. -
tusi_
addikt
Talalkoztatok mar olyannal - cisco 2960G switch - hogy a Sw-re nem lehet felmasolni IOS-t, se torolni. Device or resource busy.
A csoka probalta torolni, ujat felmasolni es minden masolasnal - tobb verzios IOSbol - mindig meg all ugyanannal az erteknel 327680 Bytes.
Lehet Flash hiba? Format flash esetleg? -
kmisi99
addikt
Elkezdtem a ccna ocg-t olvasni kb 1,5 hete, túl vagyok a bevezetőn, most kezdődik a hálózati rész, gondoltam olyanon, hogy mint egy irodalmi könyvnél csinálni lehetne olvasó napló szerűséget, szóval pl elolvasom azt a szokásos kb 5-10 oldalnyi tartalmat amennyit szoktam egy nap, majd a fontos részét kijegyzetelném egy dokumentumba. Vajon érdemes lenne ilyet csinálni?
-
FecoGee
Topikgazda
Elkezdtem nezni az INE CCIE SPv4 videokat, de gyorsan eszbe kaptam, nehogy nekialljak meg egy CCIE-nak, es bezartam az ablakot
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #8498 üzenetére
XR-t is lehet mar GNS3-ban szerencsere hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged