-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
józsi9995 #8576 üzenetére
Jaa...lényegében a nem subnetting-re irányuló kérdések 95%-át is csak számolás után lehet megválaszolni. Rengeteg időt lehet vizsgán spórolni ha ez csuklóbol megy.
(#8571) zsolti.22
Hogy őszinte legyek, én nyáron majdnem elmentem CCNAS-re de mivel mindenhol azt harsogják hogy a CCP-t kitéve-betéve tudni kell gondoltam inkább halsztom....azért mert a "látott már valaki CCP-t működni?" kérdésedre a válasz, egy határozott NEM. Legalábbis részemről. Eeleinte azt hittem hogy csak a GNS-t, vagy az adott IOS-t nem szereti, de van egy pár eszközöm, és azokkal is szar. Egyszerűen nem lehet egy folyamatot végigcsinálni, mert valamilyen hibával tuti elszáll. Vagy java, vagy akármi. Millió java/flash/IE/win verzió kombóval próbáltam és mindenhol csak a vérnyomásom ment fel tőle....
Arool nem is beszélve, hogy ha valami mégis összejönne, akkor ugy telefossa a konfigot mindenféle szeméttel....jól mondod...viccc....Mérges vagyok cisco-ékra
Mostanában (igaz egész kicsi hálón) használok mikrotiket, de egyszerűen....teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged