Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• quby

őstag

válasz józsi9995 #8576 üzenetére

Jaa...lényegében a nem subnetting-re irányuló kérdések 95%-át is csak számolás után lehet megválaszolni. Rengeteg időt lehet vizsgán spórolni ha ez csuklóbol megy.

(#8571) zsolti.22

Hogy őszinte legyek, én nyáron majdnem elmentem CCNAS-re de mivel mindenhol azt harsogják hogy a CCP-t kitéve-betéve tudni kell gondoltam inkább halsztom....azért mert a "látott már valaki CCP-t működni?" kérdésedre a válasz, egy határozott NEM. Legalábbis részemről. Eeleinte azt hittem hogy csak a GNS-t, vagy az adott IOS-t nem szereti, de van egy pár eszközöm, és azokkal is szar. Egyszerűen nem lehet egy folyamatot végigcsinálni, mert valamilyen hibával tuti elszáll. Vagy java, vagy akármi. Millió java/flash/IE/win verzió kombóval próbáltam és mindenhol csak a vérnyomásom ment fel tőle....
    Arool nem is beszélve, hogy ha valami mégis összejönne, akkor ugy telefossa a konfigot mindenféle szeméttel....jól mondod...viccc.... :W Mérges vagyok cisco-ékra
    Mostanában (igaz egész kicsi hálón) használok mikrotiket, de egyszerűen....teszi a dolgát.

Új hozzászólás Aktív témák