Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Udv!
Hasznal itt meg valaki VIRL-t rajtam kivul?
Csak azert kerdezem, mert hozza a szokasos cisco minoseget...
Etherchannel+Spanning tree BUGMasik bug amibe most futottam bele, es otletem sincs ra...
felhuztam egyik routeren a 10.0.3.1/32 ip-t loopbackre, masik routeren a 10.0.2.1/32-t szinten loopbackre.
A 10.0.2.1-rol meg tudom pingetni a 10.0.3.1-et, de visszafele nem tudom megpingetni.
Ami kulon izgalmas, tekintve, hogy az echo reply meg visszajott ugye az elobb...
A legszebb a dologban, hogyha pl ugyanerre az interfacere felhuzom a 10.0.31.1-et azzal oda vissza hibatlanul mukodik mindent.A legjobb tippem, hogy a VIRL valami belso folyamatahoz hasznalja ezt a 10.0.3.1-es ip-t, vagy a tartomany egy reszet, es ebbe doglik bele, de nem volt lelkierom kinyomozni.
MIndenesetre nevettseges, hogy ezert elkernek 200$-t evente, vagy 80-at, ha diak az ember...Jah es persze community support, tehat ~0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok