- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
zsolti.22 #8579 üzenetére
A multkor egy site-to-site VPN-t akartam vele összehozni. Egyik routerre nagynehezen összekatingatom a configot, feltölti....ok boldog vagyok. És itt jön a funkció hogy (asszem mirror) a másik oldalra feltölti ugyanazt csak nyilván az ip-ket (meg amike kell) tükörben. Erre feltölt egy tök mást a másikra, majd azt mondja minden ok...pedig semmi sem volt OK....
CLI-ben konfig csekk...javit...OK...
Fejleszgessék lesz@rom mivel ütik el az idejüket, csak ne tegyék kötelezővé egy olyan vizsgán amiért elkérnek 250$-t. És 1 hónap szenvedés után nem megyek el, mert valójában még soha semmit nem tudtam vele megcsinálni, ugy hogy az működjön....
Nyáron a haverjaim ugy szívattak mint Besenyő Pista bácsi Margitot...csak nem azt kiabálták, hogy savanyucukor, hanem...CCP...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest