- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Rosszul fogalmaztam. Azt irja, hogy: "The higher level Talent will only activate when the Crest Talent is the same as the Hero's Talent".
Ezt azt jelenti, hogy csak a magasabb szintu talent aktivalodik ha a crest talent ugyanolyan, mint a "'sima" talent.
Tehat ugyanolyan "sima" es crest talentnel csak a magasabb szintu lesz ervenyben.
Tovabba amennyiben a crest es a "sima" telent kulonbozik, akkor mindketto aktivalodik.
-
Csixi68
tag
Szia
Ariel skilljét elkezdtem tolni és a TG levelje is megy 140 fölé, még kell 6e HB hozzá, de mindjárt meglesz.A hőseim:
Vlad 155 7/9, Berserk 3/5, Ins 85 Sprint Crest 2
Suc 140 4/9, Heavy Blow 2/5, Ins 54 Flame Guard 1
Druid 140 5/9, Deadly Strike 4/5, Ins 66 Tenacity Crest 2
TG 140+ 5/9, Berserk 2/5, Ins 55 Scorch 2
Aries 140 4/9, War God 5/5 Ins 59 Flame Guard 2
Champ 139 4/9, Revitialize 3/5, Ins 52 Scorch 2
Cupid 129 3/9, Enlighten 1/5 Ins 51 Scorch 1
Pala 120 4/9, Flame Guard 2/5 Ins 27 Flame Guard 1
Ninja 120 3/9, Self Destruck 4/5 Ins 34 Blade Shell 1van még egy Vlad 120 és egy TG 100-as szinttel
O 4-ig simán az 5-nél a boss üt ki, azzal nem bírok.
-
Shokkolo
addikt
Jól látod a helyzetet
4 legend card, 1 évnyi "free gem" + cca. 50k vett gem és nem jött se pd se cupid.
majd jön. összekapartam már megint ~7k free gemet, majd elpörgetem később. előtte akarok 5 legend cardot (még csak 1 van) ráérek ffarmolgatni
Azt nem tudom h. ha lecserélném a GR -t snowzillára, akkor lassítana még rajta esetleg ?!
Amennyire tudom a succ és a snowzilla is atk speedet lassít.
De pl ott van egy direkt erre húzott 120+ frost witch -em is. Bossra nem tudom mennyire lehet jau -
pcpunisher88
tag
Snowzillat nem hasznaltam szinte sose mert igy is tul sok a herom.elmeletileg azt mondjak h nagyot ut de en 100as szinten nem vettem eszre es nem is foglalkoztam vele sose.szerintem ninja jobb arenaba.viszont raidbe szerintem nagy szinten jobb mivel tobb celpontra sebez mint sucubbus.hbmre talan akkor lenne jo ha menne neked az O hbm mert ugye ott van 150es boss
-
Csixi68
tag
Már régen... sajnos az N4-ig tudok csak menni, ott kinyírnak, de szerintem a bázisommal van gond, át kellene építeni, de lusta vagyok...
de megvan a Marquis rang is már, látom Te nagyon megléptél a Duke felé.Más:
elértem a Level 10-es szintet a tornyokkal, de a külső képe nem változott. Mit kell építeni hozzá, hogy szép csicsás legyen? Egyáltalán az ad valami hasznosságot hozzá vagy csak a kinézetét? -
pcpunisher88
tag
Mesa 4et mi ugy nyomjuk egyik ismerosommel h egyszerre belepunk es mivel kevesen vannak igy mindig egyberak minket.mi megyunk kozepen es ugy rendezzuk h csak a tankokat usse mig nem porog fel a skill.nekunk 2 pd 2 cupid 1 vlad 1 santa a tornyok miatt mert hipp hopp kilovi.a masik kettonek 1 moltanica 1 pd 1 cupid 1vlad amit igy megjegyeztem.mi 5500asok vagyunk.a masikbol az egyik is 5200korul volt es a masik asszem 6000.igy sikerul bar ha nem hbt adna meg jo is lenne.lila láda 2500hb +merit
-
mad666
csendes tag
"logikus". Vlad meg immo pörög magától a ninját meg érdemes shardból venni.
ennyi erővel mindenkit érdemes lenne shardból venni. azért az tuti, hogy több esély van ninját pörgetni mint vladot, vagy akár immot. Legalábbis ninjából már rengeteg jött, az első immom meg azután pörgött ki, hogy összeszedtem az első 7500 shardomat. Hozzáteszem, hogy már rég megvolt 4 PD és a minotauron is túl voltam, tehát pörgettem jó sokszor. Persze van akinek az első legendje egy ritka hős, de ez abszolút szerencse kérdése. Mindenkinek máshogy szórja a legendeket, nekem az orkon kívűl mindenkiből van, és furcsa módon 1 hete pörgettem a második TG-t miközben 6 cupid 5 PD és két Vlad is áll a karámban. -
Treavis
csendes tag
5504-es hozzászólásban raktam ki egy képet, én azzal csináltam sokáig a J-t GR, Immo, TG, Pd, Driud, Snowz/Aries 6-ossal. Csak miután kipörgött Vlad is azóta lecseréltem, mert meg tud szívatni, ha a bázis bal oldalától közvetlenül jönnek. Tegyél 30-30 guardiant a campekbe és mennie kéne.
-
Csixi68
tag
Mike, ránéztem az elrendezésedre, így nem jó, a hősök legyenek egymás mellett, hogy támadáskor védjék egymást. Most szerintem csak 2 hősöd megy ki, azokat meg lenyomják, utána jön megint 2 hős, szóval nem jó!!! Mivel sarokból támadnak, így az aranytárolód mellé tegyél még valamit, hogy azt üssék először, így időt tudsz nyerni...
Este leszek, most még karácsonyi készülődés van...
-
Padawan333
tag
Én kedvencem amikor az uccso secben dobja oda magát valaki mellé és azért bukunk.
Beszéltem már én is online supportal mikor 100.000 gemből nem jött Vlad,azt mondta random.Aha mondom akkor azért pörgetek ilyeneket: ooze/ooze/exe utána egyből hill giant/ooze/ooze na mondom legyen 1es inkább pörgetek...ooze.Volt hogy 12k ból egy dru csak.
Más:pd,ork,mino,dru,aries mind ~138 skillek 4/9 meg 5/9 pd 8/9 hbm G mint a vaj H bukó a végén.Kéne mennie? Caixa base van. -
Csixi68
tag
Ok! Hogy cseréljünk?
Na 1 napig nem voltam, erre eltüntettek majd 1 milkó mannát és aranyat...
Remélem örömöt okoztam nekik. Challenge II. N4-ig megy, a két fránya dinó teljesen kikészít. Mostanában alig ad valamit, eddig mindig kaptam pár száz mannát vagy aranyat sok EXP-vel együtt, a frissítés óta alig jön.
Picit alakítsd át a várad környékét, a te formációddal alig ment a J, inkább csak a H, de amikor átalakítottam újabbra akkor simán vertem őket, a lényeg, hogy a PD ne induljon be, mert akkor csak vereség lesz belőle.. Nézd meg az elrendezésemet, egy próbát megér!
-
Treavis
csendes tag
Ha heroes trialra gondolsz, akkor lvl 1-en sikerült
Más. Akik elérték már az 58k mightos határt azoktól kérdezném, hogy mekkora a különbség a raid/ expedition ellenfelek között az 1-2 szinttel alacsonyabb szinthez képest? Most járok 47k-nál, jelenleg easy minden, és ha hasonlóak az ellenfelek a mostaniakhoz, akkor gyorsan összekaparom azt a 10k mightot a sokkal jobb belépési ajándékért
.
-
Csixi68
tag
Munka közben örülök, ha a telefonom elő tudom venni... ma elég sok időm volt így gondoltam letudom azt a 2-3 manna mill-t, hogy meglegyen a 6. hősömnek a hely. Sajna még maradt egy, majd mindjárt nekigyürkőzök, ha nem támadnának folyamatosan. Az hogy lehet, hogy egy személy zsinórban 4-szer rabolt ki 2-3 perces különbséggel?
-
Csixi68
tag
Hiányzik még a mannagyárból a 16. szint, hogy meglegyen a 6. hősömnek a hely... igaz már csak kettőt kell feltuningolnom.. ebből most lesz meg az egyik még kell 400e arany...
Lila cardot mér kaptam párat, de csak kék hősöket adott eddig...
Pedig egy tök még elférne nálam...
-
Logeeen
senior tag
Én 28k might körül vagyok, engem általában 30k+ szoktak támadni. Volt már 60k mightos ellenfél is.
Engem nagyon nem izgat. Hétköznap naponta 2x tudok játszani, akkor megcsinálok mindent. 2. alkalomra már a 2. questsorozatot csinálom (munka előtt és után). Ennyi idő alatt bőven ébren van a csapatom, támadásra készen.
-
Rier
csendes tag
Ha négy azonos van és aktiválva van, azt nem tudom, hogy ki lehet-e szedni, de a többit igen (ebből gondolom, hogy a 4 azonosat is). Azt a szöveget én se nagyon értem, mert elvileg az egész arról szól, hogy 2 különböző talent legyen. Csak annyi a kikötés, hogy ha a kettő azonos, akkor az alacsonyabb szintű aktiválódik...legalábbis az amerikai fórumon ezt olvastam (igaz nem tökéletes az angolom).
simsa: értelmes talent alatt revit, berserk, revive-ot értek, már nekem is lehetne flame guardból 2-esem szerintem, csak én inkábbeladtam 2k kék kristályért és húztam a herokat.
-
Csixi68
tag
Nem a megszüntetés került 1000-be, hanem az újbóli Guild készítés, mert csak így tudtam flag-et készíteni és Bosst játszani. Lehet hogy bénáztam valamit, nem tagadom
Már valamelyik nap PD-vel álmodtam annyira jó lenne, bár a Vlad kárpótolt érte... Megvan a Schampion, fejleszthetem ezerrel...
-
Csixi68
tag
Viscount vagyok reggel óta 23141 ponttal. Sajnos az elején én is sok hőst kidobtam, bár szerencsére csak a zöld és kékből, na meg hülye ésszel minden lila hősömet elkezdtem fejleszteni, így elég sok 80 és 60-as hőseim vannak. A gemet meg elvitte ma az új fejlesztés, nem tudtam mit kell csinálni és elnyomtam 2000-ret véletlenül. Most van kemény 111 db, csillag meg 7106. A Vlad Dracula nagyon erős 80 - 3/9-en is viszi a G4-ig a sok apró katonát, ott bukik ezért is szeretném a skilljét feljebb tornázni.
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat, így könnyebb lesz.
Még egy kérdés: klánba érdemes szerinted betársulni? Én nem értettem mit hogyan és csináltam egyet, beléptek hozzám, de el is tűntek, igaz nem is fejlődtek 2 hónap alatt. Most egyedül vagyok benne, de csak így tudok Boss-ban harcolni... Egyszer megszüntettem, de az 1000 gem-be került :-(
Üdv: Csixi
-
-
Csixi68
tag
Bocsi, idézőjel kimaradt!
Javítom
Sajnos azonban a Boss1 csak 18 perc alatt megy, a Mesa 1 meg csak akkor ha nagyon erős társat kapok vagy két PD van a csapatban. A Mesa 2 már sajnos nem megy. A Challenge meg H2-ig araszolgat.
Kevés a csillagom és a drágakövem, igaz pénzt még nem öltem bele...
Reggel és este van időm foglalkozni vele, de így max 3-5 ezer csillagot tudok összekaparni, úgy meg elég nehéz fejlődni. Ja és nem tudok angolul egy mukkot sem, szóval a Google barátunk által jutottam eddig, de itt megakadtam: kevés csillag és lassú skill fejlődés...Üdv: Csixi
-
Rier
csendes tag
Én is használom jelenleg mesaban, de lehet jobban jönne oda egy succ.
Meritből eddig én is csak talentet vettem, meg egyszer legend kártyát, de mivel csak egy hero szerezhető be érte, ami nincs meg (cupid), így inkább nem áldozok rá. Ezért nem tudom mire lenne érdemes a felesleget elnyomni, mert nekem talent kártya 3-4 naponta jön csak...
-
hey73
tag
Miattad megstatisztikázom magam
57 hős 4 elite ebből 3 db 80 1 db 132 db
4 ordinary ebből 1 db 92 2 db 80 1 db 60Legendásból: 6 db 160+
5 db 140+
3 db 140
4 db 120+
8 db 120
22 db 100
1 db 809 druid
7 pala
7 champ
8 sucmindegyik hösöm minimum 3/9
De egy jó ideje napi 35 - 40 k hb-ból gazdálkodok
-
hey73
tag
Ha begyorsulnak az események azaz kapsz pár jó talentet és simán birod boss3-t akkor hamar felesleg lesz hb-ból akkor meg pont xp hiányod lesz. Hidd el pont a a nagy lépeseknél lesz szükséged a sok kis legendásra. A megfigyelésem az, hogy bizonyos szinttől édes mindegy, hogy két szinttel feljebb vagy vagy sem akkor is kb ugyanolyan erősségű játékosok várnak
Ráadásul ha nem fejleszted őket akkor a mightodba se zavarnak bele max a helyekre kell költened de ez hosszútávon szintén nem zavaró tétel. Legendás se napi szinten esik be, hogy hely vásárlásra kelljen költened a napit.
De te tudod ez csak tanács
-
hey73
tag
Hát nekem van 58k mightom és valóban amig a főcsapat nem elég tápos addig nem érdemes a legendásokat akár csak 20szintig is feltolni.
De azért magasabb might több hb bevételt jelent a napiból és a kapható feladatok is több lesz amibe így már nagyobb eséllyel lesz olyan amiért gyöngyöt vagy talent cserét kaphatsz illetve a díj is magasabb hb ill több xp könyv.
Tehát én azért örizgetném a felesleges legendásokat és örizgetném azokat késöbbre.
-
Mazda6_2.0D
tag
Szia!
2 fele stun van, az egyik a perma a masik talan a chain vagy micsoda.
Ha kicsereled succut azert nem megy mert succu gyengiti a boss attackjat. A perma stun azt jelenti hogy boss meg sem mozdul es egyet sem tud utni. A chain meg azt jelenti hogy komazod, de neha kiut amit druid visszagyogyit es megint komaba kerul. Arival azert nem megy mert amikor boss kiut meg is oli valamelyiket, mig succu annyit gyengit a bosson, hogy nem tud akkorat utni hogy meghaljon valamelyik hosod. Nekem boss 3 nal pd 7/9 volt es champnak 3/5 berserk(20℅) es nem ment mindig a perma,most 8/9 pd es lazan megy a perma. Masfel perc alatt 80 milliot utok bossra. Az 5/9 es pd meg keves a permahoz, minimum 60, de inkabb 65℅ gyorsitas kell championnak hogy folyamatos legyen a stun. Heavy blowos talentekkel lehet meg segiteni ezen. Meg champnak ha tudsz rakj minnel nagyobb berserket.
Remelem tudtam segiteni, szia.
-
Sebastian15
csendes tag
Alsó hangon megjegyzem: egy hónapig játszottam úgy, h nem vettem észre a napi ajándékokat
Nem rég kezdtem felvenni őket már rég meglenne a 2 legend hősöm belőle
Na nem baj 20-ik nap körül játok még vagy 2 nap és legalább egy legend paladinom lesz
Paladin mennyire jó amúgy? -
tuszy
tag
Azért én óva intenélek a gemet HBra trade-től, mert nagyon nem éri meg. Ha csak a rang, boss és expedition-ból szerezhető napi gem mennyiséget nézem, még ha csak boss 1et is csinálod napont összejön min. 10-15k és magas rankot nem feltételezek. Nekem pl csak ebből a 3ból összejön ~28k HB.
A napi 2 questből is min. 2k de ennél inkább több. A riad, Hero trial, dungeon és aréna HB már csak kiegészítés, bár ha arénát egyáltalán nem csinálod akkor is az óránkénti min. 50ből is 1200 jön naponta.
Ha ezeket mind össze adom, akkor napi 15-20k HB nagyon simán össze kell, hogy jöjjön még 30k might szinten is, nekem 57k might-al ez napi szinten kb. 30-35k.Szóval ne pazarold a gemet HBra, az értékesebb annál, és inkább pörgess herot, ha valami hiányzik, vagy talentet cserélj (bár erre lehetőség szerint meritből vehető talent refresh cardot használj, és akkor bekasszírozhatod azt a 300 gemet is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest