Új hozzászólás Aktív témák
-
TraPista
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #6087 üzenetére
Köszi, tehát azokra a questekre nincs megoldás, ahol eleve nem lehet gemet használni ugye?
-
TraPista
csendes tag
Sziasztok! Mire lehet használni a Quest Completion Card-ot? Nincs Hero Refresh és most direkt ezt dobálja :-(
-
TraPista
csendes tag
válasz
robekraptor #5965 üzenetére
Köszönöm
-
TraPista
csendes tag
Sziasztok! Hősöm elérte a 160-at, de nincs láng, hogy fejleszteni tudjam. Hogyan lehet rá szert tenni?
-
TraPista
csendes tag
válasz
masterfghdd #5558 üzenetére
Nem. Mindenesetre a maradék lóvét elköltöttem zászlóra, hátha... meg utoljára kinyírtam a bosst. Viszont azon elgondolkodtam, hogy ha nagyobb klán tagja leszek, akkor ott nagyobb eséllyel maradok le offline a bossgyilokról. Dilemma
-
TraPista
csendes tag
válasz
masterfghdd #5555 üzenetére
Akkor az elért Flag szint is visszaesik?
-
TraPista
csendes tag
Hahó Hozzáértők!
10564$ -ral támogattam eddig a jelenlegi guilt-emet. Akik benne vannak nagyon lagymatag csapat. Ha kilépek és keresek másik, erősebb csapatot, ahol esélyem van 2. 3. Boss fölött is győzni, akkor ezt viszem magammal, vagy bukom? Kösziii -
TraPista
csendes tag
válasz
robekraptor #5550 üzenetére
Engem a Mesa bosszant mostanában. Nem értem, ha olyan csapat jön össze, ami lazán győzhet, akkor miért lép tovább. Szerintem direkt szivatnak a programozók. A manna fogy mindenkinek, nekem is. Lassabb lett az előre lépés az biztos. Remélem kompenzálnak valamivel az alkotók. :-)
-
TraPista
csendes tag
Sziasztok!
Közel egy éve játszom. Nem költöttem egy fillért sem és most kicsit elkenődtem, hogy így labdába sem rúghatok olyan játékosokkal szemben, akik hajlandók áldozni rá. Jól gondolom, ha a rendes ütemben szerzett javakat fordítom hősök szerzésére, akkor esélyem sincs új, komolyabb hősökre szert tenni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest