- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Naná, hogy. Az MW széria mindig is népszerűbb volt a BO -nál (pedig az első, és talán még a második BO is nagyon jó volt, én igen kedveltem).
Én hónapok óta csak az MWIII -al tolom, erősen kihasználva a 2009 -es MW2 nosztalgiafaktorát. Nem speciális kategóriákban meglehetősen gyorsan talál lobby -t.
Az egyetlen, ami nem tetszik, hogy valami "csoda" folytán jelentős számú játékos sorozatlövő fegyvere kvázi lézerfegyver, nulla visszarúgással (a killcamokban elég egyértelmű), és így a pálya másik feléről is pikk -pakk kiszednek egy meggymagköpködővel. (Nem mondom, hogy ezek csalók lennének, épp csak én még nem találtam olyan konfigot ugyanazokkal a fegyverekkel, amivel ez reprodukálható lenne). De mindegy is, mivel én csak sniperrel megyek, a buta SBMM pedig 3 - 5 meccsenként adja be a terülj - terülj asztalkámat
-
laragirl83
őstag
Win cmd, szolgáltatások, megkeres "AMD crashdefender service", leállít, majd jobb klikk és Letilt.
Próba meg!
Miután bő 1 éve váltottam nvidiárol ezzel szívtam én is, redditen ajánlották, azóta ha win reinstall ez az első amit kilövök, gond nélkül muzsikál. (24H2 fut jó ideje) -
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Ja hogy steames... haver is szívott vele de már nem tudom mit csinált.
Tápod milyen? Úgy tűnik, a win elveszti a hardvert egy pillanatra... nem hiszem, hogy a videokari a ludas. Ha több sínes a tápod 12V ága, nem single-rail, akkor variáld meg a bemenő drótokat. Ha nem... esetleg MSI afterburner, és lehúzod a power limitet mondjuk 10%-kal, ha akkor stabil, akkor lehet tényleg táphiba. -
Most még megpróbálom újra rakni a Winfost, főleg, hogy többször eldobja magát a gép DirectX hibával.
Gondolom 24H2-n van az oprendszered. Ha igen, akkor ezek szerint nem sikerült megoldani ezt a problémát a Microsoftnak. Én emiatt nem váltottam 24H2-re. Nincs is gondom vele. Ezt még kipróbálhatnád, ha úgy is újratelepíted. -
Acheron
őstag
Bármelyik "store" -ban beszerezhető akár 160 x 15 perc dula XP
Monster promotion
Csak aztán nehogy megártson -
Acheron
őstag
GamePass -ban most 10865 HUF, talán ez most a "legolcsóbb".
Általánosságban, némi ügyeskedéssel egyébként USD -ben is megvehetők a COD "eszközök", az jellemzően olcsóbb, mint EUR -ban (bár jelenleg az is 11800 körülre jön ki a BC -re, sőt, ha forintról kell váltani, akkor biztosan több a konverziós költségek miatt). -
Acheron
őstag
Ha sikerül odáig eljutni, megnézem, kíváncsi vagyok rá. A magam részéről örülnék néhány nem "rohanáskényszeres" pályának, érzésre nagyon túltolták a tempót ezzel a résszel.
#2383beteg: Sok játékban feltűnt, az eredeti 1 - 2 részektől a WWII majd a BO részeken át a Vanguard -ig. No meg most is, talán már BO hagyományként. Jellemzően jó kis fegyó szokott lenni, kívancsi vagyok, most milyen lesz a recoil.
Kár hogy a játék nem tudja visszaadni, mi bitang nehéz jószág ez a valóságban egy modernebb SMG -hez viszonyítva -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha pontfoglalós módokat játszik az ember (én azt szoktam, nuku TDM), akkor kvázi kötelező, mert 2-3 ember ha telipakolja a site-ot, akkor esélyük nincs az ellenségnek a gránátesővel. Más kérdés hogy egy idő után uncsi.
ÉN korábbi részekben nonstop használtam mert rohadt jól túl lehetett élni vele a Cruise Missile-t, de itt ugye már nem megy, mert a kis rakétákkal nem tud mit kezdeni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kilövi a fele dobott gránátokat, így azok nem robbannak fel. Ugyanezt csinálja villanó/fustgranattal is, meg az elektromos bottal. Sőt ellenfél trophyja mellé nem tudsz letenni sajátot sem mert azt is kiszedi. Viszont limitált, most fejből nem tudom de max 5-6 lövést tud utána elpusztul.
-
Acheron
őstag
A kérdés az információ szerzés egyik leghasznosabb eszköze, emiatt ne érezd magad feszélyezve, pont itt van a helye a tapasztalat megosztásnak
Nem mellesleg, minden részben változik a "hogyan", így annál is jogosabb a kérdés.
A fegyver skinek a következőképp módosíthatók (Multiplayer mód, de máshol is ugyanez):
A főképernyő felső sorában a Weapons, majd alulról a Loadouts képernyőket kell megnyitni (ahol a személyre szabott fegyver loadoutokat lehet beállítani).
A kívánt loadoutban a kiválasztott fegyver melletti "Gunsmith" feliratra kattintva megnyílik a fegyver testre szabhatóságát biztosító képernyő, felül az "Attachments" és "Customize" feliratokkal.
Előbbinél a fegyver csatolmányok (irányzék, barell, tár, stb) állíthatók be, utóbbinál a külső megjelenést befolyásoló elemek: skinek, charm -ok, távcső szálkereszt, matricák.
Itt válnak választhatóvá a fegyver skinek: 9 military skin, 2 special skin és 4 mastery skin.
Mindegyik feloldásához az előtte lévő skin feloldása szükséges.
A 9 military skin elvileg minden fegyverhez ugyanaz, a feloldásukhoz sorban 5 - 10 - 15 - 20 - 30 - 40 - 50 - 75 és 100 fejlövés elérése kell az adott fegyverrel.
A 2 special skin egyedi, és a feloldásukhoz kapcsolódó feladatok is jellemzően különböznek fegyverenként (pl 30 hipfire kill, stb).
A 4 mastery skin megint csak egyforma minden fegyvernél:
- Gold: 10 double kill az adott fegyverrel
- Diamond: 3 kill halál nélkül az adott fegyverrel 10 alkalommal.
- Dark Spine: Legalább 33 fegyverhez legyen meg a Diamond camo (beleértve az épp fejlesztett fegyvert) ÉS az adott fegyverrel egy tripla kill.
- Dark Matter: Legalább 33 fegyverhez legyen meg a Dark Spine camo (beleértve az épp fejlesztett fegyvert) ÉS az adott fegyverrel egy tripla kill halál nélkül három alkalommal.Ezek a fejleszthető skinek.
Ezen kívül nyilván feloldható, vehető, stb sokféle blueprint, vagyis előre design -olt kinézet a fegyverekhez, de a hagyomásnyos skin módosítás a fent leírt módon működik. -
Acheron
őstag
Mármint mit?
A fegyver skineket vagy a Prestige szinteket?
Prestige:
Mindenki Prestige 0-ról indul. Level 55 elérése után a játékos dönthet úgy, hogy kiváltja a Prestige 1 szintet, avagy nem. Utóbbi esetben a Level 55 a maximum elérhető szint, de természetesen minden más ugyanúgy fog működni a játékban, mint korábban (a fegyverek unkockolhatók, a skinek megszerezhetők, stb).
Ha a játékos úgy dönt, hogy Prestige szintet vált, akkor az 55 szint elérése után belép a Launcher Menu/Progression/Prestige oldalra a játékon belül, és aktiválja a következő Prestige szintet (folyamatosan nyomva kell tartani pár másodpercig, elkerülendő a véletlen váltást).
Ugyanezen az oldalon látható az aktuális Prestige szint is, a képernyő alján látható az elérhető Prestige "kártya", és az, hogy ebből aktuálisan épp hányadikon van a játékos.
A Prestige váltás után a már feloldott fegyver szintek, a camok, egyebek megmaradnak, de a level számláló visszaáll 0 -ba, és minden olyan feature, aminek a felnyitása Level -hez van kötve, újra lockolódik (pl scorestreaks, a konkrét fegyver elérhetősége, Perk -ek, wildcard -ok, stb) Minden Prestige váltásnál lesz 1 (vagyis egyetlen egy) szabadon választható elem, amit "állandóra" is unlockolhat a játékos - ez lehet fegyver, perk, wildcard, fileld upgrade - bármi, amit a játékos hasznosnak ítél meg. Ez a Launcher Menu/Progression/Level unlocks oldalon tudja feloldani a játékos.
Ez után már csak ugyanez ismétlődik - a Level szám növekedésével a feature -ök feloldódnak, Level 55 után újabb Prestige szint érhető el, ami majd ismét mindent nulláz, stb, egészen Prestige 10-ig. Minden Prestige level ad néhány plusz design elemet, fegyver blueprintet, calling card -ot, charm -ot, Operator skin -t, stb, amiből a többi játékos láthatja, hogy "ez má' megvan"
Prestige 10 után a level számláló már nem fog megállni 55 -nél, hanem mehet Level 1000 -ig. Ez a max, ami a játékban elérhető.
Ez, vagy ehhez hasonló mechanizmus utoljára talán az eredeti (2009 -es) MW2 -ben volt. (pontosabban ott biztosan volt, más részekben nem emlékszem, hogy lett volna)Ha a weapon skinekre gondoltál. azt is leírhatom, de szerintem az megvan (az majd ugyanaz, mint a korábbi részekben)
-
Acheron
őstag
Ez is az SBMM néven elhíresült algotitmus egyik csodája (sok egyéb trükk mellett). Amikor "nemnyerő" szériába kerülsz, a leosztásod szinte csak azokra a pályákra korlátozódik, amiken rosszabb a statod (és vélhetően neked ezen a pályán rosszabb a statod, nem azért lépsz ki, mert itt tudsz mindenkit a leghatékonyabban ledarálni
). És igen, ilyenkor mindenáron ezeket fogja erőltetni.
-
BandiHUN
veterán
Optikain, meg nagyvárosban/Pesten biztos nem hoz annyit, ha ilyen az alappinged, de nekem koax 100/8 ótvarnet van, ex-invitelesként, mellé telekom optika lehetne, de az kell a fenének... viszont hiába stabil a netem, 25-30 csak Pest Szolnok mellől...
Sajnos ide nem költ a Digi, itt megörökölték ezt a koaxot+itt csak vesztettek előfizetőt, mikor jött a T optika, csábítgatni se nem esélyes, se nem sok. Cserébe a net annyi, mintha 1000-es lenne
Bár ebből csak a ping hiányzik, nem vagyok torrenthuszár+eleve csak x ideig seedelni kell, visszaosztani se muszáj már...
-
ƵøŁĭ
veterán
XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 7800 XT Core 187 990 Ft
Ár-értékben ez jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest