Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz
laragirl83 #2841 üzenetére
Egyetértek, én is csak ott
-
Corsa02
őstag
válasz
laragirl83 #2590 üzenetére
HC-n ritkán, de előfordul. A legjobb amikor pont betesz egy másik játékos elé!!! Neki egy gombnyomás nekem rögtön halál...
Cheater is van időnként, de olyankor én ki is lépek abból a körből. -
Corsa02
őstag
Sziasztok! Ti rájöttetek már, hogy HC Free for all alatt mi alapján van rangsor a végén? Elsőkent végzek, elérve a 30 killt, erre egy utolsó 6 killes játékos nyer :O
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Most már sokadjára fordul elő HC free for all alatt, hogy én vagyok az első, én értem el a 30 killt először, ezzel vége is a játéknak, de azt írja deafet és nem is vagyok a 3 győzedelmeskedő karakter között a végén. Viszont, ha közben megnyitom tabbal a statot, akkor ott egyértelműen látszik, hogy én vagyok az első. Nem értem ezt, van ötlet?
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Telepítés után amikor először indítottam a Multiplayer részt akkor feldobta, hogy meg akarom-e csinálni az Omnimovment training-et, akkor arra kattintottam, hogy majd később, nem volt időm rá. Viszont most sehol nem találom...hogy lehet ezt újból előhozni nem tudjátok?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest