Új hozzászólás Aktív témák
-
xrace77
tag
válasz
Hunbeast87 #4779 üzenetére
Konzolon van élet.
-
ricogsm
őstag
válasz
Hunbeast87 #3356 üzenetére
közben megtaláltam
gyakori kérdések
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87 #3343 üzenetére
erről beszélek, pc hanyatlik. sajnos leszarák a pc-t. ezért váltok ps4-re.
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87 #3340 üzenetére
a pc-t szidtam,a fejlesztőket,hogy leszarják a pc-t. maga a játékot nem szidom. én a valóságot mondom, és nem a sok baromságot.
,,Valóban meg lehet nézni a statisztikákat, hogy hányan játszanak vele.,, régen pc-n a cod más, jobb volt. most konzolon a jobb. nézd meg a konzolra a statisztikákat
(#3341) RMZ250: hagyjuk! te is butaságot beszélsz! gagyi??
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87 #3333 üzenetére
szerintem is vegyen!
-
ricogsm
őstag
válasz
Hunbeast87 #3268 üzenetére
Nem vitatom a képességeket, xboxal ellenben tapasztalom ezt.
Vissza olvasol pár sort írtam a tapasztalatokat.
Valaki rájött mi bajom, mielőtt kötelet dobok a nyakamba es visszatérek xboxra. -
boogie84
veterán
válasz
Hunbeast87 #3019 üzenetére
Én is úgy gondolom h az összes classal, de miért pont 1000? Sniperből hogy lesz az meg, na meg kp...
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87 #2945 üzenetére
toltam én is ott,és ki volt halva,alig voltak.
elnézést! akkor kis segítséget kérek. írok rád privibe.
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87 #2932 üzenetére
vagyis a pc-s codot. így van!
igen sajnos a cod fejlesztők szarnak a pc-re.
-
nanus
senior tag
válasz
Hunbeast87 #2924 üzenetére
A járművek nem ölik ki a COD filinget ellenkezőleg visszahozzák a COD UO hangulatát ami az egyik legjobb volt,végere nem a spawnról átlőhető pályák lennének.([link])
Szintlépéses xp-s sza.ság hiánya egyenlő a kevesebb csalóval.
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Tank volt a WAW bizonyos pályáin is. Minden unlockolva lesz, nem lesz xp, szintlépés, ezek nem újítások amik eltérnek a CoD széria megszokott elemeitől, hanem visszatérés az első részekhez. Nekem nem fog hiányozni. Csak az első részekből sikerüljön még pár apróságot vissza csempészniük, és akár jó is lehet,
Bár a járműveket nagyon utálom. -
Casanova*
veterán
válasz
minden változik,ahogy a cod is.
én a pc-t szidom,ahogy hanyatlik. sajnos nem úgy foglalkoznak pc-n a coddal,mint konzolon.
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87 #2922 üzenetére
anno a waw nekem ütős volt,nagyon szerettem. ha az új waw is ilyen lesz szebb grafikával,az már csak jó lesz. ti mind nyafogtok,hogy így úgy szar a cod. nekem az összes cod nagyon bejön,csak néha a bugok,csalók feldühítenek. Only ,,Chine sajnos általában
csak ott is marad..,, ez baromság. ez igen bejövős,népszerű game lesz. valaki csak angolosítani fogja. ha nem is akkor kínaival játszunk,no para. -
killer095
őstag
válasz
Hunbeast87 #2845 üzenetére
Semmihez sincs kedvem most nagyon ledöbentett a ír.
Anno a gshypeot és a gs liveot csak miatt néztem valami megfogott benne és nem engedett nagyon megrázott pedig élőben sosem találkoztunk -
vitya81
tag
válasz
Hunbeast87 #2650 üzenetére
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged