- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
xrace77 #4778 üzenetére
Minek?
Steamcharts.com -
Hunbeast87
senior tag
válasz
laceszgamer #3689 üzenetére
+1
Illetve hogyan lehet fát szopni???
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
ricogsm #3355 üzenetére
Google mindenkinek a barátja, ha valaki nem tud valamit.
FOV=Field of ViewElső találat, másolok belőle:
-Mekkora oldalra a látószöged.
Minél nagyobb, annál kisebb, a fegyveredet annál "közelebb hozza".
Bizonyos játékokban korlátozva van versenyszabályok szerint.
-látószög, mekkora területet látsz be adott pillanatbanKonzolpápa....leesett
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #3342 üzenetére
Emellett pedig isteníted a szériát, mintha ez lenne minden idők legjobb játéka, csak PC-n egy kaki.
Milliónyi jobb játék van. Ha a fejlesztők nem csak a pénzünket akarnák, hanem szeretnék nagyobb kört kiépíteni játékosokból, akkor talán a játék is jobb lehetne. De nem.
Évente jön egy, megveszik...egyre kevesebben és végül megkésve jönnek majd rá, hogy nem ezt kellett volna. PC-n valóban nem ér sokat az új rész, de az is AW. Tehát így nem lett a legjobb...akkor lenne a legjobb, ha minden téren tudna mutatni valamit. Ehelyett kapunk hackereket, egy semmit sem érő játékkeresést, optimalizálatlan motort..de fizetünk érte.(#3342) Casanova*: Ez a másik, hogy régen tényleg jobb volt. Ez sehol sincs egy MW2 színvonalhoz képest. És ott elvoltunk Exo Suit, meg kutyák nélkül. Nem kellett fegyverfestés, meg kismilliónyi ruhaféleség. Volt hangulat, változatosabbak voltak a pályák mint most. Ez valóban csak néhány doboz meg cső egymás mellett...
Én bánom, hogy megvettem. Pedig karácsonyra vettem magamnak és a barátomnak is, hogy majd együtt toljuk a multit...
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #3339 üzenetére
Hisztiről meg nyafogásról inkább ne nyissunk témát, mert volt, hogy napokon keresztül a Te hsz-eidet olvastam, miszerint ilyen meg olyan a CoD. Konkrétan kezdem úgy érezni, mintha egy meghasonlott személy nyilatkozna itt a fórumon, mert anno még törölni akartad és egy rakás sz*r volt a CoD....
Most akkor melyik állítás igaz?Amit meg írtak, tény és való. Nem sokat ér már ez a mostani CoD széria. Régebben tényleg jó volt, de azóta akadtak versenytársai. Valóban meg lehet nézni a statisztikákat, hogy hányan játszanak vele.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #2941 üzenetére
Hatalmas tévedés kijelenteni valamit, ha nincs róla információd.
Én is játszottam a napokban, ő nem az eredetit kérdezte (ami csúnya-csúnya rossz dolog..
). Nekem eredetiben van meg, mégsem azon tolom, mert ott valóban kevesen játszanak. A "másikon" azonban lényegesebb több szerver és játékos is van, mint a Sztímes "változatban".
-
-
Hunbeast87
senior tag
Az hogy nincsen Xxp még nem riasztja el a csalókat. Egyetlen részről írtok járműveket, nektek ez jelenti a CoD szériát? Nem egy játék, hanem az összes alapján próbáltam hasonlítani.
A CoD széria elemei kinek a régebbi, kinek az újabb részeket juttatja eszébe.Mindenesetre azt kitörő örömmel fogadom én is, hogy végre nem megint afgán vagy orosz terroristák, meg a modern kor katonái ellen kell küzdeni, mert manapság szinte minden FPS erről szól..anno pedig minden a II. világháborúról szólt. Akkoriban kissé már túl sok volt az ilyen témájú játék, mostanra mintha eltűntek volna. Most meg az lenne jó, mert nekünk sosem jó az ami van éppen.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #2923 üzenetére
Sorry, only China akart lenni. Borderlandsből is ilyet hoznak ki, de azért a remény hal meg utoljára..
Ha "A free-to-play üzletpolitikát használó program 2013. januárja óta nyílt béta státuszú", akkor 2 év alatt eljuthatott volna hozzánk is, még akkor is ha csak béta.
Egyébként miért lenne baromság? Ha ottani cég készíti nem feltétlenül adja el a jogokat másnak, hogy angolosítsa a játékot.
A nyafogásunkról pedig annyit, hogy hsz-eken át azt olvastam, hogy téged hergel fel a CoD így meg úgy, mennyire egy sz*r játék stb.Nem sírok, de olvasd el az egész cikket amit linkeltél. Elhiszem, hogy neked bejönnek a CoD részek, de azok az újítások, amiket írnak kiölik a CoD-os fílinget.
Járműveket akarnak bele.... (featuring vehicles, such as tanks, jeeps, and motorcycles)
Minden az elejétől unlockolva lesz, nincs XP-s szintlépés..(All weapons and equipment are unlocked from the start, and XP based ranking is removed.)
Mindezektől függetlenül lehet ez még jó játék, a single player biztosan hozni fogja az elvárt színvonalat, de a multis része már eléggé eltávolodik így a CoD széria megszokott elemeitől. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
cashback #2652 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
Valahogyan én sem tudok teljes értékű CoD-ként gondolni a játékra. Egyik részben sem repkedtek az ellenfelek össze-vissza, ha lőttem őket... Ha elvonatkoztatok a CoD névtől, akkor viszont még jó játék is lehet majd egyszer.
De ez nem lesz "igazi" CoD sosem az ugri-bugrival meg lézerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest