- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
venom8888 #24065 üzenetére
Az összes fegyveremet plunderben húztam ki... Először Recon küldetéseket csináltam a barátaimmal, majd amikor bejött a stopperórás, akkor 2-3 felé váltunk és felváltva csináltuk. Vagy egyik felvette, másik megcsinálta. Egy jól összeszokott csapat gyorsabban csinálja a küldiket, mint hogy multiban öl. Kivéve persze shipment és shoothouse.
De legalább nem idegeskedünk, hogy használhatatlan a fegyver a kiegészítők hiányában. Benyomunk egy dupla XP-t, bepattan mindenki egy helikopterbe és beszélgetünk, kinek hogy telt a napja, stb. Így lehettem a plunderben elvégzett contractok számában a top 200-ban. És nem szakadtam bele az összes fegyver felszintezésébe, élveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest