-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #2031 üzenetére
Első dolgom lesz kikapcsolni. Mindenkinek más az értékrendje és úgy éli az életét ahogy szeretne de nekem nincs annyi időm játszani mint másoknak. Család az első, jó most szabin vagyok de az más. Én nem engedném meg Bill és egér támogatást egy konzolon se. Remélem nem köveztek meg ez miatt. De ma kicsit elment a kedvem a ww2 meccs közben. Ezt a meccset nem felejtem el soha, 10 perc alatt 79 szer lőttek le. Az elmúlt 21 evben nem volt ilyen. Valaki elhiszi valaki nem. De ez szégyen, hogy nincs egy olyan program vagy valami algoritmus vagy nem tudom mi ami el dönti hogy ki kivel játszik vagy rang alapján vagy kill alapján nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest