- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Nem akarok nagyon offolni, mert Ninja tényleg rajta van a tablón, de ahogy (#18403) kill_switch fórumtárs is rámutatott, ő az alsó sorban jobbról a második (azért az a két szám az arcán elég jellegzetes).
Második sor bal egy pedig bizony a "taxis csávó", Samy Nacieri, csak egy jó pár évvel ezelőtti verzióban. Egyébként itt össze is szedtek pár szereplőt (Bár Nacieri -ről pont nem a legjobb képet tették mellé de a fiatalkori képeit megnézve nincs kérdés).
Csalókérdésről a minap olvastam egy cikket, ez is érdekes - és elég elszomorító, bár tartok tőle, van valóságalapja. -
Dave567
addikt
És????
Azt ne mond, hogy rendben van a folyamatos LAG, 200+ Latency emberekkel dobál össze, befutok a fal mögé, aztán puff meghaltam.
Srapyn a feneccel a pálya túlsó végéből egy golyó halál, nekem meg 5 kell mindegyik emberbe majdnem mindig...
Ugyan ez az Új Ak ami rohadt jó lett, de abból is nem mindig elég neki a 3....
Csávókám ugrálva kis pisztolyal egy lövés egy halál, és még ki is használják a lagot, mert már nem azon múlik ki a jobb, hanem a játék mit enged, és ez a vicc..... -
prokxy
veterán
Nagyon sok tartalom van a játékban, én élvezem, kivéve, mikor a fáradtság vagy egyéb teendő miatt háttérbe szorul.
Ma már tervezek lenni. btw. azóta sincs meg a kék sniper blueprint.
Mondjuk ez az új csipa nem jött be, vhogy nem az én fegyóm. AX, HDR az jó, de ez az új... -
lowzor
veterán
Nekem nagyon tetszik a játék (az SBMM-et és az iszonyatos pingemet leszámítva). Azzal van itt a baj, hogy az új pályák (beleértve az alapjáték pályáit is) néhány kivétellel annyira rosszak, hogy az embernek kedve sincs játszani rajta, inkább kinyomja. Quick Play-be egy csomó idő eltelik azzal, hogy nyomogatom ki, amiket felajánl, mire végre egy normálison tudok játszani. A felújított pályák mentik meg az egész játékot.
-
BandiHUN
veterán
Tévedés,hogy megkapod,én belefutottam ebbe...és az volt a tapasztalat,hogy pakkban ha veszem(én a Bruen LMG-t vettem meg a múltkor),akkor AZ a fegyver,AZOKKAL a kiegészítőkkel,AZZAL a skinnel használható és kész,betenni be lehet,számol is mindent rá,de nincs lehetőség semmit állítani,hiányzik az a menü,míg nincs kinyitva...
Ez persze változhatott azóta,de én emiatt piszokul megbántam a vásárlást.Főleg mert majdnem maxos lett a cucc,mire ki tudtam nyitni a hibás füstbenkill számolás miatt,mert jó meg szép,de úgy a jó,ha saját összeállítás igazából.
-
KaitouP
nagyúr
Ha igaz akkor az a HDR buff így elméletben bullshit, baromi OP. Most épp az AX-50-el mókáztam egy hosszú HDR időszak után, de így tűnik hogy a Rytec mellett megint a HDR fog jönni.
Kar98k buff okés, annak végre kellett egy kis löket hogy komolyabban vehető tolózáras legyen.
-
Ez a Triple Feed XP azt hiszem elmaradt a csomagból.
Leszedte a 36 Gigás updatet, elindítottam a játékot, de nincs dupla xp sehol.
Ahogy a Rytec AMR sincs a fegyverek között. Illetve pontosítok, ott van a fegyver, de ugyan azt a bohóckodást kell érte megcsinálni, mint anno a nyílpuskáért. -
omfgk
veterán
HDR : Guaranteed one-hit to lower torso at any range
Hogy mivan?
Ez vicc akar lenni?
Eddig is OP volt...GG Activision, még több sniper lesz.
Kar98k esetén még érthető a buff, ráfért, de az AX-50/HDR párost nem kellett volna piszkálni.
---
Grau 5.56
Damage range reduction
Slight increase to high frequency recoil
Reduced recoil compensation and decreased range on Tempus 26.4” Archangel and FSS 20.8” Nexus barrelsEz viszont tetszetős.
Talán még egy kicsit túl is lőttek a célon, de meglátjuk.
A lényeg ,hogy nem fog még több ember rohangászni a lila rohamosztagos Grau-val. -
Acheron
őstag
Vannak izgalmasnak ígérkező újdonságok, holnap este végre tesztelhető a Rytec AMR, végre kiderül, melyik Barrett variáns (úgy sejtem, az armory -ban mind a hagyományos lövedéket tüzelő, mind a robbanó lövedékkel operáló változat összerakható lesz - meglátjuk).
(#17960) GhostPetya: Pacific Time este 11 óra, ha jól számolom, az nálunk holnap reggel 8. Az tökéletes, meló közben kényelemesen lecsorog a tartalom, mire játékidő lesz, még a shader -ek is újra lesznek töltve. -
-
KaitouP
nagyúr
Nice!
Linkesítve is hosszabban a nyalánkságok: [link] Párat kiemelek ami érdekesebb lehet vagy fontos megjegyezni:
- Warzone Starter Pack:
- A 200 fős Royale limitált ideig lesz csak
- Kell letölteni plusz adatot: 22-36 GB a teljes Modern Warfare tulajdonosoknak + 3.5 GB méretű pack a konzolos játékosoknak, 22GB-30GB az ingyenes Warzone játékosoknak
-
WaterWave
veterán
Netto baromság amit írtál... Zavaró volt, borzalmasan zavaró volt, ezért is hagyták abba sokan, köztük én is.
Nem elég, hogy az ellenségre is figyelsz, a zombi persze jön, vagy lelövöd, de akkor tudják hol vagy, vagy elfutsz , de akkor követ. Nem is értem minek belerakni. -
KaitouP
nagyúr
Mindenkinek úgy lenne a legjobb.
BO3-ban zseniális volt az alap map Zombies módban, nagyon szerettem, bár akkor is a multiplayer pörgött inkább, ritkán zombiztam. Azt viszont sosem felejtem el, amikor játszottam a World at War-t gyanútlanul, végigvittem az egyébként zseniális campaignt, lepörög a stáblista, aztán a frász jött rám hogy az utána megjelenő cutscene, majd zombizás miatt.
(Fiatal voltam, akkor ismerkedtem csak a horror játékokkal.)
-
KaitouP
nagyúr
Nem voltak, valóban, ott elfért az amúgy is már-már Fortnite jellegű hangulat mellett.
Lehet hogy csak teaser, és ez sem készpénz de volt utalás Warzone Zombies játékmódra. Aztán ha lesz lesz, ha nem nem, a sima Zombies mód ígyis úgyis jön vlsz. -
-
KRoy19
őstag
Warzone-ban nekem is van hogy belenyal a 85 fps-be, de csak akkor amikor ejtőernyőzök, földetérés után minimum 100 mindíg megvan.
Amúgy ez valahol érthető (még akkor is, ha sokkal rondább a Warzone mint a síma multi), mert a Warzone-os pálya elég nagy és van rajta kezdéskor 150 játékos.(#17742) Laraxior Gondolom a menüben dolgozik a játék ezen azon és néha beakad nálam is egyébként, de nagyon nem izgat a dolog.( akkor is ezt csinálta amikor i7 8700-am és 2070 superem volt)
-
-
dombi81
senior tag
De azért lássuk be, amit mond abban bőven szerepel objektív igazság is. Hiszen ez a rész is ugyanúgy a feledés homályába merül majd a battle pass-os, semmire való calling card-jaival, és a szintén nem túl hasznos fegyvervariánsaival is. Szerintem pontosan érted miről beszél.
-
Acheron
őstag
Nem vettem magamra, főleg, hogy nem pont arra gondoltam, ami felé - ahogy látom az azóta született írásokból - elment ez a gondolatmenet. Amit komolytalannak neveztem, az az, hogy tetőn rallyzó, helikopter rotoron randalírozó autók, sorozatlövő shotgunnal repkedő játékosok nekem már nem nagyon férnek bele a COD univerzumba, még ha egyik esetben valószínűleg bug (vagy a készítők sajátos humora?), a másikban nyilván cheat játszik is szerepet. Mindkettő ellen a készítők tudnak tenni, ha kellő energiát fordítanak rá.Nem érzem az akarást.
A színes szagos dolgok nem tetszenek, de az üzleti modellt értem, nem nagyon fog változni vélhetően, amíg van rá kereslet, így használom belőle, ami nekem jó. Ami tetszik megveszem (pl classic Ghost), ami nem azt nem, tőlem bármilyen színesben is szaladgálhat az ellen. A játék pedig kifejezetten tetszik (az egy SBMM -et kivéve), sok tekintetben hozza a nagy kedvenc MW2 feelinget, nekem a map -ok számával sincs gondom, a patch -ek mérete sem érdekel. Egyszóval ezen nem fogunk összeveszni
-
KaitouP
nagyúr
Ó te, csak frusztrált vagy, mert megint tolódott a CP 2077. Nyugi. Tudom tudom. Engem is kiakaszt.
Azért volt ennél sokkal szarabb EA "év" is. Figyi, ott az SW Squadrons, az a pofás, rajzos meseszerű title, új király Apex event... A többi valóban érdektelen volt. Skate helyett sokkal inkább Sólyom Tóni Professzionális Gördeszkázása lesz jobb btw. De ez csak az én véleményem.
-
KaitouP
nagyúr
Köszönöm!
Igen, Ti-vel ráértem volna még az RTX 3xxx / ennek megfelelő AMD szériáig várni, de úgy voltam vele hogy kb. ~50K-ba fáj az upgrade, és viszket már a tenyerem, az új játékokkal is szeretném az 144Hz-t, szóval cseréltem, és úgy érzem, megérte. 1-2 évig marad ez, aztán ha engedi a pénztárca, akkor megint csere.
-
Anno még 15 -18 évvel ezelőtt voltunk kint egy versenyen Angliában és egy lengyel - német srác akár hiszed akár nem konyharuhát használt kifeszítve/ felragasztva egy műanyag lapon egéralátétnek és golyós egérrel tolta... . na most ez a srác legenda lett ET ben
[link]
szóval én azt mondom bármivel lehet jól játszani ,ha szereti az ember.
Én szeretek játszani egérrel, nem csak praktikusnak tartom. Asszony kivág egyszer az egereimmel együtt -
Én meg le sem mertem írni, hogy egy vacak, régi géppel játszom meg.
60hz-es monitor, stb. 60-70 fps között megy a game nálam. Folyamatban van egy erőmű beszerzése.
Élvezhetetlen a játék (ami nem igaz, mert szeretem), de a barátom gépén akinek 240hz-es monitora, 9900k, meg 2080Ti-vel van szerelve, olyanokat toltam, hogy 10-ból 10-ben első lettem. Teljesen más élmény volt játszani. Mintha egy Trabantból beültem volna egy G63 AMG-be. Most sem vagyok olyan rossz, mert az első 3-4 ben ott vagyok, de kell a jó szerszám ehhez és bármelyik mai játékhoz.
Sokszor küzdelem a játék, mert van amikor meg sem tudok mozdulni, mert kijön a gép különbség. Visszanézem a killcamet és azt látom, hogy állok mint a f@sz a lakodalomban, a másik meg lelő. Netem jó, pingem jó. Általában 25-35-ös pingem van a játékban. -
-
KaitouP
nagyúr
Nekem az Evo X az elsődleges beállításom, és ott én is ragaszkodok az egyébként gyönyörű és praktikus iron sight-hoz.
Gondoltam ha már 4 slot van beállításoknak, akkor legyen egy olyan variáns is, amin van egy reflex optika, most épp ez került rá, de ezt a verziót még nem érzem 100%-osnak, használat alatt meglátom, hogy igényel-e módosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged