- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #9571 üzenetére
Sok játékba van. De a COD is egy csőjáték..A BF V-től messze elmarad és ott mégis van úgy rémlik nem? Egyszerűen ha ezt nem tudták megoldani nem kellett volna a crossplay vagy lekéne tiltani crossplay alatt. Bár m1 számomra de ez ez nagyon nem fair.
PS5-öt várom énis (nagy reményekkel) de ha továbbra is ilyen 30fps-es bohóckodás lesz és nem valami normális igazi nextgen téma akkor PC-t is veszek és csak az exkluzívokkal játszom konzolon minden mással PC-n.
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #9564 üzenetére
Ja bocs. Más játékokba is elfért 60fps mellett de itt nem. És így a jobb framerate + fov előnnyel komolyan gondolták a crossplayt? Minek akkor? Már megjelenéskor lennie kellett volna benne.
Új BR is az lesz.. De megint minek akkor. Ha a konzolosok kikapcsolják majd a crossplayt a szokásos módon végzi a pc-s kiadás.
Érted.. Nem a k+m vs kontroller a probléma. Hanem ez. Na m1 akkor marad off-on a dolog örökre.. -
KaitouP
nagyúr
válasz
KaitouP #8953 üzenetére
Szerkesztés: javítom magam, nem csak Activision ID alapján, Xbox vagy PSN ID alapján is meg tudlak titeket hívni, így bármelyiket küldhetitek - vagy ha fent vagytok a játékoslistán, akkor csak szimplán szólnotok kell, hogy csatlakozni szeretnétek.
A kérdéseket körülbelül csütörtök délután/kora este tudom intézni, folyamatosan hívők meg majd mindenkit, kis türelmet kérek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #8953 üzenetére
Nekem nem lényeg a happy,minden boosterem megmaradt az előzőből is,és most 2 nap alatt toltam fel 10 szintet+7 tiert,nem lesz gond...de jellemzően 9-11ig vagyok este,hétvégén du is,természetesen összerakom a normál módra is a slotokat,holnap tesztelgetem is...Csinálj clantagot is a regimentbe,akkor a tagok ha felveszik,sárga lesz
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #8936 üzenetére
Jönnék én is...
Iszonyat vacakul ment ma a normál,mentünk pár kört,hát én leszopkodtam magam kábé...Semmivel nem voltam képes lelőni senkit szinte,ez durva,LMG-vel kellett menni,hogy valami legyen,átsétáltak a dupla thermiten,nem ölt az arcba tolt rakéta...hát csinálni kell AK és MP5 slotot megint vész esetére,a pontosított fegyók még FMJ-vel is nudlik,amikkel HC-n top 1-et tolok,itt volt 7 killem,meg 22 halál -
-
raggg
senior tag
válasz
KaitouP #8844 üzenetére
Mások vagyunk, én pont az ellenkezőjét gondolom. Van egy csomó év mögöttük, a pályák közül kikristályosodott már melyik működik jól, szerintem az alap pályák legalább fele lehetett volna régi jó pálya. Szerintem nagyon nem könnyű jól összerakni egy pályát, kicsit a szerencse is közrejátszik és ha jól sikerült, akkor lehet tovább vinni. Persze az nagyon fain, mikor van egy új pálya, ami jó is, azokat a későbbi részekben szintén újra lehet használni. De most pl. 6-ból 1 olyan kb., ami hosszútávon jó.
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #8848 üzenetére
Nem kell éjjel nappal játszani ahoz, hogy valaki végig vigye a BP-t. Van sokszor dupla XP is stb. Öcsém 4 hét alatt fejezte be pedig csak hétvégente játszott. A másik ismerősöm aki nagyon ritkán játszott vele se gold fegyvere nincs és csak 2 maxos fegyvere van ő 56ig jutott. + van +10% XP boost és ott van az új Regiments rész (arany klán tagos cucc) ahol megint sok extra XP jár + a BP lévő XP tokenek. Aki nem hiszi járjon utána.
-
craftsman01
senior tag
válasz
KaitouP #8706 üzenetére
Én nem érzem , hogy kényszerítenének bármire is, egyszerűen csak játszok oszt kész, és szórakozok, itt meg sokatok úgy van ezzel a JÁTÉKKAL mintha nem is tudom minimum a fél bolygó élete múlna rajta. Nevetséges. Engem ez a csillivli lámapónilila fegyó skinezés nem izgat, meg ez a batlepass sem érdekel.Csak a game.Nekem elég lenne 2 mapp meg három fegyó oszt csókolo De tudom én hülye vagyok, mondták már
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #8702 üzenetére
Azért, nem kéne túlzásokba esni. Poénkodni jó persze de ne hogy már az én hibám legyen, hogy volt időm játszani.. (félre téve minden más játékot, animézést, filmezés stb) (amiket persze te is tolsz.. Úgy mint a D3-at is de te másal töltötted a szabadidőd.) Vagy, hogy 2x XP volt, Shipment és jó arányokat lövök így gyorsabban megy. Tegnap is egyik meccsen lezz 85 killem ahol lőttem 6os arányt és majdnem meglett a nuke de elizgultam.. És persze egy AK-val voltam nem is MP5 vagy M4 stb. Azért, nagyon nem kéne komolyan gondolnod rólam ezeket a no life dolgokat mert, elég bántó. De tudod mit inkább törlöm itt a regem aztán nem is olvasom őket inkább. Csalódtam benned most. A külföldi csoporotkba twitter, reddit, face, sehol se megy ez.. Hogy magyarázkodnia kelljen valakinek.
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #8701 üzenetére
A gond az, hogy behálózták az embereket ezzel az ún. ingyenes tartalommal. Ingyenes mi? Ingyenes nagy semmi. Nem a dlc-kel volt a probléma, azok megállták a helyüket az eddigiekben is, mivel épp volt tartalom. Az a gémer pedig, aki eddig megvette a sok mindenféle skineket és egyéb haszontalanságokat, hát vegye meg ezentúl is. De ne a pályák rovására menjen, könyörgöm. Kapunk egy season passt-ingyen, nade mit tartalmaz? A Black Ops-okat én nem tekintem kuriózumnak, az első résztől eltekintve egyik sem volt az. Igen jól működött az MW sorozat, még a sokat szidott Ghosts is. Miért nem lehet azt a rendszert folytatni, mert munka lenne vele? Nyilván skineket készíteni könnyebb mint pályákat tervezni. Ezt a Rustot tegyék oda ahova való. Ebből megint csak értelmetlen hentelés lesz, nem kompetitív játék. Pálya kell a játékba, az a lelke, mindene. De nem Shipmentek meg Rust-ok. Ha nincs kedvük sem energiájuk beletenni újabbakat, másolják a régről beváltakat. Az legalább újdonságként hatna, csak ezzel ugye foglalkozni kellene. Kaptunk egy jól elkezdett valamit, eltalálták. De ha három havonta beugrik majd egy Rust, az miért is lesz jó mindenkinek?
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #8537 üzenetére
Gondoltam nem írom be, de aztán mégis. Game of Thrones-ból egy karakter? Most ez valóban komoly? Azt sem tudom ki ez a nő (persze minden tiszteletem az övé, látatlanban is). A magam 44 évével nem tartom magam idősnek, igaz nem is tévézem sokat, főleg sorozatokat nem nézek( tudom, vannak egészen jók, értem én), node előrevisznek ilyen kiegészítők egy játékot? Úgy sem látsz az emberből semmit, ez egy FPS. Minek egy COD-ba ez a lány, mi köze hozzá? Úgy örülnék ha valaki ezt logikusan levezetné nekem. Miért nem tesznek bele inkább újabb fegyvereket, melyeknek hasznát is látnánk, például.? Akármi mást, ami hasznos, aminek célja van. Mindig meglepődöm ilyenkor, csak azt nem tudom minek. Inkább örülnék annak, hogy még mindig tudnak meglepetéseket okozni. Kinder Surprise.
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #8536 üzenetére
Én egyetértek veled de nagy ívben sza*nak a véleményünkre hisz a $$$ a lényeg. A skineket hamar megcsinálják, árulják és semmit se vesztenek vele, a bevétel meg nagy. Én megértem ezt is azért, még nem ment túlzásba.
A lényeg, hogy nincs SP. BO4-nél kidobott pénz volt.. -
k-adi
nagyúr
válasz
KaitouP #8506 üzenetére
mondjuk számítani lehetett erre... de azért az elég gáz, hogy a BR mód még a kanyarban sincs de már az új részről jön a pletyka
dehát tudjuk, a cod-vonaton nincs stop gomb
meg akkor beigazolódni látszik a s1-mw1 s2-mw2 s3-mw3 tipp is... s4 idején már mindenki az új részre megy át
mondjuk az érdekel viszont, hogy az új rész is modern vagy scifi lesz-e esetleg igaz-e a vietnámos tipp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest