- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
KaitouP #11487 üzenetére
értelek...
de..
ha a játékban offolod, hogy kontrolleres playerek, nem indítja el a játékot... még a solo-t sem...tudom, mert kipróbáltuk...
és mind a 3an bill+egérrel toljuk, PC-n... nem enged tovább, be kell kapcsolni, ugyanis a gyorsabb keresés miatt hivatkozik errre... -
válasz
KaitouP #11357 üzenetére
Szerintem ezt a BR játékot fogják tovább foltozgatni-toldozgatni, és majd az MW2 környezetéből is fog kapni pár bővítményt,maga az alapjáték multija meg reményeim szerint a Terminal-t is, a személyes kedvencemet . Hülyeség lenne még egy következő BR-t is legyártani az őszi verzió mellé. Még azt se bánnám ha egybeötvöznék a BlackOut-tal is, és úgy lehetne vele hasítani. Amúgy tolja még azt valaki? Mert én nagyon éltem , csak az akkori konfigom volt egy határ fos hozzá. Csak azért hogy lecsekkoljam , nem akarok felrakni 150+ gigát.
-
-
raggg
senior tag
válasz
KaitouP #10758 üzenetére
Az a kedvencem, hogy kb. minden elbújós spotról kilógsz vele
(#10759) LucentTwo:
Szerintem alaposan gondold át, én olyan 2 órát szerintem játszottam átlagban naponta, és most vagyok a felénél. Egyébként is úgy érdemes szerintem megvenni, ha elfogadod, hogy nem érsz a végére. Mondjuk az operátort egyből megadja. -
Xaels
félisten
válasz
KaitouP #10716 üzenetére
Tegnap nem sokat laggolt már szerencsére és délelőtt meg is volt az 1.Win. Mellette volt három 2. hely meg egy csomó top5. Szerintem tanultak a többiektől, jól ötvözték a játékmechanikákat. Ami nekem fura, hogy ennyit kellett rá várni, pláne mert fél év és jönnie kellene a kövi COD-nak.
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #10314 üzenetére
Crossplay on, és HC -n szinte minden mód be van jelölve.
Próbáltam amúgy nemrég PC only -ba mert felbaxott a tény hogy amikor elkenik a számat sőt nem csak az enyém hanem az egész csapatét akkor az többnyire mindig egy konzolos "god"player ...... , de akkor meg akkor végképp többet kell várnom mint amennyit játszom
Jó ez azért fél igazság, mert természetesen talál meccseket csak olyat amit az ellenfél már majdnem meg is nyert.. azokat meg már offolom mert a goldozáson túl vagyok mert megvan mindenre amire szerettem volna így hát nem kell minden frag/kill ...
Szeretném megengedni magamnak azt a luxust hogy egy meccset az elejéről kezdek játszani! -
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #10298 üzenetére
Kipróbáltam , és nem számolt akkor se duplát ha 7 előtt indítottam..
Úgy néz ki ez csak a 7 és 8 óra között lejátszott teljes meccsekre adja.
Ami 7 előtt volt indítva vagy nincs már befejezve 8-ig azokra nem jár.Happy Hour = netto ~30perc ha leszámítom a töltési időket és azokat a meccseket amikor már alapból vesztes állásba dob és ki kell lépni.
Jah és természetesen ez a Boost-oknál is így megy.....
(Az is milyen már hogy realtime mennek az XP boostok?!)
Van hogy 2+ percig nézem a lobbyt mert ki - be dobálja az embereket, utána még map loading aztán 2-3 sec kamera slide + 20-15 sec a Loadout-ra aztán még ott a végén gotm/kill cam , tabella ..... na mindegy kb jó ha 50-60%ban ki lehet használni a boostereket is..
ViccHa kitalálnak valami ilyesmit akkor azt csinálják meg normálisan vagy inkább hadják a fenébe, ha már ilyen faék egyszerű dolgot is eltudnak kúrni.
Másik ez az állandó map ki be rakosgatást frissítéseknél... de ezt már nem is ragozom. -
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #10295 üzenetére
Tegnap kereken fél perccel hamarabb járt le a happy hour +XP, mint a meccsem és a 10perces menetből semmit nem számolt extrán , csak az alapot...
Akkor ha ma 7 előtt indítom és a meccs vége már beleesik a 7 utánra akkor megkapom a dupla XP-t vagy akkor meg azért nem mert még nem indult el?
Mert így a mostani map loading time-al számolva jó ha kemény 3 menet belefér -
Szeszkazán
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest