Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MARV6969

tag

válasz BandiHUN #6118 üzenetére

azt én sem értettem és értem, hogy miért nem lehet kisebb szintű játékoshoz belépni, ezt miért kellett "központilag" leszabályozni... :F , hiszen be lehetett volna tenni a sok más szűrő mellé egy olyat is, hogy csak azonos szintűek (+ - 1-2 szint? ) léphessenek be, vagy akár már a meglévő lehetőségek is elégségesek lennének ehhez.

Az jutott eszembe, főleg a tegnap esti caustic caverns-i hentelés után, hogy ha neki indulsz egy pályán, akkor gyorsan megtámadnak az ottani lények. Ez kifejezetten jó is lehet egy stresszes nap után, amikor a napi idiótákon így lehet virtuális bosszút állni... ;] de mi lenne, ha addig nem háborgatnának, amíg én nem bántom őket? Vagy, amit már mások is kifogásoltak, hogy aki messziről szeretne sniperkedni, azt hihetetlen távolságokból is kiszúrják, és aki még életben maradt, az mindenféle bukfencekkel, vetődésekkel, meg cselekkel elkezd rohanni feléd, és még véletlenül se tétovázik, hogy a helyes irányba indult-e el :N ?

Lehet sorolni a hiányzó dolgokat, de hát ezt kaptuk ezt kell szeretni... és szeretem is :K , de azért jó lenne, ha valamit a fórumokon leírt sok javaslatból, észrevételből viszontlátnánk a 3-ban... vagy akár a 4. dlc-ben... ;]

A BL1 2009 novemberében jelent meg, és érdekes, hogy azóta nem jött ki a BL-hoz hasonló játék, már csak azért is, mert az 1 szépen fogyott. Kíváncsi lennék, más fejlesztő csapatok "átiratára"..

SPOILER

Zero-nál spy class mod-dal, főleg a kék változattal, ami 6 skill-t ad a velocity-re, durván felgyorsul a Harold, meg a Sand Hawk lövedéke... nem kell hozzá előtte ölni, alapból adja. Zero-val játszottam eddig a legkevesebbet, próbálgattam a különböző dolgokat, de most ezekkel a fegyverekkel, meg class mod-dal nagyon tetszik. Csak megjegyzem, hogy van olyan relic, ami növeli a Torgue-ok fire rate-jét, vagy a másik, ami a Dahl-ok burst delay-t csökkenti.... erre mondják azt a Hammerlock-ban, hogy "nyami".... :DD

Új hozzászólás Aktív témák