Hirdetés
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
azt én sem értettem és értem, hogy miért nem lehet kisebb szintű játékoshoz belépni, ezt miért kellett "központilag" leszabályozni...
, hiszen be lehetett volna tenni a sok más szűrő mellé egy olyat is, hogy csak azonos szintűek (+ - 1-2 szint? ) léphessenek be, vagy akár már a meglévő lehetőségek is elégségesek lennének ehhez.Az jutott eszembe, főleg a tegnap esti caustic caverns-i hentelés után, hogy ha neki indulsz egy pályán, akkor gyorsan megtámadnak az ottani lények. Ez kifejezetten jó is lehet egy stresszes nap után, amikor a napi idiótákon így lehet virtuális bosszút állni...
de mi lenne, ha addig nem háborgatnának, amíg én nem bántom őket? Vagy, amit már mások is kifogásoltak, hogy aki messziről szeretne sniperkedni, azt hihetetlen távolságokból is kiszúrják, és aki még életben maradt, az mindenféle bukfencekkel, vetődésekkel, meg cselekkel elkezd rohanni feléd, és még véletlenül se tétovázik, hogy a helyes irányba indult-e el
?Lehet sorolni a hiányzó dolgokat, de hát ezt kaptuk ezt kell szeretni... és szeretem is
, de azért jó lenne, ha valamit a fórumokon leírt sok javaslatból, észrevételből viszontlátnánk a 3-ban... vagy akár a 4. dlc-ben... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A BL1 2009 novemberében jelent meg, és érdekes, hogy azóta nem jött ki a BL-hoz hasonló játék, már csak azért is, mert az 1 szépen fogyott. Kíváncsi lennék, más fejlesztő csapatok "átiratára"..
SPOILER
Zero-nál spy class mod-dal, főleg a kék változattal, ami 6 skill-t ad a velocity-re, durván felgyorsul a Harold, meg a Sand Hawk lövedéke... nem kell hozzá előtte ölni, alapból adja. Zero-val játszottam eddig a legkevesebbet, próbálgattam a különböző dolgokat, de most ezekkel a fegyverekkel, meg class mod-dal nagyon tetszik. Csak megjegyzem, hogy van olyan relic, ami növeli a Torgue-ok fire rate-jét, vagy a másik, ami a Dahl-ok burst delay-t csökkenti.... erre mondják azt a Hammerlock-ban, hogy "nyami"....

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Akciókamerák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hiszen be lehetett volna tenni a sok más szűrő mellé egy olyat is, hogy csak azonos szintűek (+ - 1-2 szint? ) léphessenek be, vagy akár már a meglévő lehetőségek is elégségesek lennének ehhez.
de mi lenne, ha addig nem háborgatnának, amíg én nem bántom őket? Vagy, amit már mások is kifogásoltak, hogy aki messziről szeretne sniperkedni, azt hihetetlen távolságokból is kiszúrják, és aki még életben maradt, az mindenféle bukfencekkel, vetődésekkel, meg cselekkel elkezd rohanni feléd, és még véletlenül se tétovázik, hogy a helyes irányba indult-e el
?
, de azért jó lenne, ha valamit a fórumokon leírt sok javaslatból, észrevételből viszontlátnánk a 3-ban... vagy akár a 4. dlc-ben...