- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Macrodroid
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, ha így nézzük tényleg nem nehéz, mert a Boom-Bewm párosnál én csak úgy 5x haltam meg
Igazából az olyan dolgok idegesítőek, mikor megyek a bányában is és rám támad egy rakás olyan föld alatti izé, mire eszmélek, mi történik, a pajzsom elszállt, aztán már halok is meg... megoldás? Futás. De most rohanjam végig az egész játékot?
Ja, igen: nemigen van lehetőség taktikázásra, az a fő baja ennek a játéknak. Lopakodás, mint olyan, nem létezik. Ha szerencséd van, le tudsz szedni egy ellenfelet, mire észrevesznek, de úgy ennyi. Mit nem adnék egy FC3-féle lopakodás / hangtompítós rendszerért...fi:zi'k: igen, vetted a lényeget, pont ez
Egyébként legendary tárgy? Az milyen? Hallottam, hogy valaki már olvasott róla, hogy a haverja a játékban is látta, hogy van, de hogy én nem találkoztam még eggyel sem, az hótziher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M / 16GB RAM - 3600MHz / 1TB SSD / 600W
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából az olyan dolgok idegesítőek, mikor megyek a bányában is és rám támad egy rakás olyan föld alatti izé, mire eszmélek, mi történik, a pajzsom elszállt, aztán már halok is meg... megoldás? Futás. De most rohanjam végig az egész játékot?
Ja, igen: nemigen van lehetőség taktikázásra, az a fő baja ennek a játéknak. Lopakodás, mint olyan, nem létezik. Ha szerencséd van, le tudsz szedni egy ellenfelet, mire észrevesznek, de úgy ennyi. Mit nem adnék egy FC3-féle lopakodás / hangtompítós rendszerért...
Egyébként legendary tárgy? Az milyen? Hallottam, hogy valaki már olvasott róla, hogy a haverja a játékban is látta, hogy van, de hogy én nem találkoztam még eggyel sem, az hótziher.