Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Sziasztok!

Megvettük haverommal a játékot, de éppen hogy belekezdtünk ő kapott egy külföldi állásajánlatot így megszakadt a játék. Single-re van több 100 másik játék, én ezt a coop móka kedvéért vette meg, így szeretnék magam mellé egy normális-értelmes társat keresni, akivel kipörgethetném a játékot, akár többször is más-más karakterekkel.

Leginkább olyan embert keresek, aki talán van olyan szerencsém és nem rég vettem meg a játékot, mert olyannal annyira nem jó játszani aki fejből tudja már a küldiket és nem tud meglepődni a dolgokon, mint pl én.

Ha esetleg lenne ilyen user kérem privátban keressen meg, túlzottan nagy követelményem ezen kívül nincs, de annyit tegyen meg, hogy elküldi hány éves. Annyira nem vagyok korfüggő játékos, mert fiatalabb korosztályban is találni sok értelmes embert és idősebben meg hülyét, dee annyira nem akarok túl fiatal játékostársat, legyen azért némi közös téma. Nem vagyok 800 éves de azért középiskolás éveimen túl vagyok már bőven szóval ne a ,,jajj kaptam anyuéktól 1000Ft-ot megyek autósrágót venni legyen a fő téma" :)

Új hozzászólás Aktív témák