Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Megvettük haverommal a játékot, de éppen hogy belekezdtünk ő kapott egy külföldi állásajánlatot így megszakadt a játék. Single-re van több 100 másik játék, én ezt a coop móka kedvéért vette meg, így szeretnék magam mellé egy normális-értelmes társat keresni, akivel kipörgethetném a játékot, akár többször is más-más karakterekkel.
Leginkább olyan embert keresek, aki talán van olyan szerencsém és nem rég vettem meg a játékot, mert olyannal annyira nem jó játszani aki fejből tudja már a küldiket és nem tud meglepődni a dolgokon, mint pl én.
Ha esetleg lenne ilyen user kérem privátban keressen meg, túlzottan nagy követelményem ezen kívül nincs, de annyit tegyen meg, hogy elküldi hány éves. Annyira nem vagyok korfüggő játékos, mert fiatalabb korosztályban is találni sok értelmes embert és idősebben meg hülyét, dee annyira nem akarok túl fiatal játékostársat, legyen azért némi közös téma. Nem vagyok 800 éves de azért középiskolás éveimen túl vagyok már bőven szóval ne a ,,jajj kaptam anyuéktól 1000Ft-ot megyek autósrágót venni legyen a fő téma"

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest