Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DariusTrox
tag
válasz
TheProb
üzenetére
"Amúgy ez jó jel is lehet, hiszen új embereket keresnek a csapatba, hogy többen legyenek, ami szerintem egy olyan projektre mutat, amit a jelenlegi munkatársakkal hosszabb ideig tartana megcsinálni."
"Annyit jelentettek be hogy kb most kezdik el csinálni... tehát 2017 előtt szerintem nem lesz."

-
DariusTrox
tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Amúgy ez jó jel is lehet, hiszen új embereket keresnek a csapatba, hogy többen legyenek, ami szerintem egy olyan projektre mutat, amit a jelenlegi munkatársakkal hosszabb ideig tartana megcsinálni. Az is lehet, hogy tanultak a hibáikból, nem fogják elkapkodni a következő részt és ez szintén jó jel, szerintem nagy lépés ez, de ez azt is jelenti, hogy idén biztos nem lesz BL3, de talán nem is olyan nagy baj. Az az érzésem arra készülnek, hogy a BL3 nagyot szóljon és ehhez idő kell és ember a pénz már adott a DLC-kből

-
DariusTrox
tag
20 perc múlva kezdődik az előadás és a "nagy leleplezés", hogy mivel készülnek.
Twitch -
DariusTrox
tag
Nem Zolás-nak szólt csak ő volt a téma végén és ott kattintottam a válaszra
bocsiRégóta nem szóltam a témához, de a mostani hozzászólásokat olvasva mégis megteszem. Személy szerint semmi problémám nem volt az UVHM móddal, pont olyan, amilyennek lennie kell. Ott bizony már nem elég csak menni és darálni, hanem gránát + fegyver kombók kellenek és jó helyezkedés, ahol ez lehetséges. Nem véletlenül van, hogy ott KÖTELEZŐ a Slag fegyver használata, anélkül 3x 4x annyi idő megölni egy ellenséget. Tény, hogy nehézre csinálták meg, de nem olyan nehézre, mint azt páran állítják. Nem vagyok pro gamer sőt nagyon keveset játszottam/játszok de amióta bent van az UVHM mód nincs az a pénz amiért én visszamennék TVHM-re.
Az Editorozás is egy megoldás, de én azt még mindig a gyengék eszközének tartom és még mindig csalás a szememben, akárhogy is írjuk körbe vagy érvelünk mellette, és nem kell erre reagálni, mert tudom mi lesz a hozzászólás, csak a szokásos, amit eddig is leírtatok (bár tudom, hogy úgy is lesz reakció, elvégre mindenkinek van joga
).
Ami számomra is kicsit undorító dolog az valóban ez a pénz lehúzás, de minek is áltatom magam
az elsők között leszek, aki megveszi a kövi dlc-t is 
Jah és egy kis sneek peak, élőben: [link]
-
DariusTrox
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Amit eddig megtudtam: Ez egy új funkció a Steamben, az Accountodnak szintje van mint egy rpg-ben, feladatok vannak amiért exp-et kapsz így nő a szint. Vannak résztvevő játékok amelyeknél különböző kártyákat lehet összegyűjteni, változó, hogy mennyit. Játék közben random kapsz egyet, de csak játék végeztével látod mikor kiléptél. Például: Borderlands 2-nek 6 gyűjthető kártyája van, abból 3 esik random a 6 közül, a többit meg kell vásárolni!, más emberektől marketen keresztül, ez egy új funkció bővebben lehet róla olvasni a forumon. A kártyákat craftolni lehet ha megvan mind, ekkor kapsz egy Badge-t amit a profilodnál láthatnak a többiek, craft közben eshet, ikon, háttérkép ezeket a steam profilhoz lehet beállítani, szóval nem sima fekete háttere van azoknak akik ezt megszerezték. (jelenleg 22 euro egy Axton háttérkép). Ha egyéb kérdésetek van még ezzel kapcsolatban szívesen válaszolok privátban, és szintén tudok két meghívót biztosítani.
-
DariusTrox
tag
Nem tudom ki van benne a Steam új beta kártya cserélős rendszerében, de ez ma esett nekem BL2 közben:
[link]A 4. dlc videót gyors kikapcsoltam
basszus ez konkrét gameplay az elejéről, nem szabad lelőni a poént. -
DariusTrox
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem úgy értettem
Tudom, hogy holnap jelenik meg, de sajnos úgy nem tudok játszani vele, hogy időm nem lesz rá, szóval megvenni megveszem, de csak kipróbálom és már rakom is el a játékot, így visszaolvasva valóban félreérthető volt 
-
DariusTrox
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Értem, köszi
Mindenesetre grat Krieghez, nekem sajnos várnom kell, hogy játszhassak vele, de holnap mindenképpen megveszem. -
DariusTrox
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy ez milyen oldal? Lehet valahol már megvenni?
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sejtettem, hogy van nagyobb erejű Harold, köszi a képet így biztosan tudom, hogy megéri várni.
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Biztos van, de azt még nem farmoltam

-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez az én Harold pisztolyom
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem bánod meg. Utána minden sokkal egyszerűbb lesz.
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, lehet farmolni tokent és nagyon megéri a harold
iszonyat jól működik 61-es szinten, mint mindig most is csak azt használom slag fegyverrel, bár már nagyon régen játszottam, de ha lesz időm tuti farmolok még egyet, biztos van jobb ennél, ami most van nekem -
DariusTrox
tag
Hát ez bizony igaz, Lilith, Mordecai és Brick játszanak ezzel a tábla játékkal és mi leszünk a "bábu" aki végig megy a játékon Tina lesz a mester aki megmondja milyen boss-ok jönnek mi lesz a tulajdonságuk. Június 25-én jelenik meg, ime a link: Assault on Dragon Keep
Részemről egy kicsit csalódás, de meglátjuk hátha jó lesz, csak fura lesz "kizökkenni" az eddigi jól bevált környezetből.
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Gondolom attól függ milyen szintűvel kezded, tuti szintre igazodik az is, vagy arra gondolsz, hogy olyan lesz ami egy fix szintről indul? Az a gyanúm, hogy napokon belül rengeteg új infót fogunk megtudni.
-
DariusTrox
tag
Most olvastam a BL2 fórumot és pár srác sikeresen vette az akadályt és save game-ben mókoltak és elérhetővé tették Krieg-et
Szóval már bent van csak várni kell a hivatalos megjelenésre, itt egy moddolt gameplay, erősen Spoiler : Psycho videó -
DariusTrox
tag
Ó és egy fontos hír

Twitter bejegyzés
Hamarosan érkezik Krieg, de ami fontosabb DLC 4, erről fognak mesélni nekünk nemsokára
-
DariusTrox
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nézhetjük több szempontból is, de a csalás akkor is csalás marad. Persze hogy nem tesznek bele olyat amivel befolyásolod a játékot, elég logikus
Értem én, hogy nem örök élet, örök lőszer meg baromi nagy sebzésre használod te, de akik ezt az editort használják azok 90% azért használja mert szeret csalni és nem tud játszani. Tudom most én leszek a gonosz meg jön, hogy "Jajj, mert neked van 1000 órád játszani, úgy könnyű". Érdekes módon én nekem ami kellett azt kifarmoltam összesen 200 órám van játékidőben egy lvl 61-es Zero egy 50-es Maya és már várom Krieg-et, munka mellett, barátnő mellett, család mellett, suli mellett. Szerintem akarat kérdése az egész, persze a gearbox sem foglalkozik vele, de volt egy érdekes mondat a PAX-on miszerint a jövőben megoldják a mentések még jobb védelmét. Nem mondom, hogy nem törik fel, biztos lesz ahhoz is valami móker. Ez a véleményem a buherálás buherálás marad ami egyenlő a csalással az én szemszögemből. És nem szívesen látom ezeket a hozzászólásokat, mások megszenvednek azokért a cuccokért, ti meg beírtok egy-két sort aztán kész. Ha ezzel beletapostam a lelkivilágotokba akkor elnézést kérek, de úgy érzem alkothatok véleményt ebben az ügyben, a továbbiakban nem is hozom fel többször nem akarok ebből egy esetleges szópárbajba kerülni. -
DariusTrox
tag
Itt egy akciJÓ! Borderlands Pack BL1(goty) + BL 2 + BL2 creature slaughter + bl 2 mechromancer + BL2 collectors items, szóval csak a season pass nincs benne, de hátha valakit érdekel ezért raktam be

-
DariusTrox
tag
Teljesen jó fegyverek, nincs ezzel semmi gond, én 30 környékén örültem ha valami jó van a sanctuary ládában, mert soha semmi jó cucc nem esett, így kénytelen voltam kék vagy zöld cuccokat használni. Ami elsőre szemet szúrt nekem az a class mod és a relic, ha van másik inkább használd azt, a + melee dmg nem ér semmit ha nincs ahhoz olyan fegyver+shield+skill tree, az 5% + exp hidd el nem éri meg, inkább tegyél be olyan relicet ami életet ad vagy egy fegyver típushoz ad plusz sebzést. Szó ami szó nincs okod a panaszra, jó cuccok, lesz még jobb is

-
DariusTrox
tag
Sikerült elérnem a 61-es szintet
Semmi mod, semmi glitch vagy bug. 55-ös szinttől már a sima fehér fegyverekkel is jobban sebeztem mint az orange fegyókkal 
[link]
Eddig esett 8 legendary és 5 ancient relic abból kettő használható számomra. -
DariusTrox
tag
A Sand Hawk a Scarlett Dlc egyik fegyvere, fő küldetésben adja el sem lehet téveszteni, amikor először megszereztem eladtam, nem tudtam mire jó, gondolom ezzel nem csak én vagyok így. A küldetés ami adja a "Whoops" a 3. iránytű darab megszerzése utáni küldi. Tényleg nagyon jó fegyver én azzal + bee shield + smg relic-kel solozom pyro pete-et kb 10 perc a megölése vagy még annyi sem. Egy gond van vele, hogy kell egy új mentést csinálni a küldi leadása előtti pillanatban és addig visszamásolni a mentést amíg nem ad nekünk megfelelőt, ha megvan akkor go vissza Sanctuary és a közös széfben lehet tárolni majd ismét visszamásolni a mentést és újra kivenni egyet a küldiből, ha esetleg egy barátunknak is szeretnénk adni. Én feltudok ajánlani 2 db Sand Hawk-ot aki nem szeretne újra a dlc-vel játszani, tényleg kötelező darab bár én UVHM-ben nem sokat használtam, ott annyira nekem nem jött be.
-
DariusTrox
tag
Amúgy mi az eddigi véleményetek? Én most már nagyjából belerázódtam
Slag fegyó és harold között váltakozok + sniper ha messze van egész jól haladok most már. Észrevettem a loot javulást is nagyon sok kék és lila fegyó esik és már 4 legendary droppom is volt, ez elég nagy szám szerintem az előző játékmenetemhez képest amikor a végén kaptam 1 conference call-t, a többit mind farmolni kellett. -
DariusTrox
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Kicsit megijedtem, hogy a Zero most tényleg kuka lesz, de ha a többi kari is szenved akkor ezt tényleg bedurvították, Sanctuaryból most jöttem ki Doc Mercy halott kb 3 óra alatt jutottam el idáig mellék küldikkel

-
DariusTrox
tag
Azt kell mondjam ez durva
Nagyon nehéz, mondjuk Zero nem is arról híres, hogy keménykedjen a tömegben, de ezzel elleszek egy ideig. -
DariusTrox
tag
Itt az első új cucc: [link] ez az ancient kategória
-
DariusTrox
tag
Ezen a linken egy srác tolja xbox-on twitch live közvetítés: [link]
-
DariusTrox
tag
Új fejlemények: Xbox-ra már megérkezett a patch
UVHM mód bent van, de az új level cap upgrade pack-et még nem kapták meg
Update: Akinek xbox-on megvan a season pass, azoknak a szint emelés is jött automatikusan, szóval a season pass nélkülieknek többet kell várni a mai nap -
DariusTrox
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az tudtam, hogy mindegyikből lesz új, de ez a külön kiemelés szúrt szemet nekem "Ancient" E-tech relic, pl. a modokat nem emelték ki külön szóval csak nem értettem az miért más mint simán a new pearlescent gear.

[link] első bejegyzésben van -
DariusTrox
tag
Itt a teljes lista a javításokról a ma érkező patchben: [link]
Ami elsőre érdekes lehet az az Evil Smasher glitch javítása, lényeges lépés volt tőlük, hiszen egyfajta csalásként működött. Feltűnt még ez is: "pick up new Pearlescent-tier weapons and "Ancient" E-Tech relics." ezek szerint új relic is lesz, eddig nem olvastam sehol, vagy csak nem vettem észre. -
DariusTrox
tag
Én amikor először csináltam akkor minden aktuális mellék küldetést befejeztem majd mentem a fő küldetésre, de akkor is csak 36-os szintre értem el TVHM előtt. Jók a mellék küldetések is főleg ha először játszod, de igazán csak tvhm-ben fogsz fejlődni és ott is a küldetésekkel máshogy sajnos nem megy. Fink Slaughter arénáját javaslom ott pl mindig szintre illeszt, én 27-es szinten kipróbáltam és fél szint simán meglett ott kb 5-10 perc alatt. Ha van nagyobb ismerősöd 50-es szintű akkor pedig javaslom a Bar Brawl küldit Torgue dlc-ben ott csak állnod kell és fejlesztenek, de ezzel ugrik a játékélmény mivel a fő küldi szál nehezén éri utol az aktuális szintedet (ezzel a módszerrel lettem 27-es a Mechromanceren és még mindig 17-es küldiket kapok
) Más mód nincs a gyors fejlődésre, szal pörgesd ki normal módban aztán tvhm-ben mehet az összes küldi + fejlődés és farmolás. Biztos vannak más ötletek is, ez a saját tapasztalat. -
DariusTrox
tag
És íme az Ultimate Vault Hunter mód részletei: [link] úgy nézem elég izmosak lesznek az ellenfelek
és nagy előnye lesz a slag-nek, gondolom most arra próbálják kicsit rátéríteni az embereket, hogy sűrűbben használják. -
DariusTrox
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Mechromancer és Creature Slaughter nincs benne
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hoppá, ilyen puskával még nem futottam össze
Szép dmg. -
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sokszor nincs szívem egy ritka fegyvert eladni, igazából csak a legendary gyűjtemény miatt kellene nekem a több hely, de így, hogy bejön az új fegyver szint, biztos ki kell szórnom párat.
-
DariusTrox
tag
Újabb infók az érkező frissítésekről: [link]
Elég soványka az a + 2 backpack hely meg bank hely
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mr. Torgue-nál? Kizárt! Ő a legértelmesebb egész Pandorán

-
DariusTrox
tag
Kipróbáltam sok fajta build-et, az elején csak snipereztem (minden fps játékban nekem ez a lényeg a sniper
) nagyon könnyen vittem végig. Terramorphust először sniperként győztem le semmi trükk semmi extra fegyver még bee shildem se volt csak a jó öreg Sink me Scarlett Sniper + healing gránát és jól időzített action skill. Utána kicsit próbálkoztam melee build-el is, nagyon durva volt egy dash 1 kill és így tovább szó szerint folyamatosan deception-ben mentem ha volt 30 ellenség mind a 30 egy deception alatt meghalt. Keményebb boss-ok ellen azért fegyver is kell nem csak melee dmg. Jelenleg a favorit buildem egy full gun dmg-re és azon belül pistol dmg-re ráállt skill kiosztásom és relicem van. Messze a legdurvább dmg amit eddig tudtam sebezni most jött meg igazán a Double penet harrold gun-nal és bee shiled-el. Azóta Seraph shotival tolom + infinity pistol + harold gun + moxxi shoti. Ez a játék inkább arról szól vagy-e olyan szerencsés vagy kitartó, hogy a legjobb cuccokat megszerezd és akkor minden könnyebb. Minden kari tud sniper lenni, sőt úgy tudom siren-nel vagy talán gunzival sokkal nagyobb sebzést lehet sniperként bevinni ha arra specializálódik valaki. Szó ami szó az elején sniper jobb messziről kiszedni ellent ami közel jön deception arrébb menni majd megint durrogtatni had szóljon
Jah és Zero az egyetlen kari aki nem liheg!!! hoppáré 
-
DariusTrox
tag
Én meg a Zero-ra esküszöm, nem volt olyan helyzet amiből ne jöttem volna ki jól
Ugyanúgy megvan benne minden előny mint a másik karikban, és persze a negatívumok is. Taktika + ügyesség és nincs lehetetlen
Én például totál megbántam a Mechromancert, nagyon nem jön be
az elején jó mókának tűnt, így inkább egy siren-t húztam fel második karinak 50-esre, most a gunzi a soros, bár nekiálltam kicsit nosztalgiázni az 1. résszel április 2-ig 
-
DariusTrox
tag
Nem lesz benne az SP-ben az új karakter, közvetítésben erről is beszéltek. Röviden: SP-vel szintemelés ingyenes április 2 és 4. DLC júniusban.
Az új karakter pedig külön tartalom 10$ -
DariusTrox
tag
Oh yea! júniusban jön az új campaign dlc és elvileg baromi nagy lesz

-
DariusTrox
tag
Az új kari úgy nézem egészen új játékmenetet ad
Haláli! Nekem nagyon bejön 
-
DariusTrox
tag
Most kezdődik a közvetítés
[link] -
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Le le, falas trükkel vagy simán, mindegy

-
DariusTrox
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Pyro Pete-t azért ölik meg olyan gyorsan mert van egy Evil Smasher nevezetű fegyver ami Glitch-et okoz. A készítők is tudnak róla és direkt van benne ez a fegyver a játékban. Ha az evil smasher újratölt akkor töltés közben át kell görgetni egy másik fegyóra majd vissza addig amíg el nem kezd robbanni. Ekkor a fegyver amire átváltasz mondjuk az infinity pistol tárja 1-ről kb 112 ig feltud menni ezáltal az ereje szó szerint 112x-es lesz így Pyro Pete true vault hunter modban Infinity Pistol-al kb 10-20 másodperc és lehet sokat is mondtam. Azt nem tudom, hogy miért hagyják benne, de ezzel a glitch-el szó szerint az egész játékot kivégzik mivel szinte semmit sem kell csinálnod csak lőni mint a hülye mindent. Én kipróbáltam, meg is öltem vele pár boss-t de totál elveszti a feelingjét a játék. Viszont Pyro megölése 4 ember számára is majdnem lehetetlennek tűnik, de meg lehet csinálni jó taktikával az elején csak Electro fegyó+slag majd Harold pistol + slag. Én néztem ahogy a készítők sokadjára tudták csak megölni pedig a legjobb fegyvereik voltak.
-
DariusTrox
tag
Március 24-én minden kiderül

-
DariusTrox
tag
Új játszható karakter és megjön a várva várt szint emelés

[link] -
DariusTrox
tag
Sziasztok! Akinek volna kedve Terramorphus (Soloban is megy de többen izgalmasabb), Seraph Guardians vadászathoz, vagy esetleg segítség kellene a true vault hunter módhoz (teljesen végigtolni) vagy új karival kezdené a játékot az vegyen fel. Lvl 50 Sniper assassin vagyok új játékhoz pedig egy Mechromancerem van. Steam nevem: Darius Trox
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az az érzésem csak a kari dlc volt a nagy bejelentés
Amúgy ez elég biztosnak tűnik így.