Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DariusTrox
tag
Kipróbáltam sok fajta build-et, az elején csak snipereztem (minden fps játékban nekem ez a lényeg a sniper
) nagyon könnyen vittem végig. Terramorphust először sniperként győztem le semmi trükk semmi extra fegyver még bee shildem se volt csak a jó öreg Sink me Scarlett Sniper + healing gránát és jól időzített action skill. Utána kicsit próbálkoztam melee build-el is, nagyon durva volt egy dash 1 kill és így tovább szó szerint folyamatosan deception-ben mentem ha volt 30 ellenség mind a 30 egy deception alatt meghalt. Keményebb boss-ok ellen azért fegyver is kell nem csak melee dmg. Jelenleg a favorit buildem egy full gun dmg-re és azon belül pistol dmg-re ráállt skill kiosztásom és relicem van. Messze a legdurvább dmg amit eddig tudtam sebezni most jött meg igazán a Double penet harrold gun-nal és bee shiled-el. Azóta Seraph shotival tolom + infinity pistol + harold gun + moxxi shoti. Ez a játék inkább arról szól vagy-e olyan szerencsés vagy kitartó, hogy a legjobb cuccokat megszerezd és akkor minden könnyebb. Minden kari tud sniper lenni, sőt úgy tudom siren-nel vagy talán gunzival sokkal nagyobb sebzést lehet sniperként bevinni ha arra specializálódik valaki. Szó ami szó az elején sniper jobb messziről kiszedni ellent ami közel jön deception arrébb menni majd megint durrogtatni had szóljon
Jah és Zero az egyetlen kari aki nem liheg!!! hoppáré 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) nagyon könnyen vittem végig. Terramorphust először sniperként győztem le semmi trükk semmi extra fegyver még bee shildem se volt csak a jó öreg Sink me Scarlett Sniper + healing gránát és jól időzített action skill. Utána kicsit próbálkoztam melee build-el is, nagyon durva volt egy dash 1 kill és így tovább szó szerint folyamatosan deception-ben mentem ha volt 30 ellenség mind a 30 egy deception alatt meghalt. Keményebb boss-ok ellen azért fegyver is kell nem csak melee dmg. Jelenleg a favorit buildem egy full gun dmg-re és azon belül pistol dmg-re ráállt skill kiosztásom és relicem van. Messze a legdurvább dmg amit eddig tudtam sebezni most jött meg igazán a Double penet harrold gun-nal és bee shiled-el. Azóta Seraph shotival tolom + infinity pistol + harold gun + moxxi shoti. Ez a játék inkább arról szól vagy-e olyan szerencsés vagy kitartó, hogy a legjobb cuccokat megszerezd és akkor minden könnyebb. Minden kari tud sniper lenni, sőt úgy tudom siren-nel vagy talán gunzival sokkal nagyobb sebzést lehet sniperként bevinni ha arra specializálódik valaki. Szó ami szó az elején sniper jobb messziről kiszedni ellent ami közel jön deception arrébb menni majd megint durrogtatni had szóljon
Jah és Zero az egyetlen kari aki nem liheg!!! hoppáré