Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem a tűzlabdás SMG ilyen,alapból szór,mint az állat,messzire nem is megy,mert felrobbannak a bogyók,DE ha ellen van,akkor szépen rámennek a tűzlabdák,és még a tára is egész jó,76-os asszem'
Különösen olyan ellen esetén jó,ami takarja pl.magát,vagy mint a spiderant-ok,mert szóródik szét a lövedék,de ugye "ráhúz",és oldalról,hátulról is elkapja a delikvenst,fel is gyújtja.
Mondjuk annyiból nem jó,hogy csak tüzes elementálom van,ezek a fegyók is végülis azok,és most mentem a Roland után nyomozós küldire,ahol jeleket kell keresni,és egy csomó Pyro van,amik ugye ellenállóak,nem tudom kihasználni...
De nem resist-es ellent,Nomad-t seperc alatt felgyújt.Jaja,Dart a pisztoly,néztem is a wikin,csak inkább leírtam,milyen,hátha nem mindenki nézte még ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest