Hirdetés
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem a tűzlabdás SMG ilyen,alapból szór,mint az állat,messzire nem is megy,mert felrobbannak a bogyók,DE ha ellen van,akkor szépen rámennek a tűzlabdák,és még a tára is egész jó,76-os asszem'
Különösen olyan ellen esetén jó,ami takarja pl.magát,vagy mint a spiderant-ok,mert szóródik szét a lövedék,de ugye "ráhúz",és oldalról,hátulról is elkapja a delikvenst,fel is gyújtja.
Mondjuk annyiból nem jó,hogy csak tüzes elementálom van,ezek a fegyók is végülis azok,és most mentem a Roland után nyomozós küldire,ahol jeleket kell keresni,és egy csomó Pyro van,amik ugye ellenállóak,nem tudom kihasználni...
De nem resist-es ellent,Nomad-t seperc alatt felgyújt.Jaja,Dart a pisztoly,néztem is a wikin,csak inkább leírtam,milyen,hátha nem mindenki nézte még ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest