- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Skacok! Ez a PT2 eddig zseniális. Mintha új játékkal játszanék. Új ellenfelek, sokkal erősebbek, úgy mint mondtátok. Itt már komolyan taktikázni kell és beosztani a tápanyagot.Megtanultak lőni, mindegyik valamire rezisztens és jóformán egy rakétavető, ami éppen, hogy hat ellenük, pedig 2 szinttel alattam vannak. Ha azonos a szint, már spuriztam is vissza nyugodtabb vizekre. Most is mikor a csorda rám tört és kidobtam 2 db ágyút, másodpercek alatt arra volt csak időm, hogy egy épületbe berohanjak és kis regenerálódásra.....na ekkor hallottam, hogy jön egy Super Badass Nomad Brutal és magáll az ajtóban. Azt hiszem a neve mindent elárul.
Sokszor a kipakolt ágyúim elől fedezékbe bújnak. Ja és még el sem jutottam Sanctuaryba. Mi a csuda lesz még itt. Azt hiszem nem ártanak azok a GK-k 
Speciel és a PT2-be illesztem az oasist, mert a PT1-ben lv10 különbség volt és dög unalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor a kipakolt ágyúim elől fedezékbe bújnak. Ja és még el sem jutottam Sanctuaryba. Mi a csuda lesz még itt. Azt hiszem nem ártanak azok a GK-k