-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
Borderlands Teaser Trailer - Mask of Mayhem
Kezdődik...
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
imre687
tag
Valakinek nincs kedve ps4-n játszani esetleg egy kezdőnek segíteni?
üdv:imre
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #12994 üzenetére
Ebben szeretnék bízni én is, de nem nagyon megy. A CDPR-en kívül már nem bízom egyik fejlesztőstúdióban sem. A Bioware is hasonló cipőben járt szerintem, a Mass Effect 2 óta nem produkáltak értékelhetőt, erre kijöttek az Anthemmel, amivel elkövették ugynazokat a hibákat amikbe a többi looter-shooter is belefutott korábban. Nem tudnak tanulni egymás hibáiból? Csak remélni tudom, hogy a Gearbox jobban figyel.
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #12993 üzenetére
Amúgy igen, nekem is ott van a félsz. Gearbox egyelőre úgy tűnik csak árnyéka régi önmagának, Randy meg maga a két lábon járó botrány. BL2 óta nem sok értékelhetőt tettek le az asztalra.
Igazából azért bízom kicsit a játékban mégis, mert szerintem ők is nagyon jól tudják, hogy ha ezzel most nem szakítanak, akkor eléggé megnézheti a stúdió magát.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
jambiyya
őstag
-
Edem05
őstag
Ezt csak úgy itt hagyom...
-
nagyúr
-
jambiyya
őstag
Upsz, én meg csak most olvasom, pedig ráértem volna.
Milyen volt?
Lesz megint? -
dioka7
senior tag
Ejj, beszívtam a mai napot. Még most indulok haza munkából, így mégsem tudok menni. Sry
Jó játékot nektek![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #12980 üzenetére
Mit szóltok egy OP8 elölről kezdéshez?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
[Prolixus]
addikt
Na és akkor milyen szintű karit hozzunk?
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #12977 üzenetére
A 9 jó nekem is. Akimbooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #12976 üzenetére
Igen saccperkábé nekem is jó úgy.
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #12974 üzenetére
Jól hangzik - óra is van már letűzve?
-
Edem05
őstag
A macska rúgja meg, hát nem eladtam a gépem. Pedig most, elkapott engem is a nosztalgia hangulat, hogy megláttam van új hsz a topikban
-
nagyúr
Engem is érdekel a dolog, régen gunzerkeltem / sirenkedtem már egy jót utoljára - meg amúgy is, elbizonytalanodtam, hogy tényleg bele akarok-e tolni még 50 órát a Shadow Tactics hardcore fokozatába meg a badge-ekbe
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #12969 üzenetére
Hiányzik nekem is a játék. Akár össze is egyeztethetnénk néha egy-egy co-op kört, bár én is elég random és hektikus módon vagyok elérhető. :/
-
dioka7
senior tag
válasz Hzoltan969 #12969 üzenetére
Hát az attól függ, hogy neked mikor lenne jó. Nekem is van egy UVHM eleji karim, aki átoperálható bármivé, de leginkább siren szeretne lenni
-
Hzoltan969
tag
Van valaki, aki játszik még ezzel és lenne kedve coop-ozni? Én most kb. 1 év után újra kedvet kaptam, van egy karakterem UVHM elején, a többiek meg mindenfelé 0-50 között.
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
Ps4en mennyire jó a vros verzió? -
Drizzt2123
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, megoldódót a probléma, kaptam az xp-t csak az xp csík nem mutatta, de elértem a lvl 70 és megjavult.
-
nagyúr
válasz Drizzt2123 #12962 üzenetére
Dobj be egy screenshotot a karakterlapról, ahol látszik az XP, hátha abból kiderül valami.
-
addikt
válasz Drizzt2123 #12962 üzenetére
Van még az a True Vault Hunter, meg Ultimate Vault Hunter Mode a főmenüben, mint New Game+ lényegében, mintha azoknál is lenne szinthatár, nem az kavar be? A váltáshoz végig kell vinni a fősztorit ha jól emlékszem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Drizzt2123
csendes tag
válasz [Prolixus] #12961 üzenetére
Biztos
-
[Prolixus]
addikt
válasz Drizzt2123 #12960 üzenetére
Ha 69 eljutottál akkor valóban, biztosan megvan az UVHM2. Ilyen bug-ról még nem hallottam, de neten se találni ilyesmit. De 69 az gyanúsan a BL1-es max szint, biztos BL2 játékról van szó?
-
addikt
válasz Drizzt2123 #12958 üzenetére
Rosszul tudod, a GOTYban nincs benne az UVHUP2, az külön DLC.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Drizzt2123
csendes tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy nem fejlődik lvl69 után a karakterem, a GOTY verziót vettem és ha jól tudom a lvl72-höz az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 kell és az benne van ebben a verzióban, mi lehet a baj?
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #12956 üzenetére
Szerintem sem kell pont azonos erősségűnek lenni a karaktereknek - főleg amikor bedurvul a dolog, nem árt, ha van egy kicsit könnyebb opció is.
-
[Prolixus]
addikt
-
Amartus
senior tag
válasz [Prolixus] #12950 üzenetére
Én inkább olyan utolsó javításnak gondoltam volna hasznát, ahol, bár nem Salvador ellen akarok beszélni, kiegyensúlyozzák Sali irgalmatlan előnyét a többi karakterrel szemben szóló játékban.
És ha ez megvan, akkor gondolkodnak új helyszín, új történet, új szereplők vonalon. De már a kiegyensúlyozottságra is figyelve. És akkor az lehetne poénosabb, agyamentebb is.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #12952 üzenetére
Szerintem egy 100x100x60-as NUC esetében akkora a méretkülönbség, hogy az már más műfaj. Bedobom a kabátzsebembe, és viszem magammal
Persze, kell hozzá periféria - de azt most már egy TB dokkolóval jól lehet uniformizálni. Ha meg game, akkor direktbe kötöm a monitort a dokk helyett."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
sss
őstag
válasz [Prolixus] #12948 üzenetére
A konzol(oka)t már eladtam. Idén elvétve volt időm/kedvem játszani, kb Unreal Tournament (aka UT99), és Heroes of Might and Magic II. amit néha előveszek. Ezek meg már egy telefonon is elfutnak. Vezetékesen is.
De ha jön az új borderlands, akkor muszáj lesz új cpu/vga párost beszerezni. -
nagyúr
válasz [Prolixus] #12950 üzenetére
Őszintén szólva, ha csinálnak egy akkora új térképet, mint a BL2, jó helyszínekkel, akkor felőlem jöhet a karakter-remix Szerintem Aurelia már kifejezetten fárasztó volt a túlbonyolított skilljeivel, sőt, már a Doppelgangerből is úgy rémlik, hogy az egyik skilltreet teljesen ignoráltam. Nem kell túlerőlteni az RPG vonalat, ez alapvetően akkor is egy shooter.
(#12947) sss: én most újítottam, 3 évre vszleg nyugi lesz, de utána gyanús, hogy az asztali gép megy a történelemkönyvbe. Mondjuk már most is áttértem volna NUC-ra, ha lenne értelmes.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #12949 üzenetére
Hát igen, nekem se nagyon tetszik hogy kb ugyanazoknak az alapötleteknek a különböző feltupírozott változatait kapjuk újra és újra. Így van ez már 3 játék óta és úgy tűnik ez most sem fog változni sajnos:
Lopakodós karakter: Lilith, Zer0
Melee karakter: Brick, Krieg, Zer0
Valami harmadik "szereplőt (robotot/turretet/hologramot) megidéző karakter: Roland, Gaige, Axton, Wilhelm, Jack
Valami chain-damage jellegű izét megidéző karakter: Mordecai, AureliaAmi egyedi az Salvador (de zéró fantázia, 2 stukker wow), Nisha (aimbot plusz megint zéró fantázia 2 pisztoly wow), Athena és Maya (my love forever lasting ), meg Clappy de ő meg nem számít mert csak az előbbiek mix-e a random action skilljével.
Szóval az első gondolatom nekem is az, hogy unalmas ez már és igazán kitalálhatnának valami mást. Mondjuk azt én sem tudom mit. Másrészről azért egyéb skill-ek eléggé egyedivé és mássá teszik ezeket a karaktereket (mennyire más egy Axton mint mondjuk egy Gaige), van amelyik eleve egy mix (ebben a csoportosításban pl Zer0) stb-stb.
Szóval nem feltétlenül rossz ez. És lehet mindegyiknél lesz valami twist, pl kétlem hogy ha a Siren tényleg melee fókuszú lesz, akkor lenne egy Phasepunch képessége és ennyi.
-
Amartus
senior tag
Elnézve a linkelt videókat, olyan mint a karakter dlc-k a B2-höz...
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #12945 üzenetére
Is a war coming?
-
törölt tag
Üdv!
Borderlands 2 játékosokat keresek teljes kampány végigjátszásra !
-
[Prolixus]
addikt
válasz tibee77 #12942 üzenetére
Szerintem semmi különös. Az utolsó patch elég régen volt, hivatalosan is leállt a játék támogatása ilyen téren. Az utolsó patch-ekben lett tweakelve a drop rate legenadary-kra, meg pár skill is lett állítva (pl Maya cloudkill skill-je kapott egy jelentős tápot) de lényegében ennyi.
Van viszont community patch, szerintem érdemes felrakni:
[link]I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
2ev Diablo 3 es 2 ev POE utän kicsit besokalltam az arpg-ktöl es gondoltam ujra elöveszem ezt a regi kedvencemet.Mär nem emlekszem jol de anno szerintem minden kasztbol felhuztam egy 72-est es 1-2 karit meg talän op8ig is vittem de mär tenyleg nem emlekszem, eleg reg volt.Volt valami erdembeli vältozäs azota?Patch-ek, kari vältozäsok ilyesmik?Anno nagyon szerettem Krieg-et meg Gaige-et is, velük sokäig toltam.Van valakinek kedve a napokban uj karit kezdeni esetleg?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
saman1997
újonc
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy valakinek nincsen felesleges Borderlands 1 GOTY Steam kulcsa? ha valakinek esetleg lenne azt nagyon megköszönném privátban írjatok kérjek ha van nagyon szépen köszönöm előre is
-
zilazil
őstag
válasz [Prolixus] #12939 üzenetére
A gondok abból adódhatnak, hogy a kreatív igazgató Mike Neumann (Scooter) elhagyta a Gearboxot egészségügyi okok miatt.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Edem05 #12937 üzenetére
Jah nagyon nyúzzák ugyanazt a bőrt. Már kicsit aggasztó, hogy őszinte legyek, hogy mennyire semmi maradandót nem rakott le az asztalra az utóbbi 5 évben a Gearbox. Szóval az én olvasatomban nem úgy indulunk neki a BL3-nak, hogy "Hejj, tuti jó lesz".
-
zilazil
őstag
Teleportos megoldással, vagy a kontrolleren lévő kurzorral, de az eléggé hányinger keltő. (bár ezt csak az Oculusos tapasztalat mondatja velem, nem tudom hogy működik a PSVR, de gondolom hasonlóan)
Mindenesetre én nagyon remélem hogy kiadják PC-re is, hatalmas élmény lenne.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Amekkora itt a forgalom, gondolom elfér némi Battleborn rant Single only.
Szóval, már jó régen volt, amikor megvettem a játékot, lejátszottam a prológot, és aztán valahogy sehogy nem volt kedvem visszatérni hozzá. Mostanában szedtem elő megint, lejátszottam 2.5 pályát, és... hát, el vagyok borzadva. Az első gondolat, hogy "mi az atyúristen ez a szar???", nem teljesen fair, mert van egy csomó jó dolog is benne, de az összhatás mégis katasztrófa-közeli. Eddig négy karakterrel játszottam, mindegyik tetszett, bár a 30-50 perces küldetések végére már kezdett unalmassá válni a limitáltságuk (1 fegyver + 3 spec támadás cooldown mellett). A szövegek szintén egészen jók, néha kissé fáradtak, de többször viccesek.
A játék leglátványosabban idegesítő része a körítés. Én értem, hogy egy MOBA játékban lobby van, meg preparing for mission, meg apámf***a, de amikor single-ben játszom, akkor ez a sok baromság ugyan mire való? Kíváncsiságból lemértem, 2 perc 10 másodpercig tartott a játék indításától eljutni addig, hogy ténylegesen játsszak - ebből mondjuk a 10 másodperc volt az inputjaim. A C64-en nemigen volt játék, amire ennyit kellett volna várni...
És aztán ami végképp igazán beteszi a kaput, az a küldetések, amik drámaian, brutálisan rosszak. Ugyanazokat a pár elemből összerakott sémákat ismételgetik, a bossfightok a cooldownok miatt embertelen hosszúak és unalmasak, és melléjük a történet totálisan értelmetlen. Szóval akkor minek az egész?
Valahol sajnálom a játékot, mert vizuálisan tetszik, a karakterekben is van egy csomó jó ötlet, és akár még azt is el tudom képzelni, hogy MOBA-ként élvezetes - a single módja viszont gyakorlatilag zsebmetszés, semmit nem ér. És ami a legrosszabb az egészben, egy ilyen produkció után erős gyanakvással fogok tekinteni a Gearbox minden további outputjára - tartok tőle, hogy a BL3-ba is bele fog kerülni valami népszerűsködő borzalom...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hali.
Tudna valaki linkelni a karakterekről rövid, tömör összefoglalót, hogy melyik milyen játékstílust/modort preferál, mire képesek?
Is erősök most kezdik, de én a karakterek felével sosem toltam..l
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nagyúr
válasz Amartus #12928 üzenetére
select new char (akkor is, ha az aktualis), es utana az inditasnal, amikor nvhm-tvhm-uvhm kozottt valasztass, reset progress, es aztan uvhm.
op8 vegigjatszas amugy nagyon fun mechro?"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Amartus
senior tag
Hogyan lehet újrakezdeni a játékot. úgy. hogy csak az UVHM-es részt akarom megcsinálni? Arra gondoltam, hogy OP8-s karakterrel újrajátszom az elejétől. Mintha resetelném. Vagy csak editorral lehet?
-
dioka7
senior tag
hipphopp, máris 4en lettünk Hát most a héten már nem jó nekem, mert minden estém foglalt, de a jövőhéten muszáj lenne megnézni, hogy mi is az a raid boss
-
dioka7
senior tag
válasz vitaro #12922 üzenetére
UVHM elején újra kellett osztanom a skilleket, mert nem tudtam a Bullymong-os "hairball" küldetést megcsinálni, mert azonnal legyilkolta a dögöket a felhő. Szóval addig ki kellett iktatni, persze utána ment vissza
(#12920) gbors Vizuálisan, na igen. PhysX bekapcsolva, és alig tudok head-shot-ot adni nekik. Na nem azért mert annyira béna vagyok, hanem mert nem látom a sok effekttől a fejüket
A raid bossokról annyit, hogy sosem volt egyhez sem szerencsém. Nem volt kivel rájuk menni. Egyedül meg nem vitt rá a lélek. Úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, hogy ott milyen a Maya.[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #12921 üzenetére
Annyira OP lett az a skill, hogy az első Wildlife-os küldetés során nem tudtam pusztán csak sebezni a loadereket, mert a cloud azonnal megölte az összeset.
-
[Prolixus]
addikt
Az utolsó patch volt, vagy az azelőtti. Érdekes annak a skill-nek az élete: Játék szinte teljes támogatottsága során egy harmatgyenge, használhatatlan, rosszul skálázódó xar. Utolsó patch után: Meg UVHM alacsonyabb szintjein is OP skill, must have skill.
Gearbox, én így szeretlek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #12917 üzenetére
Hát mer' úgy tűnt Azt vettem ki a szavaidból, hogy alapból Salvador a legdurvább, de mindenkit fel lehet hozni hasonló szintre megfelelően elborult buildekkel - sztem meg Salvador előnye "odafenn" is megmarad.
Joltzot meg szeressük, szimpatikusan elmebeteg(#12918) dioka7: a corrosive cloudról érdemes tudni, hogy eredetileg szart sem ért - valami nagyon késői patchben tolták meg, úgyhogy az ittlakók többsége nem is nagyon játszott úgy Mayaval, hogy azt érdemben használta volna. A converge skill viszont nekem is a kedvencem - nem csak eredményét tekintve, hanem vizuálisan is
Boss-ok alatt inkább a raid bossokat értem, mint a játék közben előforduló macskajancsikat.(#12919) Amartus: igen, emlékszem mit műveltetek ketten OP7 vége felé - gyakorlatilag munkanélkülivé vált a gunzerkerem
-
Amartus
senior tag
Már kettő, de főleg három mechro is csodát tud művelni magas anarchy-val. Csak a megfelelő Fibber kell hozzá.
-
dioka7
senior tag
Pont most nyomok egy végigjátszást. UVHM elején lvl50-nél kimásoltam a mentést, így editorral innen bármikor tudok, bármilyen karakterrel egy jó nyomulni
Lehet h kipróbálom a mechro-s technikád.
A sirent azért szeretem, mert a corrosive felhő, amit kb 5-7mp-ként a lövéssel "közvetít" az enemy-knek, az elég nagy segítség. Emellett, mikor a gömb az összes sebzést rányomja az ellen-re, akkor azért az elég jól gyalul. Slag+elekrtomos (pajzs kb azonnal eltűnik), tűz+corrosive (amik a slag miatt eleve duplát sebeznek). És ráadásul még egybe is rántja a szétszóródott "csordát". Közéjük szoktam dobni valami legendary gránátot, aztán van, hogy lőni sem kell, mert a sokféle elementál sebzés kinyír mindenkit. Ezért szeretem. Amúgy van sok boss, amik fegyverrel nem slag-elhetőek, vagy csak nagyon nehezen és rövid időre, de a gömb azonnal slag-eli. Szóval szerintem a boss-ok sem olyan nagyon nehezek vele, bár igaz, hogy nem berohanós játékra való. Volt már, hogy berohantam a tömegbe és láttam, hogy hülyeség volt, felugrottam, felkaptam a legtávolabbi ellenfelet és akik körülöttem voltak, mind elrepültek mellőlem a gömbhöz, így megmenekültem. Szóval jó kis taktikus karakter Szerénke. -
[Prolixus]
addikt
Hát pont ezért írtam hogy alapjáraton a Gunzi a legerősebb kari, úgy csinálsz mintha ellentmondtam volna neked. Igen, ez szentigaz, de kb az egyetlen stream amit nézegetek random rendszerességgel az Joltzdude139 streamjei, és ő már szinte mindegyik karival csinált durva dolgokat és nem csak specifikus helyzetben specifikus boss ellen. Meglepő, hogy mit ki nem lehet hozni egyik másik kariból, megfelelő gear és skill kombóval. De igen, legjobb all-around kari Salvador, ez teljesen egyértelmű.
A legélvezetesebb persze Maya, Queen of Sirens, hot chick with crazy-ass powers. Persze ez már inkább ízlés dolga a fentivel ellentétben.
-
nagyúr
válasz jambiyya #12913 üzenetére
Maya nagyon dinamikus, igen élvezetes vele játszani, sok jó trükkje van (khmmmm). Még megrögzött gunzerkerek is tudnak bánni vele
(#12914) dioka7: mondjuk bossok terén Maya sem annyira acélos - legalábbis soloban. Három Maya - az már mindjárt más
Gunzival akkor fun játszani, ha könnyen jön a vörös köd effektus. Berohan az ember a sűrűjébe, aztán arat. Legfeljebb lelövik - 1-2 másodpercen belül általában úgyis second wind van.
Gaige-dzsel kitűnően el lehet lavírozni alacsony anarchy mellett is - én egy idő után arra jöttem rá, hogy ez egy kétszemélyes co-op játék Deathtrappel, és érdemes hagyni, hogy a robot irányítson.[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
Hát nem tudom, nekem csak a siren a leg"vaddisznóbb". A gunzi is jó lehetne, de nekem nem fekszik annyira, valahogy nem tudunk "eggyé válni" axton szvsz gyenge (nekem/szerintem), mechromancer, csak az anarchyval ütős, de ahhoz sok idő kell, hogy felpörögjön. Nekem zero a legesleggyengébb, és még van psycho. Na ő is egy vadállat, de ő boss-okkal szemben nem az igazi, mert hamar legépelhető, ha nagy a beérkező sebzés. Sirénnel szépen lehet ballagni, és az ugráló/repkedő ellent is szépen kényelmesen lehet aprítani. Ha pedig baj van, felkapom az enemy-t és lehet spurizni, amig nől az élet+pajzs. Valamint az ő skill-je tölt vissza talán a leghamarabb. Nekem Ő a "the best".
-
nagyúr
válasz jambiyya #12907 üzenetére
(#12908) [Prolixus]: az ellenségek többségére működő, hosszabb ideig fenntartható damage output terén nem hiszem, hogy tudsz bárkit a gunzival szembeállítani. De az igaz, hogy a karakterek többségéből sokkal többet ki lehet hozni, mint elsőre látszana, különösen 1-2 kill erejéig.
-
Pörp
senior tag
Köszönöm mindenkinek. Ez mennyire elrontott skillplan lvl30 Axton-nak?
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Megfelelő build és gear kombinációja mindenkiből egy gyilkos vadállatot tud kihozni, ha még pontosabbak akarunk lenni. De egy mezei user-nek biztosan a Gunzi a legerősebb karakter, főleg az endgame felé.
Amúgy az assult rifle-ők gyengébb ebben a játékban általánosságban, persze van kivétel és van kari akinek vannak specifikusan AR boost skilljei (Axton).
-
nagyúr
válasz jambiyya #12905 üzenetére
Specifikus eseteket kivéve csak a chaotic evil monk class modot használom, anélkül a shotty-s carnage nem is működik igazán jól. Majd felteszek róla valami videot.
Pisztoly: dp harold + slag troublemaker. Több damage, és survival is overrated anyway"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
jambiyya
őstag
Ha gunzerker és pisztoly, akkor: double penetrating harold+grog nozzle+sheriff’s badge
Legendary hoarderrel lőszert generál, bár dühöngés alatt is megtörténik ez, meg különben is van jobb.Shotgunokkal még nem tudtam reprodukálni a gbors féle pusztítást (azt tényleg látni kell).
-
nagyúr
válasz vitaro #12903 üzenetére
Kiegészítésként:
Én általában a pistol, shotgun, smg hármasra szoktam rámenni, kiegészítésként a negyedik slotba kerül sniper rifle vagy launcher. Esetleg ha egy kivételesen jó assault rifle beesik, akkor az megy valamelyik helyére.
Kivéve gunzerker, ott shotgun+shotgun és pistol+pistol a divergent likeness skill miatt.Tömeggyilkosság terén a gunzerkernek nincs párja, de a psycho és a siren is nagyon igyekszik
-
vitaro
senior tag
Egyáltalán nem érdemes csak és kizárólag egyetlen fegyvertípust használni, pillanatok alatt elhasználnád az összes lőszered. Arról nem is beszélve, hogy shotgunnal pl macerás lehet a repülő ellenfelek levadászása. Lehet egy típusra fókuszálni (Maya - SMG), de jó ha van nálad minden fajtából legalább egy.
Ami a hentelős karaktereket illeti, az általad felsoroltak mindegyike durva pusztítást tud végezni. Egyéni preferencia kérdése a dolog.
-
Pörp
senior tag
Egy-egy karakternél mindig csak egy fegyverre érdemes gyúrni? Teháp pl. csak shotgun? Mennyire életképes több fegyvertípussal is menni egyszerre? A siren,psyco,gunzerker ezek a leghentelősebbek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest