Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amartus
üzenetére
Deathtrapek is nagyon jól nyomták. Az utolsó meccsen 2x azt hittem, vége a dalnak, mert hiába jön valaki éleszteni, Scorch / Dukino anyukája ki fogja nyírni őt is. Erre felbukkan egy DT, megáll az aktuális ellen előtt kb. 2.5 cm-rel, mértani pontossággal a line of sight közepén

(#11717) pohár: hadd lássuk!

(#11718) Edem05: basszus, pedig gondoltam is, hogy jó lenne, ha jönnél - legközelebb nem marad ki egyik kommunikációs csatorna sem

Slot4 empty? Why?
Skillfa pontosan hogy néz ki? Sose késő újat tanulni
(#11719) sto1911: egy próba nem árthat - ha csinálsz OP8-as karaktert, akkor csak írj

Új hozzászólás Aktív témák
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gumi és felni topik
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Bomba ár! Dell Precision M6800 i7-4710MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2200M I Cam I W10 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest