- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
A Steam elkészítette az éves személyre szabott összefoglalót (Steam Replay 2024 néven fut), és a BL2 újrajátszásom lett az egyik a top 3 játékból. A másik két játék mellé valami generikus kommentett fűzött a Steam, ellenben a BL2 mellé: "It's ok to admit you love Handsome Jack."
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13569 üzenetére
Felrakta a winfost és azonnal működött.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tud együtt játszani egy 40 es és egy 43-as szintű játékos? -
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13558 üzenetére
Kérhetsz fegyvert másik játékostól még. Én nem vagyok otthon sokáig most, szóval nem tudom fejajánlani, de valaki szerkeszthet neked egy fegyvert amit átad ha egy játékba csatlakoztok. Mint utolsó mentsvár, ha nagyon kell a Pimpernel és nem akarsz farmolni a mentéses módszerrel amit vitaro említett.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
nagyúr
válasz sanya53 #13558 üzenetére
Esetleg próbáld meg a chatGPT-t segítségül hívni. A "hogyan készítsek új fegyvert a gibbed programban?" promptra elég részletes leírást adott.
Előtte persze készíts biztonsági másolatot a karakterekről[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
sanya53
aktív tag
Néztem pár videót róla, de nekem nehéznek tűnik.
A fiatalok úgy kezelik ezt a programot mint a sicc, de szerintem nekem nem menne.
Sajnos szembesülnöm kell a hülyeségemmel minden nap, hogy nem tanultam angolul.
Az én időmben rikaság volt még mert a ruszkit nyomták. Ma meg már késő mert nem tudom megjegyezni a szavakat sajnos, 61 vagyok. -
nagyúr
válasz sanya53 #13556 üzenetére
Én beletennék egy kis időt a helyedben. Tud olyat, hogy egy kód alapján csinál fegyvert - keresel egy Pimpernel kódot a neten, bedobod az editorba, átállítod a szintjét, és kész. Vagy ha van Pimperneled, akkor szimplán azt szintezed.
Én egyszer végiggyalogoltam a játékon NVHM-től OP8-ig (akkor még az volt a teteje), akkor becsülettel kifarmoltam minden szükséges tárgyat / fegyvert - az is csak azért volt lehetséges, mert elsősorban vagy sűrűn potyogó, vagy automatából vehető cuccokat használtam, és Torgue Tokent meg Seraph Crystalt relatíve egyszerű gyűjteni Gunzerkerrel. Onnantól kezdve pedig egyáltalán nem vagyok hajlandó farmolással időt tölteni
-
vitaro
senior tag
válasz sanya53 #13547 üzenetére
Tedd írásvédetté a mentésedet mielőtt leadod a küldetést, majd a kapott fegyvert tedd be a Claptrap féle stash-be. Kilépés-folytatás, megint mehetsz leadni a küldetést. Lehet farmolni minden elementből. Csak ne feledd el levenni az írásvédettséget ha végeztél.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet beszerezni a Pimpernelt többször is?
Sok videón látom, hogy szinte minden fajtából van nekik.
Nekem egy is elég volna OP10 kellene. -
nagyúr
válasz [Prolixus] #13545 üzenetére
Bizodalomban én sem bővelkedem
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #13543 üzenetére
Valami olyan játékmódot keresztem, ahol többet lehet sniperkedni, nem volt hangulatom ahhoz a vadbaromkodáshoz, ami Salvadorral vagy Krieggel alap
Ja, Joltz-ot meg Bahroo-t én is bírtam, elmebeteg dolgokat találtak ki (vagy kiválóan mutatták be azokat az elmebeteg dolgokat, amiket mások találtak ki). A játék közben előkotortam a Master Gee one shot videot, az a mai napig nagyon vicces.
-
[Prolixus]
addikt
Miért pont mechro-val indultál neki újra? Vagy Krieg vagy semmi!
Én már évek óta nem játszottam vele (igazából úgy nagyjából semmivel se), de Joltzdude139 dedikált Borderlands streamer youtube-ra feltöltött videóit mindig megnézem mai napig. Talán az egyetlen játék amit nézni is szeretek, nem csak játszani.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
nagyúr
Előszedtem megint a játékot, csak lightosan, mentem egy TVHM kört Gaige-dzsel. Nem öregedett rosszul, a poénok felére már nem is emlékeztem, nagyon fun volt az idő nagy részében.
A raid boss szólózás nem a mechro-nak való, pedig azt hittem, 3-400 anarchy-val azért lehet haladni - de pl. Pete-ről csak a pajzsát bírtam leverni, a health barjából csak 20-30%-ot; a sárkányok közül több kísérletre egyet sikerült - Vorac-ra meg már rá sem mentem Ifj. Crawmerax viszont meglepően problémamentes volt, jól elvoltak Deathtrappel.
Aztán a tréfa kedvéért átoperáltam a karaktert Gunzira. Sárkányok harmadik kísérletre (a lilára nagyon kell figyelni, brutál nagyot üt a köpete), Pete meg elsőre, úgy, hogy az összes novát arcba kaptam, és egyszer sem használtam a zuhanyt A jó öreg Salvadorra lehet számítaniEgyedül a Fight for Sanctuary DLC lógott ki az összképből, az olyan volt, mintha a BL3 összes rossz tulajdonságát igyekeztek volna áthozni a 2-be, az előnyök nélkül. Csapnivaló írás, agyzsibbasztóan unalmas és hosszadalmas sidequestek, pofámba ugráló 2-hit-killes ellenfelek. No meg Vaughn. Mondjuk az alapsetting jó, ill. volt egy-két jól sikerült fanservice küldetés is. A helyszínek is többnyire rendben vannak. Az effervescent geart így visszatekintve nem feltétlen erőltettem volna, de a Toothpick azért eléggé megkedvelhető.
Szóval asszem maradok a 2012-2014 contentnél"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Werkly
őstag
A Tiny Tina's Dragon mikor elérhető a B2-ben illetve hogyan? Kösz!
-
Yutani
nagyúr
Egy kis érdekesség: Most, hogy érkezik a Tiny Tina's Wonderland, a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep BL2 modot kiszervezték standalone játékba, és ingyenesen lehet beszerezni az EPIC-en! Hajrá!
#tarcsad
-
nagyúr
Közben áttértem a Torgue DLC-re, ott rendben lévőnek tűnnek a dolgot.
Ezt meg csak úgy itthagyom, BÚÉK jelleggel"You may have noticed that everyone here is trying to kill you, Torgue personnel included. YOU'RE WELCOME. I didn't want you to get bored so I was like, F*ck it, give everybody guns! We lost like half our workforce in three days, but who gives a F*CK!?"
-
nagyúr
Sporttársak, csak nálam vannak középkomoly gondok a játékkal? A Lilith DLC megjelenése után fel-felbukkantak anomáliák, de most a Tina DLC-nek nekiállva csak pislogok. A skeletonoknál normális, hogy a lövedékek negyede találja el őket? A sárkányok korábban is gyorsabban repültek, mint a lövedékek? Mióta van a nagyobb orkokon reflectes páncél?
Tele van a játék ilyen meglepetésekkel, és OK, hogy 3-4 év távlatából nem mindenre emlékszem pontosan, de ez így nagyon gyanús..."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz davidkiss90 #13531 üzenetére
UVHM-ben igazítja az ellenfelek szintjét hozzád, Normalban és TVHM-ben nem. Szóval a megoldás az, hogy végigtolod Normalban és TVHM-ben, a főszálra koncentrálva, és UVHM-ben már mehet minden. Vagy fogsz egy korábbi karaktert, aki már UVHM, reset progress, és hajrá.
-
davidkiss90
tag
Sziasztok.
Nemrég nekiálltam megint kijátszani a gamet. Természetesen eredetiben van meg a játék.
Emiatt nem is értem miért csinálja azt velem, hogy nem a szintemnek megfelelő ellenfeleket ad. Az alapjáték kijátszása után a Dragon Keep DLC még jó volt, de a Scarlett kieg már csak 30-31-es elleneket ad, holott 39-es vagyok. Így nem tudok fejlődni.
Van valami megoldás, hogy a szintemnek megfelelő elleneket adjon itt is?
Köszi a válaszokat.
Energy Drink Collector
-
eddienhl999
tag
Köszi a válaszokat!
-
sss
őstag
válasz eddienhl999 #13527 üzenetére
Automatában lehet venni/vagy csak random találni health kitet.
A shield meg magától visszatöltődik.Vagy nem értem a kérdést.
-
nagyúr
válasz eddienhl999 #13527 üzenetére
Healing kiteket kell venni vagy találni, instaheal jelleggel működnek, nem lehet őket gyűjteni.
A játék későbbi részében a karaktereknek vannak különböző öngyógyító skilljeik, ezekre érdemes tenni pár pontot."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! A játékban hogyan tudom gyógyítani magam? Hiába nyomok bármilyen gombot nem gyógyul a karakterem.
-
Kódos
aktív tag
válasz leviske #13524 üzenetére
Szia nekem nem(epic handsome),es ha a crossplayre gondolsz steam es epic games kozott van,teljesen mindegy hol van meg a jatek.in game osszekapcsolhatod a steam fiokoddal es megtudod hivni olyan baratot is akinek csak steamen van meg.
(#13525) Enigma1945
Mar hogy a fenebe ne lehetne🙂 Es kotelezo is kiprobalni tobben is,a loot rendszer is rendben van,van szarabb is coop gamekben.Valaki nem tudja hogy az ele sebzesek ossze adodnak?Itt arra gondolok hogy maya acid cloud procoltatasa slag chances fegyverrel jobb mint egy corrosiveossal nem? van egy 2 pofatlan sea hawk,bitchem corrosiveban de eddig nem gondoltam erre jo lenne tudni
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Free lett a game. Letoltottem, az lenne a kerdesem, hogy multizni lehet vele? Meg nem tudtam elinditani.
Jonne valaki jatszani?Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
leviske
veterán
Sziasztok! Olyan problémája Steam-en volt már másnak is, hogy a játék az intrók után a DLC-k ellenőrzésekor crashel?
MOD: Illetve a Steam és Epic eredetű BL2 esetében él a coop, vagy célszerűbb inkább nekem is Epic-en beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, ha van itt még vki, hogy melyik a legjobb sniper puska és hol lehet összeszedni?
-
fasyrt
őstag
válasz TESCO-Zsömle #13518 üzenetére
Es mikor toltatok utolja haversraccal? Hatha jött közben patch vagy valami...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fasyrt #13517 üzenetére
Mikor valaki rányomott a kidobásra. Az inventory-ból eltűnt, de a karaktert nem hagyta el, nem repült ki semmi fegyver.
A remaster-ben van 1-2 lényelmi funkció, de olyan bugok is kerültek bele, amikkel az alap GOTY-ban nem találkoztunk.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fasyrt
őstag
válasz TESCO-Zsömle #13515 üzenetére
Marmint mikor tüntek el?
-
jambiyya
őstag
válasz TESCO-Zsömle #13515 üzenetére
Na ezt én is tapasztaltam, nem is egyszer...
-
pohár
félisten
volt belőle felvételem is, de szerintem már kitöröltem, már csak Mancival vannak videók, de azokat sem tudom miért, nincs bennük semmi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
Az egy emlékezetes meccs volt. Először toltuk OP8-on a digistruct peaket, megjelenik a két Saturn (WTF?), Te meg ott navigálsz közöttük bevarrt szemű ninja módjára. Percekig nem bírtam abbahagyni a röhögést
-
pohár
félisten
úúú bazz tényleg... mikre nem emlékszel
azoknak a kurva robotoknak nagyon jó a cloakjuk
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz fasyrt #13509 üzenetére
van, aki nem GOTY verziót vesz 5€-ért?
persze, minden küldi mehet coopban, egyik jobb, mint a másik (Torque és Tiny Tinás a legjobb szerintem)
a bug nem tudom mi lenne... de így semmi nem rémlik
-
fasyrt
őstag
Kerdes: Ha a sracokkal online coopoznank, akkor eleg a sima Borderlands 2, vagy erdemes a GOTY verziot megvenni?
Vagyis: a negy kampanyt amit a GOTY a season pass-szal ad az coopban is kijatszhato vagy csak single-ben?Illetve valami olyami urban legendet hallottam, hogy a GOTY bugos coopban. Ez igaz?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tibee77 #13507 üzenetére
[SPOILER!]Az a baj, hogy a második részben DLC-stől ellőttek szinte mindent, amit lehetett, amit nem, azt meg belerakták a TPS-be.
BL2-be annyi külső utalás van, hogy külön könyvet lehetne írni belőlük. Dragon Keep ugye a Fantasy+RPG műfajokról húzott le minden bőrt, de pl a Mercenary Day meg a keresztény irodalomról. Volt benne utalás Narniától kezdve (Marcus-tól egy ruhásszekrényen át lépünk be a havas páylára) a Grincsen át (maga a hegy, ahol kezdünk) a Karácsonyi Énekig ("nem túl magas növésű Timmy", aki azért nem hal meg, mert Ebenézer megtés és megmenti) minden.
Van egy barátom, aki fülig benne van ezekben a témákban, felváltva tátottuk a szánkat és óóztunk, hogy ez mi - az mi, attól függően melyikünk ismerte fel előbb. Egyedülálló élmény volt, melyről már akkor tudtuk, hogy megismételhetetlen. Kétszer ugyanabba a folyóba nem tudsz belelépni.
Ettől függetlenül a BL3 lehetett volna jobb játék, mint amilyen lett. A technikai hibák nem számítanak, azok majd elmúlnak, látszik a fejlődés is, amit már említettünk, a hangok összehasonlíthatatlanul jobbak. Viszont a karakterekkel és a loottal baj van. Az első rész után nehéz volt a második rész karaktereit megszokni ,hogy egészen mások a skillek. BL1-ben gyakorlatilag a karakterekhez tartozó fegyvernemeket lehetett közvetlenül buffolni, de durván, vagy a speciális képességet. BL2-ben eltűnt egy csomó közvetlen buff, és a legtöbb a képességhez vagy egy elemhez lett kötve. Ehhez képest a BL3 egy katyvasz. Ugyan meg van a 3 fa, de szét van szórva bennük minden. Nincs az, hogy egy fa buffolja a képességet, egy másik a karaktert. Minden fán van minden, így nem lehet straight forward elindulni egy melee vagy crit fán, mert az egyik fáról kell az első skill, a másikról a harmadik meg a negyedik, a harmadik fáról meg kéne a második meg az ötödik. Nem tudom ki gondolta, hogy ez így jó lesz, mert nem az. Nagyon nem. A loot sem az igazi, mert szó szerint túl sok és gyakran túl jó a drop. Annyi Legendary esik, hogy már fáj. és biza a zömük jó is. PT1 felénél járhatok, de már van 30 sárga fegyó nálam. Megvallom, van köztük pár érdekes, egyiket már 8-9 szintje hurcibálom, mert állat.[/SPOILER!]
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tibee77
őstag
válasz TESCO-Zsömle #13495 üzenetére
Pont ugyanigy gondolom en is ahogy leirtad.ez a resz nagyon rament erre a tarsadalom szatira dologra.szerintem egesz jo lett, igaz a sztori es az ikrek se olyan jok mi t a 2. resz sztorija illetve fögonosza.jack egyszerüen tul jo volt, nehez a közelebe erni, tulszarnyalni meg nem is lehet szerintem.en abban remenykedem hogy majd a dlc-k jok lesznek.a tiny tina-s az valami eszmeletlen volt anno, örök kedvenc.idaig amugy is tul keveset szerepelt,remelem kap majd valami fasza kieget.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
nagyúr
-
pohár
félisten
újabb próba ma este?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz [Prolixus] #13499 üzenetére
Nyugtasson a tudat, hogy számomra Jack is pont ennyire idegesítő volt az idiótábbnál idiótább beszólásaival.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Hzoltan969
tag
Én ma nem tudok jönni, mert Destiny-znem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
- Corsair Vengeance RED LPX DDR4 2x8GB Low Profile 3200MHz CL16 1.35V
- iPad 8 Wifi
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest