Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát engem egyik sem fogott meg különösebben a helyszíneket tekintve (Hayter's Folly természetesen kivétel Scarlett javára). A Big Game Hunt egyik-másik küldetése viszont szabályosan idegesítő, a raid boss meg kritikán aluli. Plusz a Big Game Hunt egyáltalán nem vicces szerintem, ezzel szemben a Félelem és reszketésből előpattant Shade kvázi nekrofíliáján szakadtam amikor először játszottam vele. Jah, és ne hagyjam ki, hogy Hammerlock modorosságát kifejezetten utálom hallgatni (a szinkronszínész fasza munkát végez azt mondjuk meg kell hagyni, persze Michael Tatum-tól rossz szinkront még nem is hallottam), akkor már hatványozottan sokkál inkább Lilith/Tannis/Scarlett/Colleen Clinkenbeard adja a küldetéseket.
Szóval egyik DLC sem túl jó, de ha már választani kell, simán a Captain Scarlett-es megy fel a dobogóra nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen NAS-t vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval egyik DLC sem túl jó, de ha már választani kell, simán a Captain Scarlett-es megy fel a dobogóra nálam.