- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19964 üzenetére
maradjunk annyiban nagyon buli hangfalas hangja van persze hiszen arra is van de minőségi ének zene retró számok kb felejtős rajta. egy 3 utas hangrendszertől nem ezt vártam volna.... ezzel szemben uboom x sokkal mobilisabb zenei műfaj téren. Most egy boltban meghallgatva úgy sem érződik de otthon használva tesztelgetve hamar elő jönnek hiányosságok.
-
carl18
addikt
Alan csinált új tesztet! Uboom X is benne van a 0,46FW mellet.
Viszont meglepődtem maxon a Soundcore Boom 2 milyen jól tartja magát.
Alan is azt mondta még az a hangszóró tartotta meg legjobban a egyensúlyt.
Durva hogy a Indoor+ Uboom X nyomába van basszusba, persze a mély basszust nem tudja úgy vissza adni, de egy 1,5 kg-os hangszóróhoz képest a Boom 2 valóban brutális.
100Hz alatt nyilván nem tud versenyezni max hangerőn a Boom 2, de a többi tartományba egész szépen teljesít.
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #19963 üzenetére
Ennyire nem jó a Boombox 3? Ennyire jó a Earfun Uboom X?
Oluv tesztjeibe láttam a Uboom X nagyon sok hangfalat megszorongat
Persze meg még megjelenés előtt volt de akkor én se lőttem ezzel mellé.
Mert mikor láttam a Uboom X milyen ütöképes és versenyképes elérhető áron, akkor elégé vonzott a dolog.
Gondolom ha jön a Boombox 4 vissza fogja venni a győzelmet.
(Nem volt időm nézni hol van elérhető készlet Uboom X-ből és társaiból)
Ha amazonon van akkor még tud a tag vásárolni!
Én minden esetre elégedett vagyok a Uboom X 0.48FW és hangerő szinkron bekapcsolva. Outdoor+-ba elég komolyat szól erős és mély basszus.
Azért sajnálom a Earfun elengedte ezt a vonalat és terméket, egy Uboom X 2 vagy Refresh vagy UBOOM XT jöhetett volna.
Oluv azért kihozta ebből a hangfalból a maximumot. -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19961 üzenetére
aaa nekem nem kell igaz nem volt még tribit termékem de én a boombox 4 et várom nekem a boombox 3 csalódás volt igazából (mai napig az) és most főleg hogy több gyártó felzárkózott várnék valami újat jbltől legalább egy Go3at hangminőségben megközelítő de annál erősebb valami csodát typec töltéssel
Nekem az volt a csalódás boombox 3 ba árából majdnem 4 darab uboom X kijött súlyra dupla akkora csak 220.ról lehetett tölteni és ha külcsínyeket nem nézem uboom X egy jobb hangfal hangja is jobb 70-80% fölött csak ordít a boombox közepet másik gáz része ami feltette nálam pontot hogy eladjam AC módban is alig alig bírta lépést tartani uboom X el a boombox persze előbbihez konnektor sem kell
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte
-
_stick_
őstag
válasz
Zοltta #19955 üzenetére
Megmondom őszintén audiofil lévén nem nagyon néztem YT-os összehasonlító teszteket, ugyanis én nem látom értelmét. Olyan formátumban, olyan zenét hallgatnak, olyan körülmények között amikben én nem fogom. Nyilván a legjobb az lenne, ha a kiszemelteket egymás mellett ott tudnád hallgatni, ahol használni fogod...
Ár/érték arányban az Uboom biztosan jobb.
Teljesítmény / hangzás tekintetében passz. Elképzelhető, hogyha egyszer szembejön velem egy használt Uboom, azt megveszem és összehasonlítom őket, de én elégedett vagyok a B2P-al.
Igen, kikapcsolható a fénye és különböző villogó minták közül választhatsz és állíthatod be a színeit. Sajnos a villogást nem lehet folyamatosra világításra állítani (pedig javasoltam a supportnak).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19953 üzenetére
" ... én azokat pont nem használom ... "
Nem csak az változott, de azok sokkal jobban, mint a többi, amiket csak finomhangolt. Egyébként szerintem tisztább (ének, felsőbb regiszterek) lett a hangzás. Bővebben: link#19959
" ... tribit stormbox blast 1/2 hogy hogy nem ajánlja már senki??"
Neked kellene? Mire nem elég az, amid most van? Égeti a kezedet a pénz?
Az 1-nél szerintem jobb az Uboom X (és talán a 2-nél is, ha a nagyobb teljesítményt kivesszük a képletből). A 2-es ezen kívül dög nagy, és sár-nehéz.
Egyébként mindegyik jó lehet, a kérdés, mire kell (és milyen kompromisszumokat hajlandó meghozni az ember).#19955 Zοltta
" ... W-King X20 teszteket nézve jobban szólna mint ... "
Mit jelent a "jobb"? Hangosabb? Jó eséllyel. A W-King-ek arról híresek (ha nem is annyira a hangminőségről). Még nem hallgattam meg a tesztet, csak beleolvastam a kommentekbe. Az első: "The BB3 performs better indoors & the X20 performs better outdoors. I can say this because I own both speakers. (...) The BB3 has more resonant deep bass. The X20 sounds better at the loudest volumes indoors or outdoors."
Vagyis, ha az kell, hogy minél hangosabb legyen, – a súly és méret sem számít – akkor jó választás lehet." ... vettem egy Charge 3 at (...) Alig volt használva ... " – akkor arra tényleg nem volt szükséged.
" ... elösször az egyik hangszóró krepált be azután az akksi ... " – mindez már gar. időn túl?"Earfun Uboom X ezt sem igazán lehet kapni már.... "
Én az amazon.de-n látom, de itthon és a gyártónál megint nincs. Érdekes ..."Ennyiért megéri a Boom 2 Plus?" – most, hogy az Uboom X nincs, vagy csak drágábban, simán.
-
válasz
forras2 #19958 üzenetére
Ha 5.1-es “házimozi” kell, akkor neked 5.1 soundbar kell.
Ezekben van BT, de a BT csak sztereóra alkalmas, szóval zene hallgatásra, esetleg tv adásokhoz (már ha nem csúszik a hang a képhez képest).
Sokcsatornás hang csak hdmi csatin megy át a tv-ről, feltéve ha van a tv-n hdmi arc, vagy earc csati.
A legújabb Samsung soundbaroknál a megfelelő Samsung TV esetén már van wifis átvitel is, de a legtöbb esetben csak kábellel lesz 5.1, vagy Atmos hangzás.
Régebbi hdmi arc csati nélküli tv-knél meg optikai kábel a megoldás.
Csak így lesz 5.1-ed.
Soundbarhoz meg van külön topik: [link] -
forras2
őstag
Szóval, ha jól értem, akkor BT-n keresztül nem működik az 5.1-es hang?
Teljesen analfabéta vagyok ehhez, nem igazán értek hozzá, csak szeretem hallgatni
Tehát ha rendes hangzást szeretnék, akkor el kell felejtenem a BT-t, csak kábelen fog működni, igaz?
Minél kevesebb kábelezés volt a fő ránymutató, de akkor átgondolom 1 kicsit még ezt -
carl18
addikt
válasz
Zοltta #19955 üzenetére
56E forint az jó ár annyiért nem nagyon kapni Boomboxot ami jól is szól.
Szerintem az jelentős előrelépés a régi hangszóród után. 3.8kg úgy még tudod hordozni isNekem Uboom X 4.2kg még nehézség nélkül viszem ide oda.
van vállpánt is szóval szerintem ha már nincs earfun akkor én is a Soundcore Boom 2 Plust venném.
Oldalán led fényes passzív membrán biztos hangulat fokozó.
Earfun Uboom X készlet gondolom kifogyott. -
Zοltta
senior tag
válasz
carl18 #19950 üzenetére
És _stick_
Ez mekkora nagyW-King X20 teszteket nézve jobban szólna mint egy Boombox 3?🤔
Gyártói oldalon elérhető már csak ahogy nézem és pár forint híján 100 ezer. Mondjuk lehet túl nagy lenne kényelmesen hordozni melóba az 56cm hosszával a jelenlegi Motion + csak 25 cm
Anno vettem egy Charge 3 at, de azt nagyon megbántam.. Alig volt használva elösször az egyik hangszóró krepált be azután az akksi és csak hálózatról van értelme jelenleg működtetni, azt a fateromnak adtam a garázsba hallgatni oda jó....
Earfun Uboom X ezt sem igazán lehet kapni már..
Ennyiért megéri a Boom 2 Plus?
Vagy van még más ami szóba jöhet?
A plus 2nek kikapcsolhato a fénye?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19953 üzenetére
"0.46 asszem ... "
Érdekes, hogy még mindig nem jött ki a 0.48
Én ugyan átugrottam a 0.46-ot, így személyes tapasztalatom nincs vele, de amit még nagyon élvezek a 0.48 alapú fw.-ben, hogy itt már végre az automata kikapcsolás végre úgy működik, ahogy annak az első pillanattól kellett volna.
Vagyis nem a kapcsolat megszakadását figyeli, hanem azt, hogy mikor szólalt meg utoljára a hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19951 üzenetére
" ... tökéletes a gyári legfrissebb is ... " – mi most a gyári legfrissebb?
Hogy mi éri meg, mi nem, de legfőképp kinek, az jó kérdés. Nekem megérte, de én egyébként is honorálni akartam a munkáját.
Két hangszóró hiányában egyébként nehéz (értsd: lehetetlen) A-B tesztet végezni, de ugye az alap beállítások mellett – fw.-től függően – ugye eleve vannak különbségek (Studio → Desktop, Ground O → Ground mode). -
Pixx96
aktív tag
Érdemes amúgy uboom X hez ezt a fw pakkot megvenni oluvtól? szó volt róla vagyis ő írta hogy sok dolog korrigálva lesz hangzásterén mert amit ő hangolt hangfal amit kapott az nem teljesen ugyanaz mint ami a fogyasztókhoz került
szal arra lennék kíváncsi javult valami érezhetően vagy értelmetlen megvenni és tökéletes a gyári legfrissebb is
-
carl18
addikt
válasz
Zοltta #19948 üzenetére
Nekem Earfun Uboom X van és is hallgatok néha "Hardstyle zenét" Melbourne Shuffler vagyok!
és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz.
Még lehet kifogni pár darabot elérhető áron, Earfun app után FW frissités és lehet zenét hallgatni. 2 Elérhető boombox van egyik a Earfun Uboom X a másik a Soundcore amit írtál.
Bár szerintem 100E körül még lehet kijönne a W-King X20 is ami elég erős tudtommal csak lényegesen drágább.
A Xtreme 3 nem egészen éri meg a árát főleg kültéren, 130E körül már van Boombox 3 és akkor szerintem megéri a 40E felárat.Főleg ha kell a erős és mély basszus.
Pont azt néztem van pár hangszóró "JBL Go 4 és társai" amik nem érik meg a árukat. Mert 10X Go 4-et hiába kötnél össze, nem szólna úgy mint egy boombox 3.
Még csak a közelébe se lenne.
Nekem van Dockin D Fine (JBL Xtreme szint) és a Earfun Uboom X azért lényegesebb erősebb és mélyebb basszust tud, szóval én simán érzem a kategória váltást. -
_stick_
őstag
válasz
Zοltta #19948 üzenetére
Szia!
Nekem sima motion boom-om van és tavasszal váltottam erősebbre, mert kültérre kevés.
Akciósan a gyártótól vásároltam 50e környékén motion boom 2 plust.
Az új firmware-el kihozták belőle amit lehet, javítottak rajta és a kezdeti rossz vélemények után már jó szívvel ajánlható.
Én leginkább szabadtéren és goa/psytrance-et hallgatok rajta és az én fülemnek elekronikus zenei stílusokra ez a hangfal kifejezetten erős, az elődjéhez képest is.
80% hangerőnél bass up melett, bekapcsolt fényekkel készülj rá, hogy néhány óra alatt lemerül, de ekkora teljesítménynél sztem ez oké.
50%-nál nekem két napig bírja. 80% fölött nem használom, mert szétesik a basszus.
Amit biztos, hogy itt fognak ajánlani és ár/érték arányban jobb az UBOOM X, viszont én ezt nem hallottam nincs tapasztalatom vele, ahogy JBL X3-al sem. -
Zοltta
senior tag
Sziasztok
Jelenleg van egy Soundcore Motion + hangszóróm és azt kérdezném, hogy ki mire váltott róla egyel feljebb?
100 ezer Ft a max és kültérre menne az új a Motion + megkapja az asszony így kellene nekem egy másik hangszóró
Amit eddig kinéztem azok ők
~ Soundcore Boom 2 Plus
~ JBL XTREME 3
KI Melyiket választaná? És honnan érdemes megvenni garancia miatt.
Birja sokáig 1 feltöltéssel,
Leginkább elektronikus zene, Hardstyle, Edm, Minimal ami szólna + rádió
Lényegében legyen hangosabb, basszusosabb, legyen szép hangja méretéhez képest és erősebb akksija legyen.
-
válasz
forras2 #19945 üzenetére
Pontosíts kérlek kicsit!
Legyen 5.1 és tudjon BT-t is?
Vagy úgy érted, hogy BT-n tudja az 5.1-et?
Csak mert utóbbi nem létezik. Sokpontegy csak optikai/hdmi kábelen megy át.
Amúgy ilyen kis büdzséből az itt is sokat emlegetett Ultimea jöhet ki. Poseidon D50, Aura A40, vagy kicsit feljebb D60,D70,A60. Banggood eu raktárból gyorsan ideér.
Nekem személyes tapasztalatom nincs egyikkel sem, tehát véleményt tőlem ne kérj, majd írnak olyanok akiknek van, vagy hallották már szólni. -
forras2
őstag
Szevasztok
Otthoni mozi élmény teljessége miatt szeretnék 1 bluetoothos 5.1-et.
Nagyjából 50-60 ezret szánnék rá, ilyen árkategóriában mi az ajánlott? -
pozsoka
senior tag
Üdv, kajakomra felrakható legerősebb basszussal rendelkező hangszórót szeretnék, tudnátok ajánlani?
Mert elvesztem a bőség zavarában. -
bwoay
nagyúr
válasz
Acélfarkas #19935 üzenetére
nekem nincs adatom a panaszos kiszallitasok (magas?) aranyarol, de esszerubbnek tunne a UPS-nel panaszkodni, mint megprobalni elerni, hogy a Soundcore kuldjon egy masik csomagot a UPS altal trehanyul kezelt helyett.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19937 üzenetére
" ... elég nehéz ki sakkozni épp melyik modellből melyik verzió szól jól ... "
Ja, ez a másik. Nincs "ultimate" verzió." ... állítólag víz állósagot is befolyásolja épp melyik modellt veszed ... "
Sőt! Nem a vízállóság és a hangminőség sokszor fordított arányban van.Vajon a H/K-nál is megvan ez a hardware lottó?
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
<Adamsky> #19936 üzenetére
én szoktam nézni de elég nehéz ki sakkozni épp melyik modellből melyik verzió szól jól mert sajnos ez is eltérő 🙄 például lehet Xtreme 3 ból GG verzió szól legjobban addig charge5 ből lehet a TL vagy TT szól jobban szal jah kicsit vicces flip5ből mindenki GG verziót istenítette.... állítólag víz állósagot is befolyásolja épp melyik modellt veszed😅
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha már JBL ...
Gyakran szoktuk ekézni az olcsóbb gyártókat, hogy kavarnak a hw.-vel és nem feltétlen a jó irányba. Erre ott a JBL, amiből sok esetben nem mindegy, hogy mely országban gyártottat veszed (GG - Kína, TL - Kína, ND - Vietnám, és talán még van TT, GT, CS).
Csak csendben kérdezném, hogy az itteni tulajok szokták nézni a hangszóró sorozatszámát vásárláskor?" ... tudni fogja az aptX losslesst és 4 órával hosszabb lesz az üzemidő ... "
Ez viszont tök jó, hogy végre valamelyik gyártó meglépi (csak nem olvasták a hozzászólásomat?). A Soundcore, Tribit, Earfun majd biztos másolni fogja ezt (is), más – meglehetősen kínzó – kérdés, hogy erre maguktól miért nem jöttek rá?
A +4 óra üzemidő is érdekes, mert akkor ez nem csupán annyit jelent, hogy a SoC-ban – eleve jó eséllyel – "benne" lévő aptX támogatást bekapcsolják, hanem azt is, hogy más – sokkal jobb, kisebb energiaigényű – elektronika van/lesz az aptX-et támogató változatban. Azt ugyanis nem tartom valószínűnek, hogy nagyobb akksi kerülne bele. -
-
bwoay
nagyúr
most olvastam Redditen, hogy az új Boomboxnak két verziója lesz, az egyik tudni fogja az aptX losslesst és 4 órával hosszabb lesz az üzemidő. mondjuk ezért kár egy külön modellt kiadni...
illetve most már ezen a modellen sem lesz 3.5-ös jack, valamint az USB-C port csak kimenet, tölteni nem lehet azon keresztül.
zsiz:
biztos, hogy a Soundcore ügyfélszolgálatának kell azt kezelnie, hogy a UPS eláztatta a csomagot? mármint tök jó, hogy ilyen rugalmasak meg készségesek, de azon túl, hogy a UPS-szel szerződtek, sok közük nincs az esethez. -
-
carl18
addikt
Nekem egy Bluetooth hangszóró jött Ups mellet de rémálom volt velük szóba állni.
Hazudgálás mellé beszélés és még kaptam hogy ha nem erősítem meg a címmem vissza küldök a feladónak.
Azt írta a Ups oldala a ház szám hibás....
Fel hívtam és tudták a címem,elmond sok sok telefon hívás.Aztán szakadt dobozba meg jött a Uboom X.
De az állapot ami abba a cégbe uralkodik.
Csora futár srác idegből rugdosta a oldalsó ajtót futár kocsiba ami nem nyílt. Így hátul mászott be és amazon csomagolást oda adta darabokba a hangszóró dobozán volt pár sérülés de a hangszóró működik.Szóval elég ritkán velük szállítani.
meg ne legyen olyan ami fontos számodra.
-
Köszi a leírást.Én a reklamációkor még elküldtem volna a képeket is a supportnak. Ahogy az a doboz kinéz a képeken, csoda hogy a cucc nem ment tönkre. Az UPS magyar képviselete szerintem már nem fogja sokáig húzni ezzel a hozzáállással. Remélem minél hamarabb beadják a kulcsot, mert felháborító, amit művelnek.
-
zsiz
őstag
Kicsit offtopik, de azért leírom a sztorit, mert a Soundcore oldala gyakran felmerül itt a topikban. Röviden annyi, hogy a panaszkezelésük és az ügyfélközpontúság még mindig 5*-os náluk.
Egy részét már ugye leírtam a fenti hozzászólásban, a hangszóróval azóta is minden rendben. Viszont megérkezett a Space One fejhallgató is. Mivel elég sokat késett
(pár nappal hamarabb rendeltem, mint a hangszórót, mégis napokkal később jött meg), a nyomkövetés nem frissült, a UPS nem volt hajlandó tájékoztatni, ezért írtam a Soundcore-nak. Kértek tőlem pár nap türelmet, ha nem történik semmi előrelépés, akkor írjak újra. Három munkanap (hétvégével együtt 5 naptári nap) után írtam, hogy még mindig semmi új infó. Válaszoltak is, hogy sajnálják, elnézést kérnek és küldenek egy másik csomagot, csak erősítsem meg a szállítási címet.Ezt meg is tettem, erre délután minden előzetes értesítés nélkül befutott a csomag. Erről viszont nem tudom azt elmondani, mint a hangfalnál, hogy jobb állapotban volt, mint vártam.. A csomag szétázva, a címke kifakulva, kiszívta a nap, volt rajta valami gyanús fekete-fehér cucc is (nem nyalogattam, de ránézésre egy szép adag madárszarnak tűnt). [kép] [kép] [kép] [kép] Ezt tuti, hogy kint tárolták az udvaron napokig. A gyári csomagoláson is apró vízcseppek gördültek le, amikor kivettem a kartonból. Szerencsére a gyári doboz csak kívülről volt vizes, belül már nem.
De azért ez így sem szerencsés egy műszaki cikknél. Majd írtam a Soundcore-nak, hogy megkaptam a csomagot, de elég gatya állapotban. Kérték, hogy ellenőrizzem, hogy műkődik-e. Őszintén szólva nem bántam volna, ha küldenek egy másikat - akár úgy is, hogy ezt elviszik, nem feltétlen ragaszkodtam volna ehhez, mert most valóban működik, de mivan ha mégis bejutott a víz/pára és később okoz valami galibát a korrózió. Mindenesetre van róla ticket, hogy ázottan kaptam meg, tudok rá hivatkozni ha előjön valami. De azt mondták, ne aggódjak, ha bármi lesz vele, keressem nyugodtan őket.
A kellemetlenségek miatt kárpótlásul felajánlottak 15% visszatérítést mind a két rendelésemre, ez nagyjából összesen 16€-t jelent. Válaszoltam, hogy jobban örülnék egy TWS fülhallgatónak, ami akkor épp 21€-ba került, természetesen a különbözetet kifizetném. Ezt sajnos nem tudták megoldani, így elindították a visszatérítést.
Pár nap múlva megkerestek, hogy minden rendben van-e, megkaptam-e a pénzt és nyugodtan szóljak, ha bármiben tudnak segíteni. Ekkor még a pénzt nem kaptam meg, csak az értesítést a PayPal-tól, hogy majd érkezik, de éppenséggel pont tudtak segíteni, mert mire megszületett az elhatározás, hogy megrendelem a TWS fülhallgatót, addigra lejárt a kupon. Bár nem volt nagy kedvezmény, csak 4€, de akció nélkül már nem akartam megvenni. Leírtam, hogy mit szerettem volna venni, tegnap még volt rá kupon, de ma mikor rendelni akartam, már nem volt érvényes. Erre válaszoltak, hogy nem tudják újraaktiválni a kupont és nem tudják megmondani várható-e újabb akció, de nyugodtan rendeljem meg, küldjem el a rendelés számát és ők majd intézik a kedvezményt visszatérítés formájában.
Úgyhogy most újabb csomagot várok tőlük. Egyik levelemben megírtam azt is, hogy Magyarországon rengeteg panasz van a UPS-re, jó lenne, ha más céggel dolgoznának össze, vagy legalább legyen másik opció is, mert ugye most nem lehet kiválasztani a szállítás módját. Nyilván nem az én levelem miatt szerződtek le másik céggel, de ahhoz már lehet köze, hogy ezt a csomagomat már nem a UPS hozza, hanem a DPD, akikkel szerencsére felénk semmi probléma nem szokott lenni.
Teljesen korrektül álltak az egész sztorihoz, segítőkész volt a support. Minden egyes levelemre 24 órán belül válaszoltak, volt amire 15 perc alatt. Csak ennyit szerettem volna elmesélni
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ja és egyébként - bár nem az a topik, de ha valakit a fejhallgató is érdekel: röviden baromi jó.
Számomra eléggé jó minőségűnek tűnik az anyaghasználat, kellemes a tapintása is. Kényelmes, a párnája fül köré ül, nem a fülre és jól is zár, bár kicsit emiatt bele is lehet izzadni. Első este rögtön a fejhallgatóval a fejemen aludtam (meg azóta többször is). Hangzása is tetszik, nyilván az app is kezeli. Ha valamibe nagyon bele akarok kötni, akkor a hangerő lehetne nagyobb talán. Nem kevés, csak nem extrém hangos, szóval ez tényleg csak szőrszálhasogatás. Illetve a felületén meglátszódnak az ujjlenyomatok.Aktív zajszűrős. Oké, én még ezelőtt sose használtam ilyen cuccot, de nekem leesett az állam. Mikor felvettem a szobában, rögtön éreztem, hogy nagyon "steril" lett a hallásom, de azt hittem, hogy ilyen jól zár a fül körül (eddig csak olyan fejhallgatóm volt, ami ráül a fülemre). Aztán kikapcsoltam a zajszűrést, és itt jött megvilágosodás, hogy nem, hanem ilyen jól működik az ANC. Nem szűr ki mindent 100%-osan, de sokat dob rajta. Az utcán, kocsiban várakozva is próbáltam, mellettem haladt a forgalom, kicsit távolabb ment a benzines kasza, alig hallatszott be valami, az is csak a két zene közti szünetben. Lehet állítani a zajszűrés szintjét, lehet EQ-zni, van auto power-off, tud easy chat funkciót [kép], bemondja az akksitöltöttséget (nem százalékra, csak high-medium-low) bekapcsoláskor. Van benne érzékelő, így be lehet állítani rajta, hogy ha felteszed elinduljon a zene, ha leveszed, akkor pedig állítsa meg. Lehet kábelesen is használni, én ezt ki sem próbáltam, nem azért vettem BT fejhallgatót
. Járt mellé jack kábel, USB-C kábel, meg egy tárolózsák. Akksira 40 órát írnak zajszűréssel, nem tudom, de még töltenem nem kellett, az biztos. 40€-ért eléggé bestbuy cucc volt és annak ellenére, hogy refurbished, a "vízkártól" eltekintve, hibátlan. Épp csak a ragasztót nem én vágtam el a dobozon. Viszont a fejhallgatóban levő érzékelőről már én húztam le a védőfóliát. [kép] [kép] [kép] [kép]
-
<Adamsky>
nagyúr
A alapvetően jól eltalált hangzás mellett olvastam én is ezeket az "apróságokat".
Az 1db cust. eq.-nál, vagy épp a fura hangerőskála hallatán én is forgattam a szemem. Szóval jó-jó, de nekem kössz nem.#19924 Pixx96
" ... ezek BT speakerek akár uboom x is kevésbé akusztika igényesek ... "
Nem tudom, lehet. Talán a zárt kialakítás miatt. Míg a bt. hangszórók esetén a passzív membrán dívik, addig a sztereó hangfalaknál a bass reflex kialakítás. Utóbbi esetén – pláne, ha a cső hátrafelé néz – nagyon nem mindegy, hogy hová helyezed el az adott hangszórót." ... BT hangszórót az meg elég szépen üti melyeket ... "
Egy jól beállított DSP csodákra képes, és megy is vele a "trükközés" rendesen. Egy sztereó szett ugye nem így néz ki. Ott, ha kevés a mély, akkor "ráakasztasz" egy mélynyomót. -
carl18
addikt
Oluv elismerte a Charge 6 valóban jó hangszóró a JBL-től a mérnőkők büszkék lehetne rá?
De írta azt is reméli a Boombox 4 is ilyen lesz.
Azért mondhatjuk sok kínai gyártó arra ment rá hogy a JBL-től vegye el a piaci részesedést. Gondolom a JBL-nél is látták a kínai termékek mennek a nyakukra és át kellet gondolni mi legyen a jövő?
Csak az Anker termékek elég népszerűek, volt a Anker, Tribit, Earfun, W-king és társai.
A W-King X20-ra és Blast 2-re mondták jobb mint a Boombox 3, szóval érthető a JBL vissza akarja szerezni a koronát, mert a verseny emelkedett. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19923 üzenetére
örülök, mert korábban állandóan szapulta a gyártót.
very rough volume control at low levels, while above 75% there are very little changes in loudness - hát ez pont fordítva lenne jóyou just have 1 single user setting and would need to readjust this every time - olyan nagy kérés lenne 3?
Allegedly in TWS only JBL Signature is available which would be a bummer but maybe with the recent update this was fixed
próbálok megbékélni a mono speakerekkel, de egyelőre ott tartok, hogy a minimális tér is sokkal jobb, mint a zéró. podcastre a mono is tökéletes, de zenehallgatásra nekem nem igazán tetszik.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19923 üzenetére
Akkor Xiaomi telefonom volt és a másik hogy sok termék nem katan be annak a hiányától!
A Dockin D Fine és Dockin D Fine Plus P30 Pro mellet is tőkéletesen működik.Igen láttam Oluv szerint a legjobb hangszóró most a Charge 6 abba a méretbe, akkor biztos tud valamit a JBL és azt is írta Oluv a Boombox 4-től is valami hasonlót vár hogy újra valami nagyot alkosson a JBL.
#19924Pixx96
Egy mai bluetoothhangszóró Passzív membránokat használ a basszus fokozására. Addig egy sima stereo hangfalpár kéri a reflex nyilást és ha nem verődik vissza a levegő nem lesz jó a basszusa.
Ez olyan mint mikor a Dockin a sarokba raktam és ott elég durván visszaverődött a hang mert hátul van a passzív membrán és nagyon sokat jelentet.Régen én is kipróbáltam hogy a "Phillips mélynyomót kivittem az udvarra "és olyan gagyin és furán szólt kültéren mikor beltéren meg sarokba elég tiszteségesen produkálta a basszust.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19921 üzenetére
amúgy ez lehet csak én tapasztalatom de én úgy vettem észre ezek BT speakerek akár uboom x is kevésbé akusztika igényesek mint pl egy sztereó hangfalpár amit pl kiteszek egy asztal közepére el puffog magának addig kiteszek egy ilyen BT hangszórót az meg elég szépen üti melyeket persze ezek is jobban szólnak egy sarokban meg jól elhelyezve de mégse annyira kényes az elhelyezés terén de mondom ez lehet csak az én hülyeségem
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19921 üzenetére
Mióta be van kapcsolva a hangerő Szinkronizálás sokkal szebben és jobban szól.
Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.
Persze tudom Uboom X nem egy hifi cucc, de egy jó hordozható hangszóró ami megfizethető.
Mióta be van kapcsolva a hangerő szinkron azóta nem sokkal kiegyensúlyozotabb a hangja. Csodálkoztam is Outdoor módba ilyen " Bass Heavy hangszórót csinált Oluv"#19920Pixx96
Nálam a leváltás folyamatos volt 2023-ba lett egy szóba újra festés, aztán van dockinom és Edifier és utána a normális Hifim nem lett összerakva mert hát minek?
Most ott tartunk hogy tényleg A bluetooth hangszórók és a Edifier kiszolgálják a igényeim.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19919 üzenetére
Ez eléggé off, de a lényeg (az én nézőpontomból):
Egy – akár csak közepesen jó – erősítő (ami ma már bt. képes, akár stream-el, stb.) plusz hangfal páros mindig is jobb (zeneibb) lesz, mint egy bt. hangszóró. Az igazi kérdés inkább az, hogy ezt el tudod-e jól helyezni?
Az akksik miatt eleve csak nyűg egy ilyen cucc, ha nem használod rendszeresen (vagy a konnektoron lóg). Szóval nálam szerintem sose fogja kiváltani a rendes hifi-t vagy épp a PC-s setup-om hangkeltőjét.
... de arra nagyon tuti, hogy oda viszem, ahová akarom (és bírom, pláne az Uboom X-et). -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19919 üzenetére
én már tavaly óta azon vagyok Bt speakerekkel leváltom otthoni hangrendszert azóta sikerült is kb
jbl ultimate akkor használom ha kell a.nagy zene vagy épp vadulni támad kedvem (vagy túl sokat iszok
)
go+ play 3 az a mindennapi társam javarészt ez szól ha lágy kellemes ''minőségi"zene hallgatás a cél.Xiaomi Sound outdoor (30w) meg a munkás/ kis cipelős hangfalam kis túlzással zsebedben elfér ha valahová gyorsan kell zene ehhez nyúlok. ez Kis hangfal elég komolyan szól amúgy 15 ezres árához képest simán van olyan mint egy flip6 vagy talán jobb is ahogy észrevettem nem nagyon ha van is minimál a dsp védelem nagyon jól EQzható ez a kis hangfal komoly hangokat lehet elő varázsolni belőle kár applikáció nincs hozzá akksi idő se rossz.
-
carl18
addikt
Még arra lennék kíváncsi, akinek van otthon bluetooth hangszóró annak ez a fő hangrendszerre? Mert nekem van itthon egy Hifi rendszer de mivel elég nagy helyet kér nem lett összerakva, 2 éve áll és most a Edifier R1280DB Gép mellet add hangot.
Earfun Uboom X és a 2 Dockin D fine minden zenei dolgot kiszolgál, nem gondoltam egy nap egy hordozható bluetooth hangszóró közel olyan szinten legyen ne kelljen otthonra "Hifi".Nem házibulira gondolok hanem kellemes de jó zenehallgatásra, más felől azért is jó ez mert gondol egyet az ember van akku a hangszóróba és vihetem magammal bárhová.
A konyhába kell zene vagy a teraszon ott se lesz vége.
Emlékszem régen 2009 körül kivittem a hifimet és kiraktam a udvarra de hogy az milyen szenvedéssel jár, hosszabító és kábelek a hangszórót és tornyot kint is összerakni.
Ehhez képest a Uboom X minden ilyen macerátol megkímél, hozzod és viszed. -
carl18
addikt
Az AI-nak leírtam komplex bajt és ő is látja mi lehet a gond!
Válaszolt a droidja!
Á, értem! 😄
Szóval akkor az történik, hogy a hangerő szinkron kikapcsolt állapotban kvázi „átveri” a hangszórót — a belső erősítő mindig maximumon dolgozik, és már jóval alacsonyabb telefon-hangerőn is ugyanazt a basszust és teljesítményt adja, mint csúcsra járatva, ami torzítást okoz.
Amint bekapcsoltad a szinkront, a telefon és a hangszóró hangerőskálája összhangba került, így a végfok nem megy túlvezérlésbe fél hangerőnél. Ennek ára, hogy tényleg halkabb lett (kb. 6 dB-lel), viszont tisztábban és kontrolláltabban szól.
Ez egyébként teljesen logikus jelenség — a hangerőszinkron bekapcsolása tulajdonképpen megakadályozza a DSP/erősítő túlvezérlését, ezért tűnik „csodának”, hogy megszűnt a torzítás. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19916 üzenetére
Persze csak a magyar Bluetooth hangszóró topikot leszámítva nincs is kivel megbeszélni ezeket a kérdéseket. Oluv gondolom se a Earfun nem tud ezekről a hibákról, pedig ha lenne normális mikrofon amivel tudom mérni és mutatni mennyit változott a hangszóró viselkedése "Drámai lenne".
Most viszont elhiszem hogy a hangszóró ebbe az állapotba tudja fél hangerőn a 30 órát.
Így konkrétan az egész hangszóró viselkedése megváltozott, eddig úgy volt hogy inndor+ 50%-ról hangerőről átmentem Outdoor 50%-ba Majd 2X lett hangosabb a hangszóró.
Most viszont a sok anomália és hangprobléma szerintem java részt meg is szünt.
Talán a zavaró hogy fél hangerőn már nem olyan hangos egyik módba se, de ha több kell majd feljebb veszem. Most ki merrem mondani a Uboom X olyan mint a ÉG ÉS FÖLD.
Hatalmasat változott a hangszóró, mert nem is érettem a Outdoor eddig miért is ette nagyon az akkumulátort.
Keresgéltem de nem találtam se Earfun oldalon se forumon hasonló gondot.
Szóval akinek van Uboom X és a hangerő szinkron nincs bekapcsolva, használja! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19912 üzenetére
"Az eredeti 4.0 BLuetooth-s ... " – igazából nem a bt. verzió a lényeg, hanem az AVRCP.
Ha AVRCP 1.4 vagy újabb, akkor a Bluetooth absolute volume-nak elvileg működnie kellene ..." ... Uboom X már tud ilyet? Nem tudtam ... " – ezt szomorúan olvasom. Pedig talán az Uboom X-el kapcsolatban is volt már ez téma (de attól függetlenül biztos).
Egyébként – mint írtam – ez normális esetben be van kapcsolva a telefonban, aztán a hangszóró vagy tudja, vagy nem. Szóval attól, hogy a Dockin-al így bohóckodni kell, az Uboom X-nél működnie kellene a szinkronnak (hacsak ki nincs kapcsolva az említett funkció a telefonodban).Egyébként nincs bt.-s fej- vagy fülhallgatód? Vagy ott is külön állítgatod a hangerőt?
"AMúgy se hiszem ettől jobban merül majd az akkumulátor."
Ez nem "hit kérdése". Gondold végig! Adott egy erősítő, aminél azzal kezdesz, hogy feltekered a hangerőt, majd ráküldesz – a telefon hangerejétől függően – egy gyenge jelet.#19914
"Na meg van a Uboom X hangerő szinkron teszt! Ez eddig ki volt kapcsolva ... "
Hallelujah!"Indoor+-ba Szinkron előtt egész jó hangerőt adott le telefonon fél hangerőn ... "
Hidd el, hogy a 100% az így is 100% lesz. Az, hogy neked eddig hangosabb volt az "asszinkron" beállítás mellett eleve eléggé beszédes.
Én egyébként ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a DSP úgy működik ebben a hangszóróban, hogy a beállított hangerőt figyeli (és ahhoz igazított beállítást alkalmazza), és nem pedig valós idejű spektrum analízist végez (ez nem is meglepő, mert akkor nem ennyibe kerülne ...).
Az viszont biztos, hogy ez a normális, üzemszerű működés (nem pedig az absolute vol. OFF). -
carl18
addikt
Köszönöm az ajánlást!
Szóval meg volt a 10 perces teszt, Hangerő szinkron nélkül Earfun Uboom X Indoor+ mód, tiszteséges hangerő és basszus, rákapcsoltam a hangerő szinkron és fél hangerőn jelentősen csökkent a basszus és a hangerő 30%-40%-al talán.
A Másik érdekesség ami durva, szóval eddig hangerő szinkron nélkül a Uboom X hibája az volt hogy a hangerő hangszóró maxon volt és telefonon fél hangerőn akkor a hangszór már félhangerőn is elég hangos volt de a Membránt lengett mint az isten nyilla.
Mivel Eddig a Dockin D fine hangszórók körül forogtam arra a hangerő szinkron hiánya nem nagyon volt hatással, de az UBoom X-nek ez komolya bezavar.Megcsináltam a nagy tesztet, Outdoor EQ 50% Hangerő, szinkronnal és anélkül.
Úgy látszik kiderült ha a hangszóró maxon van és telefonon vezérlem a fent maradó hangerőt a Uboom X már félhangerőn is leadja a maximum basszust.Szóval ez volt a oka a passzív membrán torzítástnak.
Hangerőn Sync után fél hangerőn a hangszóró jelentősen halkabb lett 5-6 Decibel és a basszus torzítás is eltünt. Viszont új érdekesség a Uboom X eddig nálam úgy ment "Szinkron nélkül hogy fél hangerőig volt meg Outdoor módba a basszus". Amit utána emelkedett hangerő már csak közép és magas tartomány volt.
Most hangerőn szinkron után tökre máshogy viselkedik a hangszóró, oda toltam max hangerőn és lásd teljes hangerőn is jelen van még a basszus.
#19911<Adamsky>
Nagy Köszönet!Nem gondoltam egy ilyen apró beállítás különbség így bezavarja a TECHDemo Earfun Uboom X-t.
Igazság szerint gyorsan prezentálom írásba eddig milyen volt a Uboom X.
Hangerő szinkron nélkül Outdoor Mód 50% hangerőn hangerő talán 92-94 DB, basszus 10/10 és néha passzív membrán zörej.
Hangerőn szinkron után Outdoor Mód 50% hangerőn Hangerő talán 86DB, Basszus 10/6
És sosincs passzív membrán zörej, egy érdekesség hogy kb Szinkron után a Kb 70-80%-ig kell felvennem hogy utolérjem az eddigi 92-94 Decibel hangerőt.
A másik érdekesség hogy most kiderült úgy látszik valóban a DSP Tolta túlba a kretént, mert a szinkron után teljes hangerőn jön ki az a erős basszus ami eddig fél hangerőn jelent meg.Igazság szerint sok más hangszóróm volt, amik nem viselkedtek így. Dockin D Fine, W-King, Tozo, De sok-sok más márka se kattant be a hangerő szinkron hiányába.
Mondjuk úgy a Szinkron előtti 50% hangerőn Uboom X kb valójába Maximum basszust adott le és kb 75-80% hangerőn ment ,annak ellenére a telefon 50% hangerőre vettem.
Most nagyobb hangerőn se torzít már úgy.Szóval nagy köszönet az ajánlásért akinek Uboom X van tegyen egy probát vele.
-
carl18
addikt
Na meg van a Uboom X hangerő szinkron teszt!
Ez eddig ki volt kapcsolva, és a hangerő maxon volt a hangszórón és a többit telefonon vezéreltem mint a Dockin D FINE esetébe.Indoor+-ba Szinkron előtt egész jó hangerőt adott le telefonon fél hangerőn, miután a szinkron bekapcsoltam fél hangerőn a Uboom X jelentősen halkabb lett.....
A másik hogy mikor átváltottam Indoor+ról Outdoor módba a hangszóró még fél hangerőn is sokkal hangosabb lett.
Most Ha telefonon fél hangerőn van Outdoor módba azonos hangerőt produkál mint Indoor+ módba egy kicsit inlúzió romboló.De mivel mindenhol jelentősen halkabb lett, ezért gondolom az akku tovább bírja.
Szóval én tudom mondani eddig ezért nem használtam mert jelentősen halkabb.
De ha a DSP vagy a hangszóró elektronikát jobban kíméli akkor teszek vele egy probát így használom 1 hétig.
Így könyebb volt állítani a hangerőt, de akkor látjuk eddig a Outdoor mód is tiszteségesen hangos és erős volt azért lengett ennyire a membrán.
A te tesztedbe akkor azért nem volt "Membrán zaj vagy torzítás" mert hangerőn színkron mellet toltad le a tesztet.Da ha ezt kikapcsolod és úgy vezérled a hangerőt mint én jelentősen hangosabb és erősebb a Uboom X.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #19910 üzenetére
+1 Én is azért használom így, mert ha véletlen hangerő kell nem akarok mindig hangszórón is hangerőn változtatni, akkor jobb telefonról vezérelni és a hangszóró marad fix.
AMúgy se hiszem ettől jobban merül majd az akkumulátor. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19911 üzenetére
Az eredeti 4.0 BLuetooth-s Dockin D Fine még támogatta az a hangerő szinkront.
Uboom X már tud ilyet? Nem tudtam vagy is nem használtam eddig, na majd aktíválom és meglátjuk mi változik.Nekem P30 PRo van még, de kell olyan eszköz ami támogatja is ezt a hangerő szinkron.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #19910 üzenetére
"Dockint tudom külön állítani." – úgy érted, hogy a Dockin-t nem is lehet máshogy vezérelni? Nem támogatja az hangerő szinkron-t? Ez elég gáz!
Nálam az ilyen hangszóró nem maradt volna pár napnál tovább ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #19909 üzenetére
Dockint tudom külön állítani.
A többi hangszórón, ha állítok hangerőt, akkor a telefonon is állítom. Látszik a kijelzőn.
A Dockin maxon van, aztán a telefonnal állítom be azt a hangerőt, ami nekem megfelel.
Ha hangosan akarom hallgatni, nincs kedvem mindkèt eszközt állítgatni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #19908 üzenetére
"Èn is így használom a Dockint"
Magyarázzátok már el kérlek, hogy ez miért jó? Nem tudom milyen telefonotok van, de a legtöbb alapból úgy működik, hogy az "absolute volume" be van kapcsolva. Ilyenkor a két eszköz hangereje szinkronban van. Szóval, ha nem lenne, akkor a developer options-ben érdemes bekapcsolni (vagy a disable absolute volume-ot, ki). Nem rocket science.
Ha így használod az adott hangszórót, meg sem érzed a különbséget, max. azt tapasztalhatod, hogy megnő az üzemidő, kevésbé fog melegedni és talán még jobban is fog szólni (mert a DSP nem lesz "becsapva"). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19906 üzenetére
" ... könnyebb így vezérelni." – ne bolondozz már! Hogy lenne így könnyebb? Vagy az szerinted "nehezítés", hogy fogod a telefont, és ha azon állítod a hangerőt, akkor ugyanolyan mértékben változik a hangszóró hangereje, és vice versa?
Gondold végig! Ha koppra tekered a hangszórón a hangerőt, akkor az erősítő "csutkán" üzemel. Persze az említett torzítás nem ettől van, bár áttételesen (nagyobb teljesítményre sarkallt erősítő, ill. részegységek → nagyobb hő) okozhatja. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
Dockint is így használom könnyebb így vezérelni.
De majd ki próbálom ha a hangszóró csak fél hangerőn megy.Enyém sose volt napon mindig árnyékba használtam de a meleg biztos közre játszik. A Uboom X lég mentesen zárt. Utoljára az Anker hangszóró kapott sok kritikát mert meleg után a passzív membrán ott is torzított meleg esetén.
minden esetre én esetek több mint 99 százalékába nem torzítok. A torzítás se torzítás inkább passzív membrán rend elleneség.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19904 üzenetére
" ... tuti külső hő + hangfal hő termelése okozza gondot ... "
Hát, ja. A nagy meleget semmi sem szereti. A Soundcore-nál is volt ebből gond (náluk nem torzított a membrán, hanem nemes egyszerűséggel megszorult).
Mondjuk az is érdekes, hogy csak a baloldali csinálja ...
... mert tuti, hogy nincs külön bal-, és jobboldali belőle. -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
szobába nekem sosem kopogott igaz bent 24 fok van mindig klíma miatt. kint vettem észre először ezt lemez tetős terasz alatt volt egy asztal tetején nap nem érte. most múlt héten fa alatt is csinálta kint első esetben outdoor módban csinálta másodiknál meg outdoor+ azóta nem viszem ki inkább
és mindkét hangfal ilyen volt amit eladtam az is meg ez is olyan koppra ugyanaz a hiba talán ez kicsit jobban bírja valamivel azért is hagytam ezt de ugyan úgy előjön ¯\_(ツ)_/¯ viszont melóba csarnokban raktár bevittem 12 órát simán leszolta közel max hangon hiba nélkül... tuti külső hő + hangfal hő termelése okozza gondot
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19901 üzenetére
"Szóval hangszórón ki van maxolva, a hangerő és telefononról megy a verérlés."
... de ilyet miért csinálsz?Ezt már beszéltük min. egyszer. Szerintem nem tesz jót a hangszórónak. A DSP is azt hiszi, hogy most full hangerőn kell szólnia – ill. fog megszólalni – a hangszóró.
Persze ettől még lehet, hogy tényleg a meleg tesz be neki (más gyártónál is láttunk már ilyet ...) ahogy Pixx96 is írta. Én olyan helyiségben próbáltam, ahol ugyan nem kapott direkt napsütést, de éppen olyan 27 °C volt.
Ha legközelebb előjön a torzítás, próbáld meg te is lehűteni ... kíváncsi lennék, hogy neked segít-e. -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19899 üzenetére
biztos tervezési hiba mert ebből is kettő volt itthon mindkettő csinálta tieddel együtt már 3 speaker akkor. szal ez ilyen elkell fogadni vagy szetkapod keresni kell valami gumi szerű anyagot membrán peremét körbe kened hogy keményebb legyen ne legyen olyan lágy nem szilora gondolok
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19900 üzenetére
Köszönöm a tesztet körbe írom pontosan!
Szóval hangszórón ki van maxolva, a hangerő és telefononról megy a verérlés.
Telefonon a 15/8-as hangő ahogy írod 52-53% Körül volna hangerőbe.
Earfun App és a Outdoor módba van, és a zene elején ahogy indul főleg kültéren de tisztán hallani kicsit fura hangod add a bal oldali passzív membrán.Outdoor+-ba szerintem nálam se csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Trek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest