- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
ez nem a rendes 50%, inkább a gyári EQ-k 35%-ához áll közelebb (de azok ugye szarok
). egy szuterén helyiségben van, ahol dolgozom. egyébként nem mondanám, hogy üvölt, de beltéren hosszú távon én valamivel alacsonyabb hangerőn hallgatnám.
kétlem, hogy több napig fog menni még, de már most is bőven jó. kitaláltam, hogy itthonról hogyan tudom ellenőrizni - ha lemerül és elvész a kapcsolat, akkor a spotify lejátszás is leáll, azt meg látom távolról is, ha pl. bejelentkezem asztali gépről
ja igen, a 0.41-gyel nekem volt az előző teszt alatt két random leállás, most 0.46-tal még nem volt eddig egy sem. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
Indoor+ 50%-on annyira nem durva azért hogy mindenkit felzaklasson.
Ha nem panelba lakik, nem hiszem egy átlag "Házba" ez olyan durva lenne.
Mondjuk én is csinálok tesztet a saját magam, de nekem valahogy nem jön össze a 47 óra. Indoor+ mód Ledek kíváncsi vagyok nálam mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest