- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
<Adamsky> #12112 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszát, a csend pedig a folyamatos googlezás és agyalás csendje volt.
Árban nem szerettem volna a lélektani határ fölé menni egy forinttal sem, hiszen tényleg beltéri hallgatózáshoz kell javarészt a kütyü.
A sztori az, hogy az Earfun oldalán rányomtam a fizetésre, majd pár percre rá mcs fórumtárs rám írt privátban, hogy lenne neki egy eladó XB33.
Nem, nem kaptam agyvérzést...csak felraktam Hardverapróra a még meg nem érkezett Uboom-ot, reménykedve, hogy ha megérkezik és elviszik, enyém lehet az XB33.Apropó, ahogy kerestem az egyes Soundcore termékeket, az tűnt fel, hogy nem találok sehol Boostot. Kifutott modell?
-
Kapanyél
őstag
válasz
<Adamsky> #12076 üzenetére
A legolcsóbb kategóriában versenyzőktől nem szokatlan a teljesen igénytelen kialakítás és a bírhatatlan ricsaj, amit ki tudnak magukból ordenáré módon préselni.
Az Edifier az egyik ilyen fos. A meglepő nem is ez, hanem hogy van pofájuk a high-end(nek hitt) árkategóriában is indítani versenyzőt.
Ha megnézel egy Dali-t, Klipsch-et, Monitor Audio-t, nem találsz 70e alatt tőlük semmit és ha a hangjuk éppen nem is győz meg, nem igénytelen az egész és egy subbal kiegészítve hirtelen kinyílik az egész.Nekem az a véleményem, hogy akinek 2.0 - 2.1 rendszer kell asztalra, azt ne érdekelje a Bluetooth, mert 5e-ért kapható optikais vevő bármihez.
Ha nem ér el a keret egy jobb 2.0-ra, akkor keresni kell egy bevált 2.1 Logitech kategóriás cuccot. Az pont annyit nyújt, amennyit ígér.
Egyéb esetben egy pár használt Dali Spektor egy régi Videoton erősítővel és egy aktív sub olyanra képes, aminél csak nagyon vastag tárcával érdemes továbblépni. De régi házimozi erősítők 20k körül lőhetők, azok legtöbbjében még van anyag is és sztereóra is jók. A szarok amúgy is kihullottak az évek alatt. -
hcol7
senior tag
válasz
<Adamsky> #12026 üzenetére
egyebkent en pont azt szeretem a pb310emben h ha ejszaka kiulok a teraszra, akkor kb leghalkabban hallgatva is nagyon szepen szol.
viszont utazasokhoz overkill a merete/tomege ugyh lett melle egy motion boom, ami meg igy a 48. oraban is teljesen wtf , hogy ekkora merethez kepest milyen jol szol. siman is, de eq-zva aztan vegkepp. es meg mindig 70% nal tart az akksi, pedig 30% hangeron szandekozom lemeriteni, hogy aztan visszatoltve 50-60% korul meritsem le, ami utan mar bejaratottnak tekinthetem.sogornak naszajandekba kene vmi,nagyon raindult a pb-ra, de lehet kapnak egy onyx7 et, aztan ha nem eleg, elbizniszeli, es vesz maganak pb100/110et. pont a minap kerult fel mind3 bol bontatlan a hwaprora. holnapig eldontom.
sajnos bolti ar kozeli osszegekert akarjak eladni a pb-ket ujabban, ugyh vszeg marad az onyx.. -
Kardos.N
tag
válasz
<Adamsky> #12020 üzenetére
Laptopon majd vissza nézem az előzményeket.
De tegnap olvastam pont , hogy ez a széria elvileg új chip setet kapott.
Viszont a 150 watt igazából 70 watt RMS.
Viszont az árat nézve nem igazán van ilyen hangszóró ekkora teljesítménnyel ilyen áron.
Sajnos személyesen nincs lehetőség kipróbálni.
Három boltot is felhívtam ez ügyben.
De próba szerencse , maximum élek a lehetőséggel és ha még is gagyi doboz hangú akkor vissza küldöm a szettet.🤭 -
válasz
<Adamsky> #11996 üzenetére
Volt pár JBL-em (Clip 2,Clip 3,Charge,Charge 2+,Charge 3,Partybox 310),sok másikat hallgattam/tesztelgettem is sok helyen,igazából kategóriájukban a hangjuk teljesen rendben van,de nálam az Xtreme-ek hangja mindig kilógott a sorból.Főleg a közép és magas hangokkal nem voltam egyiknél se elégedett,a gyári hangszínük nekem nem igazán tetszik.
-
retesz147
addikt
válasz
<Adamsky> #11975 üzenetére
Igen, működik, szépen állítódik a csúszka a telón, ha a hangszórón állítom, eddig ez nem így volt. Motion+ is így működik mostmár.
Nem nem próbáltam kompenzálni és nem is fogok vele szórakázni.
Motion+ lett, marad ez.
DE: kicsit tesztelgettem itthon, ha nem ciceregne a JBL Charge 5 (vagyis sztem cicereg, mások ezt nem biztos, hogy hallják), akkor a JBL maradna. Több a mélye, meg úgy pont egy fokkal több mindene, de engem a cicergés zavar, nagyon.
Igazából...az Anker nagyon éri a 30e Ft körnéykét, a JBL meg (ha nem cicereg) Éri a 40e Ft környékét, de 60+ biztos nem az Anker fényében....
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ugyanitt JBL eladóKöszi borbar kolléga... Lehet veszek egy tesót a Motion+ mellé, beraktad a fülembe a tücsköt
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11975 üzenetére
"Kínából - ahogy állnak a dolgok - én se hiszem, hogy fogok már rendelni."
Én meg azt hiszem, ezentúl EU-s raktárból nem nagyon fogok. :-)A múltkor leveleztünk, hogy bug-e az, amikor az Anker nem számít fel ÁFA-t.
Nem bug.
150 EUR alatti ÉS alis eladó EU-s vámraktárából vásárlás, megrendelés esetén az Ali felszámítja a magyar ÁFA-t, de Kínából 150 EUR felett nem változott az alis ügymenet.
Két tesztrendelést adtam fel. Július 13-án és 16-án. A 16-i a múlt héten megérkezett. 13 nap alatt. Kínából! (Igaz, a 13-i még Hollandiában.)
Nem állítom, hogy életbiztosítás Kínából rendelni 150 EUR felett, de az Anker egyébként is figyel vevőire. Pár hónappal ezelőtt írtam, hogy a Motion+-t 14 USD-os értékkel küldték el, ezt a mostanit 6 EUR-val.
Függetlenül ettől, nem állították meg a vámon, a posta kihozta ugyanúgy. Lehet, idővel felnőnek a feladathoz, és bírják majd adminisztrációval, és lesz valamiféle vámkezelés magyar ÁFA-val, mielőtt kiadná a Magyar Posta a Kínából rendelt árut, de ki tudja, ez mikor jön el. (És nem mindegy mekkora értékre vetik majd ki a 27 %-ot.)
Sajnos, ha viszont valami menő alis kuponnal (mondjuk 180 USD felett 20 USD kedvezmény) vásárolna az ember, akkor megint előjön az ÁFA, így azokat bebuktuk.Nem ajánlok, és nem beszélek rá (és félre se szeretnék vezetni) senkit. Leírtam a tapasztalataimat, talán valaki hasznosnak találja.
-
válasz
<Adamsky> #11956 üzenetére
Én személy szerint 50-60k-ból mindkettőt vennék és akkor van privát másokat nem zavaró zenehallgatás is,meg van egy minden másra használható BT hangfal is.
Én pl ritkán fej-/fülhallgatózok,arra meg a Honor Choice-om is teljesen jó.Ahhoz képest hogy 12-13e forint (van amikor akciósan 9900ft) teljesen jól szól.
Ha azt nézem 30+12k-ból le vannak fedve az igényeim.
Ha falakat akarok remegtetni arra meg van soundbar. -
hcol7
senior tag
válasz
<Adamsky> #11956 üzenetére
fules gondolnam azert nem jo, mert akkor azt sem hallja megfeleloen, ha o maga tul hangos amit csinal, vagy ha esetleg anya pisszeg altatas kozben h kell bevinni vmit.
sztem vmi olyan lenne megfelelo, amit nemkell felhangositani, hogy "kiadja" a hangokat - de ezt irta is.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11948 üzenetére
Hát a porvédő alapján se volt nehéz megítélni hogy ez bizony"Made in China"
Sajnos pont azzal a gond hogy mivel nagy mennyiségben állítják elő és ez miatt minden filléres tételen sporolnak a cégek. Szerintem ott rontottak el mindent hogy már minden kínában készül. Azért régen a németek híresek voltak a precíz minőségről, a Dockin hiába német cég azért a hangszórót kézbe véve azért érezhető egy kínában van legyártva.Abban teljesen biztos vagyok ha ez a hangszóró németországban készül, biztos hogy jobb minőséget tudna produkálni.
(Erre remek példa) például a Dockin D Fine + Akkuja is, mert írta a múltban állitólagos D Fine 6600 vs 9000 Mah-es különbsége csak +16 percben jött elő.
Nekem a eredeti D Fine 14 óra 32 percet ment 52%-os hangerő mellet, és minő véletlen pont ennyi idő van a Plus verzió dobozára is írva.
Már gondoltam venni kéne egy MAH mérőt és megnézni Powerbank funkcióba valójában mennyit rejt.Igen, gondoltam megy még oluvnak a szekér. Csak a múltban valahogy sokkal nagyobb nézettséget generált mint a jelenben.
#11949Gsx-rr
Little Teardown Mifa A90
A kommentbe a tulaj azt írta papíron 60 watt, de inkább 20 watt a valóságban.
Mondjuk úgy mertek nagy álmodniA belsejét látva csak érezni, hogy "Made In China".
De hát 70 dollárért nem is szabad többet várni, a lényeg a hangja jó legyen az árához képest.Meg azt írtad elégedett vagy és szerinted vetekszik egy Motion +-al.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11940 üzenetére
Igen sajnos nálunk rámegy az áfa is, de szerintem az Aliexpress kereskedők ennek érdekében biztos több terméket fognak EU raktára felhalmozni.
Igen az ára viszonylag jó, 70 dollár és ha jól láttam jár hozzá még tok is.
Viszont még nagyon új hangszóró így nem sokat tudni belőle, de ennyi pénzért nem tűnik rossz vételnek.
Ha valóban jó a hangja remek"Budget" hangszóró lehet belőle. Csak hát az a "60" watt kérdőjeles mennyire helytálló? Mert hát szerintem ez is inkább egy Marketing szám hogy könyebben eladható legyen.
Az Anker például ilyen téren korrekt cég hogy nem hazudnak nagyobb számokat a dobozra.
Nyilván átlag ember számára mindig is a Watt lesz a mérvadó, és akinek tudnak átvernek vele. -
Gsx-rr
veterán
válasz
<Adamsky> #11940 üzenetére
Meg kell hallgatni eloben.
Nekem pont a magas hangok tetszenek jobban.
A Motion+ nak doboz hangja volt.
Persze ez egyeni velemeny es egyutt kellene meghallgatni mindkettot.
En meg vagyok elegedve, orulok nem Motiont vettem megint(egy baratom elkerte es neki is adtam)
Dizajnban is jobban tetszik ez.Mar varom a HK Go-t is ,hogy kiprobaljam,mar var a masik lakhelyemen.
-
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #11908 üzenetére
Sajnos nem én leszek a te embered ezekben a kérdésekben, mert duzzogva bár, de 10 nap nyaralás következik...
Most inkább a hangerő/akksi merülés/merülésteszt lesz a mérvadó!@mindenki
Mielőtt bezárnák hónapokra az országot másnak is azt ajánlom hogy húzzon el nyaralni/pihenni, mert októbertől nem biztos hogy fog... -
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #11901 üzenetére
A Brands akcióban vettem Aliról, az 1000 db-os lengyel szállítmányból. A számok nekem egyeznek, a modell IC mindkettőnél: 23451-A3116, illetve FCC ID: 2AOKB-13116.
Viszont teljesen más a felszitázott elrendezés. Tuti hogy történt valami hardver változás... Ez így áll csak össze. Csak emiatt van értelme annak hogy a FW eltér... másra nem tudok következtetni... -
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #11883 üzenetére
A linket megnéztem, nekem fekete Motion+ van, 3 hete vettem, azóta használom és 37.38-as fw. van rajta...
Ez szerintem nem a színekről hanem a gyártás dátumáról és a hozzá tartozó hardveres/szoftveres mérnöki munkáról szól.
Ha lenne egy teardown mindkettőhöz akkor teljes lenne a kép... -
válasz
<Adamsky> #11867 üzenetére
"Az nem lenne korrekt, ha egy találomra kiválasztott EQ-val hangolgatnánk az egyes hangszórókat és úgy hasonlítanánk össze"
Pedig az Anker oldaláról épp ez történt. A gyári állapotú, módosítatlan Jbl-t hasonlította össze egy olyan Ankerrel aminek a gyári eq-ját a neki legtetszőbbre módosította. Szóval az Anker minden volt csak nem out of the box. Out of the box akkor lett volna ha az Anker eq-ját lineárisra állítja, azaz nem piszkál bele a hangképbe. A "nekem így tetszik" beállítással jobban szólt az Anker? Szerinte jobban. De lehet, hogy arra a hangképre amit ő beállított te húznád a szádat, mert neked másmilyen beállítás jön be. Most akkor melyik eq beállítást vegyük korrektnek? Félreértés ne essék, nem azt akaron kihozni ebből, hogy a Jbl jobb mint az Anker. Csak az a gondom, hogy nem out of the box voltak összehasonlítva. A letöltöm, telepítem, beállítgatom már három lépéssel több mint a gyári állapot. És még az is lehet, hogy egy jobb minőségű eq-val (pl. Poweramp plusz a beépített eq-ja) helyrehozott Jbl hangkép esetleg jobb mint az Ankeré. És mit fogadunk el referencia beállításnak? Ha beállítom legsz@rabbra az Anker eq-ját, akkor jogosan mondhatom, hogy rosszabb mint egy Tronsmart? Vagy ha valakinek a V hangzáskarakter jön be és olyanra állítva összehasonlítja egy Vifával akkor elfogadhatjuk a véleményét, hogy az Anker jobban szól mint a Vifa, mert az Ankerhez képest a Vifának se mélye se magasa? -
lui001
csendes tag
válasz
<Adamsky> #11857 üzenetére
"Mindent "out of the box" szokás tesztelni" Hát ez az! Akkor mindkettőt vagy "nyersen" kellett volna összehasonlítani, vagy legalább megpróbálni a jbl-ből is kihozni valami jobb hangzást (biztos lehetett volna) valami ingyenes app-al természetesen közölve/utalva annak a nevére.(azért olyan nagy különbségek nincsenek minőségben a nevesebb, népszerű appok között)
Háát, ha minden grillező egyben DJ is, akkor mindenképp Motion+
De, hogy a kérdésem lényegi részével is foglalkozzunk, azt nem tudom eldönteni hogy egymáshoz viszonyítva, A Sony xb33 szól tompán, vagy a Motion+ szól egy kicsit "vödrösen"?
-
lui001
csendes tag
válasz
<Adamsky> #11835 üzenetére
off Lami66-nak igaza van, szerintem sem korrekt. Valóban jó dolog hogy a motion+ megtartja a beállításokat, de most őszintén, egy átlag felhasználó hány eszközről hallgat bluetoothos hangszórót, 1, max 2 ?
#11832TMKKK
Azt ami "jár mellé" azt nem kell letölteni?Most hogy a Motion+ beszerzési ára majd 40 ezer, nem éri meg jobban egy hazai beszerzésű, hazai garis Sony xb33 35e-ért? Sajnos Motion+-t nem hallottam élőben, az xb33-at igen. Szépen szól, csak pl a JBL-ekhez képest (flip5 charge5) halkabb. Esetleg ha valakinek van mindkettővel tapasztalata, írja már meg, köszi.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #11850 üzenetére
Más bluetooth eszközzel működnek a telefonok. Legalábbis eddig nem volt panasz.
Nekem másod telefonnak M3 van, unakahúgonak X3 pro, édesanyámnak Mi8 lite, unokatesómnak Redmi Note 8T.
A Dockinnal működik pl mindegyik.
Szóval az Earfun lesz a ludas.
Annyi, hogy a kisebbik unakahúgi kapta ajándékba, a Samsung A20 e- jével simán megy. Azt tavaly kapta amúgy névnapjára -
válasz
<Adamsky> #11835 üzenetére
"Egyébként pedig a másik gond, hogy ha egy a DSP-vel már "előhangolt" zenét tovább EQ-zól, annak könnyen torzítás lesz a vége. Ha az egyik számnál nem, akkor majd a másiknál."...
Idézet az Anker Motion plus honlapjáról [link]
Motion+ uses an advanced DSP and amplifiers with individual power sources to preserve the accuracy of highs, mids, and lows.
Tehát a Motion plusban (is) van dsp, és erre tolják még rá az eq-t, és .... mondanék erre valamit, de te már leírtad a fenti idézetben. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11823 üzenetére
Ősszintén sokat hallgattam teszteltem és talán a D Fine gyenge pontja a mélynyomók. 65 mm az átmérője, de valahogy érzéketlen és nem nagy a kilengése. Ezen a videón le van bontva a külső héj, és jól látható max hangerőn se leng nagyot. A Dockin kilengése sassolva és valami 6-8 mm lehet.
Dockin D fine bass test #7
Ellenben a Motion Boom sokkal érzékenyebb és sokkal nagyobb a kilengése, ezért természetesen bassus terén biztos többet tud.
Anker SoundCore Motion Boom: Bass Test 😍 (Without Grill + Perfect Focus)Az eredeti D Fine/D FIne Plus még nem rendelkezik EQ Gombal és ők rendelkeznek ezekkel a "kis kilengésű" Wooferekkel.
Az új D Fine2 már új Woofereket kapott, és természetesen ez is igazolja azt a tényt hogy az eredeti hangszórók nem a legjobb minőségűek.
Mondjuk ha nem rakok a Dockin mellé jobb hangszórót fel se tűnik,de egy Onyx 3/Xtreme 2 szebb mélytartományt produkál mint a Dockoló. Bár kivárom a Motion Boom utodját. Jöhet a Motion+ Motion Boom szerelem gyereke ami mindent is verni fog.
Ha kap 2 Tweetert + nővelik a hangszórók átmérőjét 65-70 mm-re az elég durván tudja emelni a mélyek erejét/minőségét.
Na meg az a Durva a Motion Boom ezeket az erős mélyeket 60 mm-es hangszórókkal éri el, és Full Range hangszórók azaz nincs melettűk Woofer.
Fel kell keresni az Anker elérhetőségét aztán bombázuk őket emailekkel hogy készítsenek egy Motion+Boom fúziót. -
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11808 üzenetére
Szerintem is bug.
De azért élesben is kipróbáltam, három-négy hét és kiderül, kicsit buktam vagy nagyot.A cseh címből 32 USD-ért (csomagok összerendezése, feladása, szállítása) lesz magyar.
Ez a Tiptrans nekem bejött.
Nem csak az Ali cseh. lengyel címes 21 USD-os kuponjai, de az Amazon.de esetében is jelentős a megtakarítás. (És erősen off, de pár hete az angol tiptransos szállítási címmel rendeltem hajhullás elleni Minoxidilt. Még a 30 USD-os szállítással együtt is szinte féláron a 12 havi adagot.) -
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11805 üzenetére
Én ugyan esküszöm a dupla Motion+-ra, de csak zenét hallgatok rajta.
TV-zésre, hiába tud aptX-et, még ezzel a kódekkel is nagy a késleltetés.
Adamsky kollégának megint igaza van, ezek a BT-hangszórók szerintem sem alkalmasak minden eshetőségre. Nekem a mobilitás és a tiszta erős hangzás a lényeg.De egy otthoni TV-re (optikával) köthető házimozi rendszert is fel lehet "okosítani" BT-vel (mondjuk az ankeres adapterrel), és így akár aptX LL kódekkel a laptop/Chromecast mögött is élvezhető az elcsúszásmentes hang.
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11796 üzenetére
Ha most az Alin valaki magyar címmel vásárol mondjuk PayPallel, akkor valami ilyesmit láthat. (Nincs ÁFA, azt majd jó eséllyel a Magyar Postánál, -val kell leegyeztetni.)
Ha a korábban linkelt promókódos oldalról esetleg egy 11 USD-s kódot venne igénybe magyar szállítási címmel az embör, akkor így. Ekkor az Ali felszámolja a magyar ÁFA-t az "eredeti" vételárra.De ha valaki nem bízik abban, az Anker 14 USD-os értékkel küldi ketté bontva a rendelését (és így 28 USD után fizetne magyar ÁFA-t), és több tételt, rendelést adna fel, annak ajánlom a cseh szállítási címet, mert ugyan arra is felszámítja az Ali az ÁFA-t, de százalékosan sokkal kevesebbet, és cseh címre él a 21 USD-os kupon is.
-
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11794 üzenetére
Szervusztok!
Akik kisebb baráti társaságnak szereznek, szereznék be a Motion+-okat, azok figyelmébe ajánlom ismét a Tiptranst. (30 USD-ért hazaér onnan egy 4-8 Motion+-os ankeres csomag.)
Na meg a 21 USD-os kuponokat cseh szállítási címért. Cseheknél az ÁFA is egy tízessel (százalékban) alacsonyabb.De az igazán bátrak próbálják ki, hogyan küldi el az Anker a 179 USD-ért megrendelt két Motion+-t szokásos kábeleivel együtt Kínából.
Van egy tippem. Külön csomagolva, 14 USD-os értékkel.
A fene tudja, hogy bug-e, de ha nem kuponozik az ember, akkor ÁFA nélkül fizet.Egyebként magam azt hiszem, az Ali is rááll idővel, hogy az Unióba a legalacsonyabb ÁFA-s országban léptesse be áruit, és raktáraiból már ÁFA-mentesen árulja tovább. (Mint a Bangood.)
üdv, borbar
-
fabri07
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11790 üzenetére
Csak megosztottam vele tapasztalataimat, ha esetleg valaki venne, olcsó kis cucc, meg ennyiért elég jó hangzást képvisel. Tudom, hogy kizártnak tűnik, de vezetékes füleseknél is hangosabb volt, maga a Zene appból a dalok, mint egy androidos társán.
Milyen ragasztóval érdemes? -
silver10
aktív tag
-
Mauzes
addikt
válasz
<Adamsky> #11703 üzenetére
Hm, azért csodálkoztam, mert nekem soha nem kellett külön állítgatni, a telefonon mindig tudtam hangerőt módosítani minden eszköznél. Viszont az én telómon az egyetlen erre vonatkozó beállításnak az a neve, hogy "abszolút hangerő funckió letiltása", tehát ez alapján már alapértelmezetten aktív volt mindig is ez a funkció.
-
Mauzes
addikt
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11664 üzenetére
TWS-s támogatást nem néztem. Hát ha tudjuk mennyibe kerül egy Uboom/Flip 5 itthon annyiért már elég overkill árazás szerintem.
Én sokat hallgattam itthon az Uboomot viszont abban biztos vagyok ez a hangszóró nem ér 15E forintnál többet.
Mert elég megnézni a többi konkurencia mit milyen áron kínál.
Szerintem ha azt nézzűk hogy hazai beszerzés/papíros garancia esetén nem kérdés az Evolve Armot sokkal jobb vétel mint egy Uboom.
Azért a Uboom 70% alatt Indoor módban teljesen elveszti a basszusát. A Outdoor mód ad neki egy kis boostot a magas hangoknak. Én 50-70% között használom ahol még élvezhető a hangja, sajnos 80-100%-között már csak visit is 0 basszus van.Az Evolveo Armon természetesen sokkal nagyobb méretileg, de azért 80/100% hangerőn is van elég szépen basszusa.
Persze más a hangképbe mint egy Uboomnak de egyáltalán nem rossz.
Hasonló a hangzása mint egy W-king D8-nak.Szóval szerintem azért nem kell agyon dícsérni az Uboomot.
Meg van az előnye és viszonylag olcsón beszerezhető. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11662 üzenetére
Hát ősszintén?
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
Unokaöcsém ilyet kapott karácsonyra, W-king D8 mini alternatíva.
Egész remekül szól az árához képest, és most nézzem alzán csak 14E forint.
Szóval a hazai bestbuy szerintem meg is van.
Budget célokra tőkéletes, én is néztem mikor kibontottam milyen jól szól. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11660 üzenetére
Jó hangszóró az Earfun Uboom de max 15E forintot ér.
Nem rég csináltam és róla videót, és azért érezhető a különbség.
Dockin D Fine Plus VS Earfun Uboom? How to big the difference?
A Dockin 52% ment, a Uboom 66%-on és azért elégé érezhető a különbség.Az biztos az Uboom nem ér meg 26E forintot, mert annyiért szokott menni a Motion+ is akció keretében belül.
Nekem a D Fine + 37,500 volt fekete péntekes akcióban.90 euro + szállítás. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11597 üzenetére
Ha egyszer az Anker megcsinálná a két hangszóró ötvözését, akkor szerintem az egy igazi HK Go+Play konkurens (killer?) lenne.
Igen azt én is megnézném ahogy jönne egy fúzió super hangzással és 2 utas hangrendszerrel.
Sajnos a HK GO+Play az akku miatt nem a legjobb vétel.
(Sajnos semmi új információ nincs a július áfa szabályra vonatkozóan. Ha minden ígaz vásárlás után még itthon +27% kell kicsengetni, ami miatt lőttek az olcsó Aliexpressen vásárlósoknak.)
Viszont nekem van egy megérzésem a kínai kereskedők se hülyék, ha más nem több termék lesz Europai raktáron és akkor nem megy rá a 27%+-ban.)
Így már jobban meg fogja érni amazonról rendelni, mert a +27% miatt talán még magasabb is lehet az Aliexpress rendelés ára. :S -
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky> #11531 üzenetére
" - na, hiába téptem a szám...."
Ezen nagyon nevettem
Az van, hogy ajánlottál egy nem hordozhatót, és ott éreztem, hogy most van az, hogy nem írok vissza. Lehet, hogy maga a hangfal amit ajánlottál nem rossz, sőt, ugye sztereó lett volna, viszont az oldal, amire a link mutatott: AliExpress. És tényleg úgy éreztem, hogy mindenki ott költi el a pénzét, ahol szeretné, és nem megyek bele. Főleg mert ezen a fórumon nagyon megy az oldal, és több frontról kapnám a nyakamba az átkotDe ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.
-
embe
nagyúr
válasz
<Adamsky> #11523 üzenetére
A visszaolvasást az Alis akcióra értettem.
Egyébként annyira nem volt ördögtől való korábban a Tronsmart... emlékeim szerint, de lehet már megkoptak.
Mint írtam nekem az volt vele a problémám, hogy nem lehetett szépen, fokozatosan állítani a hangerőt. Az általam használt sávban voltak elég nagy ugrások.
Ez a Soundcora 3 szimpatikus, várok valami újabb akcióra. -
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky> #11457 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, de a füles használata igazán ritka, inkább a kis hangfal megy, csak példának hoztam fel, hogy az legalább sztereó!
Az állapotokról annyit, de ez már tényleg nagyon-nagyon off, hogy képzelj el egy kis nyaralót, ahol egy 4:3as 32cm(!!)-es képátlójú katódsugárcsöves thomson televízió készülék szolgáltatja a hagyományos televízió adást, és ahova semmilyen nagyobb technikai beruházást nem tervezünk, amit ősszel nem tudunk hazavinni. Kb mint ez a tv, na ez marad -
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky> #11443 üzenetére
A válasz nagyon egyszerű, párommal ketten szoktunk filmet nézni. Van egy galaxy buds-unk, ha úgy adódik, hogy nem mehet hangosan, azzal szoktuk hallgatni. Na az a csúcs, egyiket ő kapja, másikat én. Ez is egy technikailag megléphetetlen dolog, hogy két bluetooth füles ugyanarra a forrásra csatlakozzon 2021-ben... de ebben az esetben legalább sztereó, igaz mindenki csak az egyik oldalát hallja
Hangfallal meg eddig sem volt meg a sztereó (csak egy x11 van), és az x11 is a laptop mellett volt, szóval nem középről jött a hang.
Sajnos amit először írtál, attól egy kicsit én is tartok. Konkrétan, hogy most már kiviszi az ablakot a cucc (a robbanásoknál), de még mindig nagyon halkak lesznek a beszédek a filmekben. Ezzel már lehet, nem fogok tudni mit kezdeni... én megtettem mindent, hogy a filmet ne csak nézzük, de halljuk is -
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11390 üzenetére
" ... le is tiltott már a Tronsmart ... " - azt mégis, hogy
és, miért?
Mert...még nem olvastalak. De komolyan! :-)
Ha hamarabb olvaslak, és veszem észre a paypalos ingyenes visszaküldést, akkor nem kardoskodom annyit a tronsmartosokkal, hogy ha már sz.rt szállítottak le, akkor a visszafuvar költségét állják. Nagy nehezen befogadták ugyan a reklamációm, de mégsem utaltak. Erre fel már csak dafkéból is, de naponta írtam nekik. Amíg le nem tiltottak... -
DarthPeeter
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11380 üzenetére
Van abban valami amit mondasz. Igazából amiatt gondolkozok ilyen megoldásban, mert szeretünk esténként filmet nézni, és gondoltam mivel eddig semmilyen hangrendszert nem használtunk, csak a tv sajátját, így nagyban dobna az élményen egy jól kiépített rendszer, és most amíg a gipszkartonozás előtt állunk könnyebb volna a mennyezetbe építeni. Mondjuk amiket tranceplanet fórumtárs linkelt nekem, nem a gagyi kategória, de azért jó lenne élőben hallani egy ilyen rendszert, még mielőtt belefeccölünk 1-200 ezret...
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11350 üzenetére
Köszönöm, most olvastam utána. A Google Pixel 4-sem elvileg tud aptXHD-t. LL-t nem írják, de filmet bluetoothos fejhallgatóval nem is néznék rajta. Bármi más miatt fontos lehet az aptX LL?
Van egy Huawei tabletem, az nem tud aptX-et...és most, ugyan nem az otthoni Motion+-on, henm egy Life P2-esen teszteltem őket, az aptX jobb, nekem jobban tetszett. (A füles nem tudja a HD-t.) -
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11347 üzenetére
"Bár ez lehet csak nekem új. Szóval az megvan, hogy a hangszóró tud multipoint kapcsolatot?"
Én használtam, valahol olvastam róla, azt hittem, mivel segít a gyors zene váltásban, ez plusz. De valahogy inkább mínusz, mert ha az egyik, épp nem hangzó, de kapcsolt eszközre érkezett valami értesítés, az bezavart, megállította a lejátszást. (De lehet, én bénáztam valamiben.) -
Ernesst
aktív tag
-
Richard!
addikt
válasz
<Adamsky> #11341 üzenetére
Nagyjából ebben a méretben és árban mozogva értettem a kérdést. Mivel kb. lehetetlen bárhonnan is vásárolni a soundcore 3-nál jobbat emberi áron Anker vonalon, ezért "fanyalodnék" erre a megoldásra.
Az a baj -vagy éppen nem baj-, hogy engem teljesen megvettek a youtube- os tesztekkel... -
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky> #11300 üzenetére
Hupsz benéztem bocsi.
Igen tapasztaltam remek egy kis hangszóró. Megpróbálom rábeszélni. Még fehérben is elfogadná. Próbálok neki segíteni,hogy ne kelljen mobilon zenét hallgatnia.
Mindig jobb ez a tribit mint a JBL Go 2-3.Esetleg amit linkeltem vagy is ezt [link] van erről véleményetek róla?
Youtube és amazon értékelés alapján jókat mondanak.tom570 De az már nem 30k árkategóriás termék?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11297 üzenetére
Tudom, erről írtam fentebb, erre szintén rákérdeztem az Ankernél. Egyébként a lengyel raktáras kerdésemet totál félreértették, azt valaszolták, h az Amazon.de-t javasolják, ill. közvetlenül Lengyelországban nem értékesítenek termékeket, de vannak kiskereskedőik, keressek rá...
Vicc.
Szóval egy kicsit bővebben kifejtettem nekik, hogy egyrészt az Alin (nem) kiválasztható lengyel raktárra gondoltam, másrészt az Amazonon sem a Plus, sem a Boom nem elérhető, ahogy a Soundcore eu oldalról sem, szóval vmi ellátási/logisztikai gondjaik lehetnek Európában, és hogy ez a szitu meddig tart? -
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky> #11297 üzenetére
Esetleg játszhat külföld is ha hamar meg is jön. Tribiten én is gondolkoztam,mivel nekem is van ilyenem csak Go verzióban. Azt beviszem és megmutatom neki.
Még ezt találtam neki [link].
Meg Lamax termékek is vannak. Ha rajtam múlna tribitet venném,hiába JBL egy túlárazott termék. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11239 üzenetére
Az ára miatt.
Nekem nem szükségesek olyan szintű basszusok, mint amilyenekre a Motion Boom képes, fontosabb az összkép. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne lennének fontosak a basszusok, pl. az Earfun Uboom-ot inkább az indoor módban hallgatnám, az outdoor számomra nagyon visszavesz a mélyből. A tesztekből arra jutottam, hogy nagyon kiegyensúlyozott, meglepően "nyitott", szép, jó hangja van a Uboom-nak - és ha ez hangerőben elég lehet egy kerti party-n, akkor lehet, h kiszolgál ez is, még akkor is ha a Motion Plus lenne a best. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11237 üzenetére
A Motion Plus vs Motion Boom dilemmán már túl vagyok
, nekem előbbi sokkal részletgazdagabb, tetszetősebb a hangképe. Persze az EQ-val utóbbit is tudom finomhangolni, de Oluv ezen outdoor tesztje ( [link] ) meggyőzött arról, hogy a Motion Plus-ban is bőven van szufla kültérre.
Most inkább azon filózom, hogy az Earfun Uboom-ban is meg van-e, a 360-as hangzás minden előnye/hátránya mellett? -
Mr Chapel
tag
válasz
<Adamsky> #11203 üzenetére
Hmm...lehet ez az earfun lesz a befutó. Hallgattam pár összehasonlító videót, meglepődtem. Tisztában, és szebbek voltak a hangszínek is, mint a közèpkategóriás jbl hangszóróknál, egy charge 5el bezárólag kb. Úgy hogy azt hiszem meg van a befutó. Azt a kis akasztót észre se vettem. Ilyen terpszínű katonai táskám van, molle rendszerrel. Szerintem valahova csak fel tudom akasztani :) Túrázáshoz ezt használom. Köszi a tippet mégegyszer.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #11210 üzenetére
Mindképpen megírom, hogy milyen.
Ha megjön, ki is próbálom.
A kislány névnapja június 2. lesz, de valószínűleg június 5.-- én kapja maj meg, addig nem akarok várni a kipróbálással.
Szerk.: nekem nincs Amazonas regisztrációm, de az ebayes ára az Earfun Uboomnak
... Horror.
33,xx euróért bomba áron volt!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #11205 üzenetére
Megoldódott, a 3 e- mail címem közül egyszer csak elfogadta az egyiket, sokszori próbálkozás után.
Amit múltkor írtam, 10 éves unokahúgomnak lesz névnapjára.
Június elején lesz a napja, de ez jó kis akció volt, úgyhogy megrendeltem. Ha szól úgy mint a Flip 4 vagy az 5, akkor már ok. Majd kiderül...
Köszi a linket amúgy... -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #11191 üzenetére
Sikerült összerakni úgy, ahogy volt. A szigetelés mindössze annyi, hogy a házat (és hangszórókat) tartó nagyobb csavarokon van egy O-gyűrű alátét, és két nagy O gyűrű a ház két végén. Ezeket visszaraktam a helyére, más nincs. A ház két felét igazán semmi nem szigeteli, de a réseken olyan sebességgel nem is tudna szivárogni a légnyomás, hogy az érdemben befolyásolja a mélyeket.
És igen, a torzítás megszűnt, teljes egészében, max hangerőn is tisztén szól.
Még nem töltöttem fel az aksit, nem akartam felügyelet nélkül az első pár töltést, de egyelőre veszi a töltést, ki -be kapcsol, szól hibátlanul. Mivel forrfület forrasztottam forrfülre, ezért nagy felületen nagyon stabilan tart.
Kb 1,5-2 óra alatt meg is volt a művelet.
-
csiga8
senior tag
válasz
<Adamsky> #11185 üzenetére
Köszönöm a választ, úgy érzem lassan visszakanyarodunk oda, ahonnan kezdtem, a Samsung HWT-450-hez.
Már nem tudom hol és hogyan kérdezzek, ugye nagyon szubjektív és pénztárcafüggő ez a hangzás kérdés.
Még megvárom, hátha mások is hozzászólnak.
Ez az Edifier viszont tetszik. Köszi, ez egész jónak néz ki.
-
csiga8
senior tag
válasz
<Adamsky> #11183 üzenetére
Konkrétan ő lett volna az első kiszemelt: Samsung HWT-T450 [link]
Erre a típusra mondták, hogy nem érdemes, sőt 100K alatt nem érdemes hangprojektort venni. Az meg már szerintem drága.
Ezek szerint még olyan sincs hangminőségben egy bluetoothos hangszóró, mint egy hangprojektor.
-
válasz
<Adamsky> #11138 üzenetére
Nem veszi fel a versenyt a GO+Play-el egyik se, mert még fele akkorák sincsenek. A kisebb méretből adódóan nem ütnek akkorát a basszusok, és nincs akkora hangjuk. Viszont a hangkaraktere nagyon kellemes a Denonnak.
Denon 150-et (és a 250-et is) már meghallgattam. Mert agyalok rajta, hogy valamelyik jó lenne a nappaliba az Envaya helyett. A 150-estől nem vártam nagy durranást a befőttesüveg mérete és formája miatt de csak ámultam a hangján.
A Citation one-t nem hallottam (de el tudom képzelni milyen hangja lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged