Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az eu.soundcore.com - tapasztalatom szerint - nem (nagyon) foglalkozik az Ali-s rendelésekkel. Első körben az Ali-s eladóval egyeztess! Ha, esetleg "eldurvulna a helyzet", akkor érdemes mondjuk a service@soundcore.com -ra írni.
"Sajnos nem tudom kideríteni, hogy a 3db közül melyik az az Order ID ami a hibás hangszóró rendelése ... " - akkor válaszd a legutolsó rendelés adatait.
Írj az Ali-s eladónak, de csak akkor, ha már meg van a videó a hibáról. Ja, és én azt csinálnám, hogy nem érdeklődgetnék, hogy mennyi a gari, van-e még, hanem "berugnám" (nyilván azért normális hangnemben) az ajtót, hogy helló, van itt egy hangszóró, amivel ez meg ez a gond (ld. videó!). Mi a lengyel cím, ahová küldhetem?
Aztán erre majd reagálnak valamit ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-2355U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest