- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Köszönöm a tippeket, azt hiszem a Sonos lesz a befutó.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Páromnak szeretnék venni a kinyiffant Charge 2 helyett egy új hangszórót.A Sonos Roam és Bose Soundlink Revolve-ot nézegettem eddig.A kettö közül melyik ajánlott inkább?Köszönöm
-
onkelz
aktív tag
válasz
Makszimusz #12275 üzenetére
Halvàny fogalmam sincs, sajnos nem értek hozzá
Ezeket az aksikat nem lehet ellenörizni, hogy mennyire vannak elhasznàlódva?
Lehet, hogy adok még egy esélyt az öreglánynak és veszek beleegy ilyet
[link]
Nem ismerem ezt a màrkàt, van vele tapasztalatotok? -
onkelz
aktív tag
válasz
Makszimusz #12272 üzenetére
Először azt hittem, hogy az aksi adta meg magát, ezért kiszedtem és visszavittem az üzletbe, ahol vettem - mondom, mivel garis úgyis kicserélik- és ott mértek rá.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Több féle kábellel próbáltam, semmi.Nagyon szeretem ezt a hangszórót, ha pár ezer forintból esetleg javítható lenne, annyit még szánnék rá.
Garancia sajnos már nincs rá, a garilapon szereplő szervíz pedig már nem foglalkozik ezzel a típussal.
Találkozott már valaki ezzel a hibajelenséggel?
Esetleg tud valaki Budapesten olyan szervízt/szakit, aki foglalkozik ilyenek javításával?
Ha nem menthető, elgondolkodom rajta, hogy lecserélem. Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén? (JBL-t hanyagolnám a szervíz hiánya miatt)
Előre is köszi
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy jó helyre írok, ha nem, előre is elnézést az adminoktól.
Adott egy 4 éves JBL Charge 2+ hangszóró, ami sajnos úgy néz ki megadta magát.
Az aksi már nem gyári - elsőre arra gynakodtam, de miután visszavittem a boltba, ahol vettem, rámértek és még 70%os - USB kábelt rádugva semmilyen áramforrásról nem veszi fel a töltést és nem is kapcsol be.
Szokványos hibajelenség ez ennél a típusnál, javítható? Illetve, ha tudnátok ajánlani szervízt vagy egy megbízható szakit, aki vállal ilyesmit, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged