Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Köszönöm a tippeket, azt hiszem a Sonos lesz a befutó.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Páromnak szeretnék venni a kinyiffant Charge 2 helyett egy új hangszórót.A Sonos Roam és Bose Soundlink Revolve-ot nézegettem eddig.A kettö közül melyik ajánlott inkább?Köszönöm
-
onkelz
aktív tag
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Több féle kábellel próbáltam, semmi.Nagyon szeretem ezt a hangszórót, ha pár ezer forintból esetleg javítható lenne, annyit még szánnék rá.
Garancia sajnos már nincs rá, a garilapon szereplő szervíz pedig már nem foglalkozik ezzel a típussal.
Találkozott már valaki ezzel a hibajelenséggel?
Esetleg tud valaki Budapesten olyan szervízt/szakit, aki foglalkozik ilyenek javításával?
Ha nem menthető, elgondolkodom rajta, hogy lecserélem. Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén? (JBL-t hanyagolnám a szervíz hiánya miatt)
Előre is köszi
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy jó helyre írok, ha nem, előre is elnézést az adminoktól.
Adott egy 4 éves JBL Charge 2+ hangszóró, ami sajnos úgy néz ki megadta magát.
Az aksi már nem gyári - elsőre arra gynakodtam, de miután visszavittem a boltba, ahol vettem, rámértek és még 70%os - USB kábelt rádugva semmilyen áramforrásról nem veszi fel a töltést és nem is kapcsol be.
Szokványos hibajelenség ez ennél a típusnál, javítható? Illetve, ha tudnátok ajánlani szervízt vagy egy megbízható szakit, aki vállal ilyesmit, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
délutàn megyek megnézek egy Motion +t.
Ezeket az aksikat nem lehet ellenörizni, hogy mennyire vannak elhasznàlódva?