- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbo
tag
Köszönöm a választ!
Abban tudsz segíteni, hogy a fejlesztői beállításokat hol találjuk a telón? (nem az enyémek a cuccok, csak próbálok én is segíteni). Nagyon köszi! -
orbo
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most vettem egy Redmi 10 Pro telót, és a JBL Onbeat Awake bluetoothos hangszórómnak nem akar hangot adni. Kapcsolódnak, de hang nem jön ki belőle... Találkozott már esetleg valaki ilyennel? Nagyon köszi előre is!
-
orbo
tag
Áh, megőrülök ettől, így se megy. Simán kapcsolódik, meg is jelenik szépen, de mikor zenét játszom le átvált "hangvezérlésre", és a kimeneti hang választásnál eltűnik a HK Stereo, helyette csak az Earphone marad.
Kábellel megnézem majd még, de nem kábellel akarom használni, hisz azért vettem bluetoothosat... -
orbo
tag
Sziasztok! Végre megvettem a HK Go+Play-t, iszonyat jó hangja van, a basszus pedig hihetetlen. :-)
Viszont lenne egy kis gondom is, amiben a segítségeteket kérném.
Ha telóval csatlakoztatom minden ok, szépen játsza a zenét, viszont laptopon win10 alatt nem jó valami.
Csatlakozik szépen, de amikor elkezdek egy zenét lejátszani akkor csak a laptop hangszórója szól, és nem is tudom a gépen a kimenetet választani, eltűnik onnan a HK.
A bluetooth beállításoknál viszont azt írja, hogy csatlakozva van... remélem érthető volt mit akarok itt elmagyarázni.Esetleg valaki találkozott már ilyennel? Bluetototh illesztőprogramot akartam firssíteni, de elvileg a legfrissebb van fent.
-
orbo
tag
válasz
zsolt19900 #5118 üzenetére
Szia! Köszi, már korábban meghallgattam, de azért ma elmentem újra ránézni, mivel képbe került egy Omni 20-as is.
De végül maradok a Go Play-nél, az extremaudiósok is inkább azt ajánlották, és személyes szerint nekem is szebb a hangzása. -
orbo
tag
válasz
zsolt19900 #5112 üzenetére
Igen, bp-i vagyok. De miért az egyik legdrágább helyre menjek?
-
orbo
tag
válasz
zsolt19900 #5107 üzenetére
Igazából annyiféle tesztet olvastam már, és valahogy mindig a HK go play az, amihez visszatérek. Köszi szépen azért!
-
orbo
tag
válasz
rhunseeker #5105 üzenetére
68-ért van egy vadiúj elvileg, de nem magyar garis, és nem tudom merjek e belefogni...
-
orbo
tag
Én is hasonló okokból szeretnék bluetooth hangszórót venni, hogy nem akarok már a lakásban nagy hangszórókat és kábeleket látni, de azért szeretem jó minőségben hallgatni a zenéket (nem vagyok vájtfülü).
Így esett a választásom a HK Go+play-re, de úgy látom Ti is jó választásnak tartjátok, ár/érték arányban nyerő.Segítsetek már nekem (akár priviben is), hogy hol lehet jó árban kapni?
Köszönöm! -
-
orbo
tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék, hogy főként otthoni zenehallgatásra (a könnyű hordozhatóság nem szempont) milyen bluetooth hangszórót javasolnátok? Harman Kardon Go Play mini-t néztem, de a 80k körüli ára nem kevés, viszont csupa jót hallottam róla.
Illetve bluetooth hangszóró vagy hangprojektor a jobb választás? (zenehallgatásra + filmnézésre is jó lenne, ha tudnám használni).
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest