- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
<Adamsky> #12837 üzenetére
"egy bekapcsoló gomb, oszt' csókolom?"
Igen pontosan ennyivan még hangerőgomb, meg a párosítás gomb.
0 szaturáció, 0 torzítás. Ezt mondja a Devialet oldala. Akitől vettem azt mondta: "csak adod rá a hangerőt eléred a maxot és nem fog torzítani..Minden ilyen Bluetooth hangszórónál azt veszed észre tekered maxra és elkezd valamilyen formában torzítani vagy ordítani. Na a Phantom II-nél ilyen nincs"
És azt kell mondjam igazat mondott...Jó pár hangszórón túl vagyok (olyanon is ahol kellett az EQ javítás/beállítás). Ezen tényleg semmit nem kell állítani. Az Appja jó valamire, de én azt nem használom, nincs rá szükségem.
csƵ:
Valóban azA kis 21 centis hosszával és 17 cm-es magasságával meghazuttolja a méretét.
Aki látta itt nálam és megszólaltattam, nem hitte el, hogy abból jön a hang és maga a minősége isBoombox 2-t áthozta ismerős és a Devialett basszusának kb a 50-60%-át tudta. Mindenféle túlzás nélkül. És nem érzed azt, hogy túl van tolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest