Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
válasz
mokus1
üzenetére
A Samsung R550-nek van optikai bemenete, azzal kösd a tévére
(esetleg a tv füles kimenetről a bar AUX bemenetére). A soundbar távirányítójával tudsz opcionálisan BT módot kapcsolni, ha telefonnal fellépnél rá, de alapvetően a TV-t tök jól hallanád, a képpel szinkronban. -
válasz
mokus1
üzenetére
Kicsit én sem értem már mi a szitu. A soundbaron van optikai kimenet (sőt kábelt is adtak hozzá), azzal pedig PC-hez és tévéhez is lehet csatlakozni. Van HDMI-CEC amivel tévéhez és PC-hez is lehet csatlakozni.
Plusz mondd már meg mivel van összekötve a tévé és a PC...
Ja és nyugodtan használd az off gombot.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1
üzenetére
Basszus, én még mindig nem értem.
A PC és a TV között milyen kapcsolat van? Hogy "megy át" a kép?
Írd már le kérlek részletesen / érthetően, hogy mi, mivel, hogyan van most összekötve. A bt.-s kapcsolatot eleve el kellene engedni ilyen esetben (mikor nem csak zenehallgatás a cél), és szerintem nálad el is lehetne (engedni). Arról nem is beszélni, hogy ha videót akarsz vágni (nem csak filmet nézel), akkor nélkülözhetetlen a pontos szinkron. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1
üzenetére
Ööö.. ezt nem értem. Filmet nézel PC-ről, TV-n, a hang pedig az említett hangprojektorra megy ki? Mivel van összekötve a TV és a számítógép? Nem HDMI? És a TV a hangprojektorral? Optika? Szóval minek ide bluetooth?
Egyébként PC-s szoftverekben szokott lenni hangcsúsztatási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest