- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
válasz
mokus1 #12294 üzenetére
A Samsung R550-nek van optikai bemenete, azzal kösd a tévére
(esetleg a tv füles kimenetről a bar AUX bemenetére). A soundbar távirányítójával tudsz opcionálisan BT módot kapcsolni, ha telefonnal fellépnél rá, de alapvetően a TV-t tök jól hallanád, a képpel szinkronban. -
válasz
mokus1 #12292 üzenetére
Kicsit én sem értem már mi a szitu. A soundbaron van optikai kimenet (sőt kábelt is adtak hozzá), azzal pedig PC-hez és tévéhez is lehet csatlakozni. Van HDMI-CEC amivel tévéhez és PC-hez is lehet csatlakozni.
Plusz mondd már meg mivel van összekötve a tévé és a PC...Ja és nyugodtan használd az off gombot.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1 #12285 üzenetére
Basszus, én még mindig nem értem.
A PC és a TV között milyen kapcsolat van? Hogy "megy át" a kép?
Írd már le kérlek részletesen / érthetően, hogy mi, mivel, hogyan van most összekötve. A bt.-s kapcsolatot eleve el kellene engedni ilyen esetben (mikor nem csak zenehallgatás a cél), és szerintem nálad el is lehetne (engedni). Arról nem is beszélni, hogy ha videót akarsz vágni (nem csak filmet nézel), akkor nélkülözhetetlen a pontos szinkron. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1 #12280 üzenetére
Ööö.. ezt nem értem. Filmet nézel PC-ről, TV-n, a hang pedig az említett hangprojektorra megy ki? Mivel van összekötve a TV és a számítógép? Nem HDMI? És a TV a hangprojektorral? Optika? Szóval minek ide bluetooth?
Egyébként PC-s szoftverekben szokott lenni hangcsúsztatási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest